divendres, 26 de març del 2010

El dilema: estudiar més o anar a entrenar?


Avui l'esquena i els braços no són meus. La piscina és enganyosa. Et permet caminar i "còrrer" mentre al terra vas amb crosses. Et deixa fer llargs i el ditxós 'aquarunning' sense gaire conciència de l'esforç però al dia següent... El peu ha soportat l'exercici de dinamòmetre d'ahir. Dona alguna molèstia més, potser. Inicio un suau 'trote' pel Parc de la Ciutadella de 5' per comprovar sensacions. No hi ha dubte, ja sóc a pocs dies de tornar a còrrer! Traeixo el compromís d'entrenar aquesta tarda i em quedo a casa estudiant. Estic desconeguda, el seny va guanyant terreny dins el meu cap. Hi han dos espectacles que admiro d'un temps ençà: les cames dels corredors i ciclistes i el treball dels companys de Festefort amb la barra fixa. És una mala pensada deixar de banda els exercicis de dominades 'assistides'. Res al gimnàs és temps perdut, mai s'ha de llençar la tovallola. Dilluns hi torno.

9 comentaris:

  1. Me gustaría saber,pues es una duda que tengo,si este año las pruebas físicas son después de la prueba teórica,en otras convocarorias ha sido al revés,gracias compañeros.

    ResponElimina
  2. Según borrador de la convocatoria, este año las físicas serán después de los exámenes de temario general, específico y el test de personalidad... por suerte para mí.

    Salu2

    ResponElimina
  3. Gracias Nuria,som un grup de gen que venim de la Comunitat valenciana,aquest any sembla que sortiran molt pocas places a Madrid,posiblement mens de 300,hem de intentar-ho a Catalunya.Sort a tothom.

    ResponElimina
  4. Com? Es va publicar una notícia la tardor passada on el Ministro del Interior anunciaba para el 2010 1.240 places de Ayudantes de Instituciones Penitenciarias. Fa uns mesos que no segueixo les notícies de la opo de Madrid. Hi han hagut novetats? S'ha anunciat retallades de provisió de llocs de treball a presons?

    ResponElimina
  5. El pròxim dimars es sabrá pero els rumors son 231 places,pot que els sindicats aconsegueixen 300 pero pareix molt complicat,la gent esta totalment desanimada,hi ha hagut una escampada general d´opositors,molta gent ha deixat d´estudiar i s´ha passat a justicia.Pareix que els politics i les promeses son aigua i oli.Gracies.

    ResponElimina
  6. Però aquesta reducció que em parleu és brutal! Són 1.000 places menys de l'anunciat!!!
    Suposo que deu ser comentat ampliament al Foro de Acaip. El seguiu?

    ResponElimina
  7. Si,seguim acaip i tot penitenciari,molta gent ho deixara passar de moment,hui a la meua academia hi havia la tercera part de la gent habitual,es lògic,aquest any treura l´oposició será moltissim més complicat que altres voltes.Un salut a tothom i molta sort.

    ResponElimina
  8. Moltes gràcies per la vostra informació. Molta sort també per vosaltres.

    Veig que el Govern de Madrid està decidit a tancar l'aixeta de la despesa pública després de 2 anys d'augmentar sense nord el deficit. De cop s'anadonen del problemes de l'endeutament? Sis plau, per quan un Govern competent i capaç? Quina feina fan el òrgans consultius del Govern? Quines tasques de control i demanda de responsabilitat porta a terme el Congrès? Sort que la economia té les seves pròpies regles i no depen, absolutament, de la gestió i planificació dels polítics.

    ResponElimina
  9. Ja ho tenim aquí!! Per fi!!

    Molta sort, molts ànims i endavant!!

    http://www.gencat.cat/eadop/imatges/5597/10074022.pdf

    Anna

    ResponElimina