dijous, 24 de setembre del 2009

Del Hatha Ioga


A la imatge, postura iòguica de Savasana.

Dimarts a la tarda retorno a les classes de Hata Ioga al Lloyd desprès de dues setmanes d'absènsia. El professor, el Ciro Berenguer, posa a disposició de tres alumnes la seva saviesa iogui. Agafats de la mà de la seva veu ens iniciem pel camí de la meditació. Les seves classes són un bàlsam pel cos i la ment.
Ahir, sortint de la feina, em plantejo quina és la estratègia més eficaç per afrontar aquests deu últims dies fins l'examen. Omplo un full amb un calendari intensiu d'hores d'estudi i marxo cap a casa. Pel camí, recordo unes paraules del Ciro: "aturem-nos a descansar una estona en savasana per prendre conciència i rebre els beneficis dels exercicis que acavem de fer. Mirem de recordar-los mentre sentim què ens han aportat".
I avui, portant la seva ensenyança més enllà de les classes, m'aturo a descansar en una llarga savasana, per prendre conciència i rebre els beneficis de les experiències viscudes, dels coneixements assolits aquest últim any. Demà tornarem a la feina.

1 comentari:

  1. Gracies per el teu petit reconeixement..De tan en tan es bo saber que el fem ajuda en el dia. He trobat aquesta pagina per casualitat!
    Ciro

    ResponElimina