dimecres, 27 de gener del 2010

Setmana 0: S'han acabat els entrenaments


A urgències m'he fet un tip de plorar. Un esquinç al turmell de grau II. Plorava de dolor i de ràbia amb tal sentiment que bona part del personal de traumatologia del Clínic estava pendent de consolar-me. Pensaven que era una esportista professional amb un campionat proper... No senyors, sóc la reina de la ineptitud física, capaç de lesionar-se saltant una senzilla tanca a 80 cm.

S'han acabat els entrenaments per molts dies. Tant contenta que em feien. Tant be que anava ara. No tinc capacitats físiques. El treball, l'esforç i la voluntat que hi dedico no poden suplir les mancances. Quan recuperi el turmell ja no donarà temps per preparar les proves. No ho aconseguiré mai.

13 comentaris:

  1. HOLA NURIA,

    SOY SEGUIDORA DE TU BLOG DESDE HACE TIEMPO, DESDE QUE LO ENCONTRÉ UN DIA BUSCANDO INFORMACIÓN ACERCA DE ESTA OPOSICIONES. NO SABES LO MUCHO QUE SIENTO TU LESION, DESDE LUEGO SI HAY ALGUIEN QUE MERECE APROBAR ESTA OPOSICION, ESA SIN DUDA, ERES TU, POR EL GRAN ESFUERZO, SACRIFICIO Y TENACIDAD QUE LLEVAS DEMOSTRANDO DURANTE TANTO TIEMPO. DE VERDAD QUE YO TE ADMIRO Y TE APOYO DESDE AQUI. ASI QUE TE MANDO MUCHOS ÁNIMOS Y QUE TU FORTALEZA NO DECAIGA AHORA, ADEMÁS LO DEL ESGINCE PUEDE QUE SE CURE ANTES DE LO QUE IMAGINAS, YA VERÁS! Y TENDRÁS TIEMPO DE SEGUIR PREPARANDO LAS PRUEBAS FÍSICAS. MUCHOS ÁNIMOS Y UN ABRAZO. OLGA

    ResponElimina
  2. Olga,

    Me reconfortan tus palabras de ánimo entre la desilusión y el dolor que siento esta mañana.

    Un afectuoso abrazo,

    Nuria Castillo

    ResponElimina
  3. No Nuria... Tú no, no pots desanimar-te ara¡¡¡¡

    És un contratemps el que t'ha succeït, ho lamento, però no pots desanimar-te, això anira en la teva contra totalment.

    El meu consell és que et posis gel i no facis del tot repòs. Et moguis un poc per activar la circulacion això farà que et recuperis abans i no perdis el to muscular que hagis adquirit. (tinc experiència en això, joc molt a tennis i he tingut lesions...)

    Però el meu major consell és que no et desanimis, això seria ho mes contraproduent.

    Un petó molt fort i ANIM¡¡¡¡¡

    Marta

    ResponElimina
  4. Marta,

    gràcies guapa. No aconsegueixo pensar clar però m'acompanyen els missatges d'ànim com el teu.

    Ara mateix tinc el turmell embolcallat entre dues bosses de pèssols. I activitat, de moment faig treballar el quàdriceps i el glutis dret mobent-me a peu coix pel pis.

    ;)

    Núria

    ResponElimina
  5. Ara no es moment de rendir-se!
    Ara és el moment de lluitar més (si es pot) que mai!!
    Reposa uns dies, però no et lamentis, que sé que podràs amb les físiques!!
    Has lluitat massa per rendir-te ara.
    Ho sento molt, però no ho pots deixar estar ara!
    Ànims!
    Anna

    ResponElimina
  6. Campiona! Ens tens a totes amb el cor a la mà. No et desanimes.

    Jo t'aconselle uns dies de repòs però contacta amb un fisio i prompte la rehabilitació.

    ... I mentre la cama està en alt, agafa el reglament, el codi penal, l'estatut i fes un bon estudi.
    No hi ha mal que per bé no vinga.
    Mans a l'obra! No tens temps per lamentar-te, sigues ben forta, com fins ara.

    Dale candela al Código! Ánimo!
    SP

    ResponElimina
  7. Hola Nuria,

    Igual que l'Olga fa temps que et segueixo en aquest blog, que un dia vaig trobar per casualitat buscant gent que es preparava aquestes oposicions ...

    No pot rendir-te ara, la teva historia es una historia de superacio, de lluita personal per conseguir un objectiu. NO ET DESANIMIS per aquest contratemps.

    Ara et toca apretar el la part teorica, les fisiques ja vindran quan toqui, mira de no pensar-hi.

    Molts anims,
    Sergi

    ResponElimina
  8. Llegeixo sovint el teu blog, jo preparo les de psicòloga però sóc asidua a llegir-te. No et rendeixes pensa tot el que has aconseguit en aquest temps .. perquè tot el que has conseguit a part de millorar el teu estat física, la tenacitat, la voluntat és molt més important que unes oposcions i una feina.

    Ets una persona amb valors i forta.

    ResponElimina
  9. Deixa de lamentar-te i pensa en fred.
    1r.Tens + temps per estudiar.
    2ª.Les fisiques nomès són apte/no apte.
    3r.Les opos encara no s'han convocat.Per tant 20 dies naturals, desde que es convoquen.1mes per treure la lista d'admesos provisional.10 dies per al.legar.15 dies admesos definitius i primera prova que sol ser com aviat al cap de 15 dies +.Resultats i 2 prova 15 +.Per tant com a minin si es convoquesin demà, 3mesos per a les fisisques.
    4ºHI HA "RUMORS FUNDATS" que canvien l'ordre de les proves i començen pels test general, despres especific despres fisiques... es a dir estudia que per les fisiques ja o veurem i a mes en el pitjor dels casos que no les puguis fer, encara que ara no et serveixi de consol, per la convocatoria del proper any ja t'ho sabras.Les coses nomès es poden mirar d'una manera, en positiu, i t'ho dic per experiencia que porto 18 mesos a l'atur esperant aquestes opos.

    ResponElimina
  10. Nuria, fa temps que llegeixo el teu blog. Per a mi ets una heroïna. Tens una força de voluntat i una tenacitat que moltes persones volguessim tenir. A mes a mes ets una persona generosa i bona que ha compartit moltes coses amb els que t´hem estat llegint. Fà temps que et volía envíar un mail i demanar-te consells sobre preparació física, temes, etc. Ara sòl vull dir-te que això no ès res. Les Opos surtiràn d´aqui un temps... Aprofita aquests díes per repasar. Un descans no t´anirà malament. Pensa que aquest any les físiques seràn desprès dels exàmens del temari. Tens temps i força. Tu et mereixes treballar a presons perquè persones com tu hi ha poques. Confía.
    Un petó molt fort , i fes-me cas.... d´aquí dues setmanes estaràs com nova.

    Maritere.

    ResponElimina
  11. Hola Núria i ànims, lamentar-se no serveix de res. Aprofita per estudiar i no et deixis del tot fisicament, pots treballar de cintura en amunt sense problema, abdominals , peses, canari, etc... en un mes i poc si fas una recuperació bona pots estar corrent altre cop. Ets a temps de sobres!!

    ResponElimina
  12. hola guapa,
    siento mucho lo que te ha pasao. Pero puedes aprovechar para estudiar, que también hay tela.
    Otra cosa, igual te parece una burrada lo que voy a decirte, pero yo conozco a 4 personas que se hicieron un esguince , fueron a un curandero y el mismo dia estaban saltando. Pero claro eso fue en un pueblecito de León, aqui no conozco ninguno. Les puso unas ventosas o algo así y les curó al momento. Y luego no han tenido más problemas.
    Pero vamos, es solo una opción.
    Un saludo y muchos ánimos, y no te preocupes que todavia queda mucho para las físicas y tienes tiempo de recuperarte y no sentirte mal por ello. Igual el cuerpo también te estaba pidiendo un descanso.
    nuria.

    ResponElimina
  13. Núria, jo com d'altres companys i companyes, llegeixo sovint el teu blog, es podria dir que forma part de la meva rutina d'estudi! És cert el que t'ha dit, tot apunta a que segur canviaran l'ordre de les proves i les físiques seran la tercera prova, amb la qual cosa, guanyes dos mesos ben bons per poder estudiar de valent i fer un esforç últim per aconseguir l'apte. No et desanimis, després de tot el que has passat no seria just. Una abraçada forta i cuida't molt!!! Un peto Laura

    ResponElimina