dijous, 18 de març del 2010

La JU026 ja és en marxa


He rebut aquesta informació de UGT Presons, segons Comissió de seguiment 15/03/2010:

L'11 DE MARÇ LA MESA SECTORIAL VA APROVAR L'OFERTA PÚBLICA D'UN TOTAL DE 470 PLACES (AMB EL 10% ADDICIONAL I INCLOSES LES NOVES DEL CP PUIG DE LES BASSES A FIGUERES).

ES PREVEU QUE EL 16 DE MARÇ EL CONSELL TÈCNIC DONI EL VIST-I-PLAU A AQUESTA OFERTA PÚBLICA.

EL 23 DE MARÇ EL GOVERN DE LA GENERALITAT APROVARIA L'OFERTA PÚBLICA.

EL 30 O 31 DE MARÇ ES PUBLICARIA LA CONVOCATÒRIA AL DOGC.


LA PRIMERA PROVA ES REALITZARIA LA SEGONA QUINZENA DE JUNY (POSSIBLEMENT EL DIA 19)


1a PROVA: Consta de 3 exercicis de caràcter obligatori i eliminatori


1r exercici: PART GENERAL.

100 preguntes tipus test per als aspirants que participin pel torn lliure i 50 per als qui es presentin per promoció interna amb 4 opcions de resposta. La puntuació és de 0 a 10 punts, havent dobtenir-ne com a mínim 5 per superar-lo. Les respostes errònies descompten (per cada resposta errònia es descomptarà una quarta part del valor duna resposta correcta).

2n exercici: PART ESPECÍFICA.

100 preguntes tipus test (70 per als aspirants que es presentin pel torn de promoció interna) amb 4 opcions de resposta. La puntuació és de 0 a 10 punts, havent dobtenir-ne com a mínim 5 per a superar-lo. Les respostes errònies descompten (per cada resposta errònia es descomptarà una quarta part del valor duna resposta correcta).

3r exercici: PSICOTÈCNIC. (Test de personalitat)


23 comentaris:

  1. Però, el fer 3 examens el mateix dia no era una bestiesa i era impugnable??
    Ja no entenc res.

    ResponElimina
  2. a ver si me podeis responder alguno. Se puede pedir el traslado despúes de tener plaza al tiempo, fuera de catalunya? o como van por separado solo puedes trabajar aki? saludos

    ResponElimina
  3. Cada any surten un número de places per "intercanviar" funcionaris de entre les dues administracions.

    ResponElimina
  4. Muchas gracias por la respuesta, es que la vida da muchas vueltas. Igual dentro de unos años no quiero vivir aqui, a saber. Creeis que me da tiempo para aprovar este año? estaba pendiente de una plaza en otras opos y al final me quedé fuera. Es posible escoger oficinas o lo otro? o las de oficinas las quiere todo el mundo? O al contrario?

    ResponElimina
  5. Hombre por probar puedes probar. Si dedicas 8 horas diarias durante 3 meses a pleno rendimiento yo creo que te las puedes sacar.

    El temario es amplio, pero como en todos los exámenes la fase clave de estudio son los últimos meses. Algunos llevamos bastante tiempo estudiando, pero eso sólo te da un contexto y una idea general de todo. Es imposible recordar al detalle lo estudiado hace 7 meses.

    Depende de tu capacidad, así que si tienes tiempos puedes intentarlo.

    Sobre lo que quiere la gente, normalmente quiere interior ya que es lo que mejor se paga y tiene un horario más interesante. El tema de oficinas es ser un funcionario de toda la vida, con un horario de toda la vida y con poco aliciente en mi opinión.

    ResponElimina
  6. El probema de este año no serà aprobar el examen, serà que la nota de corte no bajará se minimo 7'5. Por lo tanto si noo as empezado a estudiar, siempre y cuando no tengas conocimientos de derecho o del mundo penitenciario, lo veo dificilisimo, bueno como dice el compañero estudiando 8, pero sin conocimientos previos es como estudiar chino al principio por muchas horas no te enteras de nada.

    ResponElimina
  7. muchas gracias por vuestros comentarios, y las físicas ? igual me apunto a alguna academia o algo para prepararmelas. Que tal el festefort ese? Soy diplomada en relaciones laborales y hay mucho derecho asi que eso no es problema, y el temario general ya lo he estudiado de otra oposición, lo malo será el específico que será nuevo.

    ResponElimina
  8. Jo preparo les físiques amb Festefort. Recomanable. S'entrena en grups reduits, a les instal·lacions del Poliesportiu La Bordeta (a Sants). Allà tindràs el necessari per practicar els quatre exercicis i el seguiment d'un entrenador llicenciat INEF, al matí de 9:30 a 11:30 i a la tarda de 19:30 a 21:30. El cost és de 95 euros.

    ResponElimina
  9. HOla, gent, jo tinc un dubte, coneixeu d'algú que hagi passat el test psicotècnic?? teniu alguna idea de quin és el perfil?
    moltes gràcies!!!

    ResponElimina
  10. Si, jo l'he passat 2 cops, però el perfil no es sempre el mateix.En un era encaminat a la buscar com actues individualment, i a la JU023 era tot el contrari, treball colectiu, i els que millor interpretin el que busquen son el que el passen. A la JU023 68% suspesos, vam aprobar 485 de 1250.

    ResponElimina
  11. Ufff 68% quina por. Com el podem preparar? les proves de temari se que les aprovaré per aixó em fa tanta por el psicotècnic.

    ResponElimina
  12. ¿Cuándo son las pruebas físicas y en qué consiste el circuito de agilidad,gracias?.

    ResponElimina
  13. Olvídate de preparar el psicológico. Piensa que es una batería de 200-250 preguntas en las que intentan ver tu perfil y tu sinceridad en un tiempo record.

    Los psicotécnicos si se pueden preparar por repetición, pero este tipo de test yo pienso que uno tiene que ser sincero y asumir las consecuencias, si intentas forzar un perfil te aseguro que caerás en contradicciones.

    Sobre las físicas, Nuria tiene varias entradas en su blog sobre el tema. Sobre la fecha, comentan que es la semana después del 19, pero no hay nada oficial.

    Un saludo.

    ResponElimina
  14. Completament d'acord, trobo una tonteria preparar un test de personalitat, has de ser tu mateix i això sí contestar "cagant llets". Pel què fa a les físiques si que trobo que són un tràmit aquests barems, faria bé l'administració en estalviar-se els calers d'unes físiques amb tanta poca incidència en el resultat de la oposició.
    També em sorpren que la gent vegi tan clar que aprovarà els teòrics amb tanta solvència. Enfí, cadascú sabrà!!

    ResponElimina
  15. Quan portem dos any estudiant diariament ens dona una certa seguretat a que aprovarem l'examen. Vamos si no es que el fiquen molt dificil!!!! ojo dic aprovar-lo, no traure nota

    ResponElimina
  16. se puede suspender las físicas? como va eso? suspendes dos pruebas y apruebas otras dos y hace media o como va? muchas gracias por todo. animo

    ResponElimina
  17. Prueba suspendida, No pasas a la siguiente y quedas fuera de la oposicion, sea cual sea la prueba.

    ResponElimina
  18. asi que no puedes suspender ninguna fisica¿
    dejo mi email por si alguien quiere agregarme, teletubilila@hotmail.com podiamos crear un grupo en el facebook o algo así. En las otras opos lo hicimos y nos ayudamos mucho todos. saludos

    ResponElimina
  19. A ver el examen de pruebas fisicas si lo suspendes quedas fuera.OTRA cosa es si puedes suspender una de las pruebas: si, claro que puedes suspender, lo que necesitas es la puntuacion minima para apto ENTRE las 4 pruebas te llegue.

    ResponElimina
  20. Para ser interino,¿hay que aprobar todas las pruebas o con alguna aprobada entras en bolsa?.

    ResponElimina
  21. ¿sabeu la durada de cada exercici, i de la prova en general?

    ResponElimina
  22. Per ser interí i quedar en borsa has d'aprovar els dos teòrics, però això no t'assegura que et cridin a la següent borsa immediatament, a més amb les restriccions que està aplicant l'administració jo no em faria moltes il.lusions de la borsa, jo personalment em van cessar i ara mateix la borsa està parada. S'ha acabat l'època de què a presons entrava tothom com fa dos o tres anys. Qui prevegui una entrada fàcil que s'ho tregui del cap.
    Pel què fa a la durada dels exercicis és 1'45 mts el general i l'específic i el psicotècnic la ju023 va ser de 45mts. Tota aquesta informació la podeu trobar a les bases però, a la web de ugt i ccoo hi ha un borrador...

    ResponElimina
  23. algú coneixes quins testos de personalitat passen? estic desesperada!! jo penso que aquest any primer hi ha el teòric, a diferència dels altres anys, justament per baixar el nivell al psicotècnic i agafar gent de més nivell acadèmic..

    ResponElimina