diumenge, 4 de gener del 2009

D´obres al gimnàs


La progressió de la condició física no és lineal. Cap entrenament és igual.
Ahir vaig haver de forçar la voluntat. La biologia femenina i el cap em demanaven fugir de la Diagonal i abraçar les comoditats de casa dels pares. A mode de karma anava repetint-me Sempre serà millor entrenar poc que res, has d´anar... Una dutxa per reconduir el dia. Les circunstàncies però van continuar girant-se en contra: al sortir a còrrer a fora va començar una fina pluja, el vent... (quan dedicaré una tarda a comprar roba d´esport d´hivern?) Cap a dins. A la sala de fitness el panorama convidava a marxar.... tot era ple de pols de guix, plàstics, runes, desordre.... Sempre queda la pista d´atletisme!! No hi havia lloc pels estiraments.
Dilluns podria rependre la rutina de cardio + màquines però tal i com està el gimnàs seria com fer esport dins els túnels de la linea 9 del metro. Hi ha l´opció, fins que acabin les obres, d´anar a entrenar a la competència i desprès reclamar a la direcció de Eucagest el reemborssament de les entrades pagades per incompliment de contracte. Els administradors d´aquesta empresa han volgut estalviar-se el cost d´acondicionar una altre sala amb les màquines de fitness habilitant una aula prefabricada a les pistes exteriors (per exemple). Han deixat a un treballador, durant tot el cap de setmana, que s´empassès aquell aire viciat per les obres tenint opcions d´asignar-li, per salut, una altre ubicació.
Sort que es tracta d´un equipament municipal i Eucagest és una empresa concessionària de l´Ajuntament. Total , els ciutadans de l´Hospitalet de Llobregat estan acostumats a ser maltractats per l´Administració....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada