dimarts, 12 de gener del 2010

Ma Mare


Ha estat un any d'incertesa, de neguit, de ball de sentiments. Sis mesos de veure-la patir, d'aguantar les llàgrimes, la ràbia. Paral.lelament al tractament pel càncer de la meva mare, aquest i d'altres esdeveniments, han anat formant una altra dona. De les pitjors coses es treuen lliçons preuades. El 2009 el recordaré sempre com un any molt intens, molt viscut. Avui l'oncòleg li ha confirmat els resultats que volíem, "l'aprobat". Sembla acavat el malson.

5 comentaris:

  1. M'alegre molt, per tu i per la teva mare.

    Tots els dies et llegeixo i aquesta andadura es fá algo mes soportable. Moltes gràcies.

    Una abraçada. Anim¡¡¡

    Marta

    ResponElimina
  2. Aquest segur que és per tú millor que l'apte de les físiques.... La més sincera felicitació per tú, i per damunt de tot, per la teva mare.
    Anna.

    ResponElimina
  3. me alegro mucho que esté bien. Cuidala mucho y quierela más pq yo no tube la misma suerte.

    ResponElimina
  4. Estic molt content per tu i la teva mare. Ja s’ha ACABAT el mal son i ara toca gaudir de la teva mare, de la vida i de les opos.
    Un petó molt fort.

    ResponElimina
  5. Noticia inquietant...

    COMISSIÓ DE SEGUIMENT 14.01.2010


    OPOSICIONS TECNICS ESPECIALISTES (JU026)



    En breu serà publicada l’oferta pública, però no ens poden assegurar la data exacta. Sembla ser que la 1a part de l’oferta pública es reduirà en 29 places, passant a ser de 266, degut a que Funció Pública interpreta que són places que no es poden ofertar. Aquesta “desaparició” de places ens provoca dubtes, per tant demanem que se’ns faciliti relació de les mateixes.

    La 2a part de l’oferta pública ve directament lligada al dimensionament del nou centre de Puig de les Bases i, com aquest encara no està aprovat, no ens poden donar dades concretes.

    I a veure-les venir...
    Ufff...
    Anna

    ResponElimina