dimecres, 31 de març del 2010

JU026: Ja la tenim aqui


Deixo l'enllaç amb la convocatòria de 470 places al Cos Tècnic d'Especialistes Penitenciaris publicada avui al DOGC. L'inici de la cursa ja és oficial.
Els darrers 19 mesos han estat trascendents i molt valuosos per mi, plens d'esforç i treball en bona companyia. Ara comença l'esprintada dels últims kilòmetres. Al final, estudiar i entrenar s'asemblen tant...

13 comentaris:

  1. que tinguis molta sort!!!!

    ResponElimina
  2. moltíssimes gràcies per la informació

    ResponElimina
  3. Núria,

    Yo ja he fet la inscripció aquest matí... Ara l'ultim esprint com bé ja has dit... Ànims i que Déu reparteixi Soooooort!.
    No oblidaré aquest bloc, ens has aportat molts ànims a tots els opositors que hem tingut el plaer de visita'l.

    ResponElimina
  4. mucha suerte nuria, de parte de otra núria. Te mereces estar dentro.
    UNa cosa, ya he hecho la solicitud pero de todas formas tenemos que llevar el certificado c, verdad?
    saludos a todos y a estudiar

    ResponElimina
  5. Eso estaba mirando. Una vez realizada la solicitud online, aparece un pdf para llevar documentos al registro. En dicho documento esta el tema del certificado y otros documentos sobre físicas, curso y psicotécnicos (en caso de tenerlo superado de otra convocatoria).

    Tendremos que llevar el certificado de catalán al registro, pero mi duda es la siguiente. El título mínimo que piden para presentarte (en este caso bachillerato) no te lo reclaman? no tienes que justificarlo antes del examen?

    Yo pensaba que junto al certificado de catalán se tendría que llevar el título, pero veo que no.

    También tengo dudas con el certificado médico, se presenta in situ cuando haces las físicas?

    Gracias y saludetes!

    ResponElimina
  6. igual el titulo te lo piden al final del proceso, a veces hacen eso. Ya lo preguntaré y cuando me entere os lo digo.
    saludos
    nuria

    ResponElimina
  7. Tens raó Núria, estudi i entreno s'assemblen moltíssim, en cap del dos però t'assegura l'èxit per encara que hagis estudiat molt o entrenat molt, però el que si ja tens són els moments viscuts i els nous coneixements.
    Esperem que l'esforç ens porti a l'èxit en aquest cas!!.
    Pels comentaris de la titulació, el català si que s'ha de presentar abans de fer els exàmens, però la titulació no la demanen fins al final del procés i el certificat metge s'ha de portar el mateix dia de les fìsiques.

    ResponElimina
  8. Molta sort a tot@s.
    Núria: gracies per aquest bloc, que tingues molta sort. Dimarts faré la inscripció.
    Petons.

    ResponElimina
  9. hola, acabo dinscribir-me x tecnic especialista. i stic molt perduda sinceramnt. magradaria q minformessiu 1mica, aixi tmb ajudaríem als q entrin aki sense saber res com jo.
    la meva duda principal es on puc trobar tot el temari q s'ha destudiar x l'examen ( al igual q els q es presenten x mossu fan ús d'un llibre ).
    I l'altre duda és quan i com et comuniken si pots anar a l'examen i on es fara..?

    MOLTISIMES GRACIES.

    ResponElimina
  10. Per la persona d'aquí dalt. Jo tinc els llibres nous per aquest any, editorial CEP, estan en català. Ni els he tocat perquè finalment no em presento. Tels venc per 90 euros (costos d'enviament al meu càrrec, i si ets de Barcelona o rodalies, podem quedar). Em van costar 122 euros. Posat en contacte amb mi a miquelijulia@gmail.com

    Salutacions.

    ResponElimina
  11. Hola a tothom, jo em vull presentar encara que vaig de cul ja que m'acabo d'enterar i tinc fins dimarts per presentar la documntació. Quin estrés!!! ejjejejej algú sap més o menys per quan serà l'examen? ànims a tots!

    ResponElimina
  12. yo flipo no me veo preparado y llevo 2 años estudiando, que pensara la gente que en 2 meses quiere sacarselas, ya veo que la presion el dia de la prueba aunque veamos 5500 personas no kiere decir que todas esten preparadas visto lo visto........
    sera el 19 junio general y especifico

    ResponElimina
  13. ui entonces te veo un poco mal jejejej dos años estudiando¿???¿ en fin.... tiene que haber de todo, piensa que tambien depende de los estudios que tengas etc.. quizás tengas una EGB y otras personas tienen más estudios ejejeje.. suerte!!!

    ResponElimina