divendres, 26 de juny del 2009

Començo...


He trobat una biblioteca a Barcelona on tenen els llibres amb el temari de Ayudantes amb edició 2009. També el llibre amb els Casos Prácticos (resolts i amb comentaris) i el llibre dels Psicotécnicos per aquest cos. La propera setmana els aniré a buscar.
Comparo els temaris de Tècnics Especialistes i els del Cuerpo de Ayudantes. Com a temes "nous" hi han al general:
-Tema 6: Estructura Orgànica del Ministeri de l'Interior. La Secretaría General de Instituciones Penitenciarias. Organisme Autònom de Treball Penitenciari.
-Tema 7: El Personal IIPP. Diferents Cossos IIPP. El Cos d'Ayudantes.
-Tema 11: Ley 6/1996 del Voluntariado.
-Tema 12: Polítiques Públiques. Igualdad génere i integració.
-Tema 13: Documents, registre i arxiu. Arxiu de gestió.
-Tema 15: Informatització d'oficines: Windows i Office
-Tema 18: Pressupostos Generals de l'Estat. Cicle pressupostari.
L' Estatuto Básico del Empleado Público pels temes de Funció Pública.
Al temari específic, encara sense els llibres de temari a les meves mans, trobo forces semblances. Aquesta part te com a fonts el Codi Penal i la Llei Orgànica General Penitenciària per ambdues convocatòries. La diferència, a Catalunya, el Reglament Penitenciari és el 329/2006 i a Espanya, el RD 190/1996. He de llegir l' espanyol per comparar.
Agafo com a referència per la programació de l'estudi la data de l'examen de l'any passat, el 5 d'octubre. 14 setmanes per examinar-se. 53 temes. Amb aritmètica bàsica: 4 temes a estudiar/repasar per setmana més anar fent questionaris, casos pràctics i psicotècnics..... Molta molta feina. Només desitjo que la salut ens acompanyi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada