diumenge, 10 de gener del 2010

Setmana 6 d'entrenaments amb Festefort


-Dilluns 11: Farleck 2 + estiraments + mobilitat vèrtebres.
A les 22:30h, amb 3 graus, he sortit a còrrer el meu primer farleck  després de... m'he llevat a les 5:30h, he treballat 8h, he estudiat el dret processal penal (tema 8 específic), he anat al Dojo a meditar, ... He viscut les bones notícies de ma mare. La rutina d'un opositor és un esport de resistència.
-Dimarts 12: mobilitat columna + 20' cardio suau (en cinta a 8 km/h) + rutina A hipertrofia (versió breu, 2 sèries) + mob. esq. + plint i tanques.
Em presento a entrenar amb el kit de la Nancy Atleta: una cinta mètrica de modista i 3 mts goma... sense vergonyes. 60-65-70-75 cm. Per dijous: he d'iniciar el salt desde més lluny i mirar d'arribar també més lluny de la tanca (o de la goma). La columna dona senyals d'alerta. Recordo a l'Alex dient-me: "Núria, escolta el teu cos" i rebutjo una invitació de l'Alfons a treballar talonació. Tenim dos companys nous, una mosso i un bomber. Benvinguts.
-Dimecres 13: mobilitat columna + 10' escalfament cinta + farleck 3 + rutina B (completa) + barra + estiraments.
El farleck d'avui no ha estat tant fàcil com el de dilluns però assequible, 30' corrent alternant ritme ràpid i suau, mesurant FC amb pulsòmetre. Amb l'ajut del monitor de sala em familiaritzo amb exercicis de press banca, obertures, press inclinat possitiu, squat... Ara he d'esperar entre sèries. Practico la prova de barra amb els companys: posició prova, ample i biceps. A la segona sèrie gairabé no aixeco cap però les faig igualment. Una lliçó de l'Alex: "Les sèries s'han d'acabar. Encara que el moviment per la fatiga sigui mínim, el múscul segueix treballant". Vull una màquina de dominades assistides.
-Dijous 14: Mob. esq. + rutina C + talonació circuit + tanques + tècnica i 3 estirades al dinamómetre + 15' carrera suau + estiraments.
Treballem de nou la talonació del circuit amb l'entrenador. Salto una vegada i una altra els 70-75-80 cm (amb la goma). Després de matxacar-ho, surt millor el passi per sota amb la tanca. Al dinamòmetre, l'Alfons ens explica la tècnica: alçada de la cadena, posició i a empènyer amb cames i glutis. Marca curiosa avui: 199,99 kg. Quan sóc al vestuari m'anadono que he començat a les sis a entrenar i són les deu quan recullo. Demà tenim test de les quatre proves.
-Divendres 15: Test proves.
-Dissabte 16: Descans
-Diumenge 17: Descans

2 comentaris:

  1. Hola Núria,

    Em dic Sol i fa un any que llegeixo el teu blog. Voldira preparar-me aquestes oposicions però en fan molta por les físiques, de fet, em fan pànic.. especialment el circuit d'agilitat (voltereta i tanca). El que no tin clar és ¿has de fer bé les quatre proves per poder superar la fase? Et deixo el meu mail solsolet2008@hotmail.es
    Gràcies per tot

    ResponElimina
  2. Nuria! Soy Jose! Entrenaba contigo en festefort. Te he enviado un mail con un par de consultas a ver si me puedes hacer un favorcillo! un abrazo!

    ResponElimina