dissabte, 16 de gener del 2010

1er Test Proves Físiques amb Festefort


Divendres vam fer, amb els companys de Festefort, un simulacre d'examen de les físiques. Els meus resultats han estat decebedors, pobres, discrets. De fet, un "No apte": CN 4 paliers-3,5 punts. TG 208,80 kg-7 punts. FB 0 ss-0 punts. CA 28,6 ss-2 punts. Total 12,5 punts. Pitjors números a la course que a l'estiu i l'hivern passats. Sort de la prova de tracció i de saltar per fi la tanca a 80 cm!

Després de dedicar força temps i esforç per tant minsos resultats podria deixar-me arrossegar per la decepció però ens el contrari. Estic orgullosa de seguir els entrenaments de l'Alfons, de compartir treball físic amb el seu grup de bombers. Entrenar és un exercici de superació i satisfacció personal fascinant. Fa quinze mesos pesava 104 kg i m'ofegava pujant un tram d'escales al metro. El meu historial esportiu era un full en blanc. Entrenant he perdut 34 kg, he rehabilitat una esquena malaltissa, he recuperat la salut, la autoestima i l'alegria de viure. Què més reclamar-li al meu cos? Tot això és més preuat que uns punts de més o de menys a unes proves.

De nou m'he deixat emportar per la rauxa. Quins resultats esperava aconseguir després de 5 setmanes de... carreres continues 4 dies a la setmana de 10 a 15 kms, farlecks a les 22-23h de la nit, 3 dies seguits de rutina de fitness amb el pes màxim que sóc capaç de moure, matxacar l'esquena el dia anterior al test fent rutina, tanques, plint, tombarelles, dinamòmetre... i dormint una mitja de 5 hores? Si no aprenc a combinar entrenament i descans no arribaran millores.

A treballar els propers dies:
-A la Course: Tornar a fer 6 paliers (6 punts). Fent farlecks, practicar la course, millorar el pivotatge.
-Al Dinamòmetre: Guanyar 13 kg de tracció, passant de 208,80 a 222 kg (8 punts). Practicar la posició, provar petites variacions per trobar la posició que em vagi millor.
-A "l'ocellet": Aguantar 3 segons! (1 punt). Treballar els exercicis de barra amb els companys, de dorsal a la sala...
-Al Circuit: Baixar del 28,4 seg a 25,9. Millorar 2,5 segons el temps suposen 3,5 punts més, de 2,5 a 6!
Amb 6 paliers, 3 segons de barra i 222 kg de tracció ja assoleixo els 15 punts i per tant, l'apte. Podria fer el circuit sense el neguit de fer nul per tocar/moure una tanca o per desviar-me a la tombarella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada