dimarts, 9 de març del 2010

Nova marca al dinamòmetre



Aquesta tarda he montat el dinamòmetre a Festefort. Un company m'agafa l'alçada de la cadena. Cinturó de musculació envoltant la cintura, canells alienats amb l'avantbraç, colzes enganxats al tronc, cames flexionades, peus arrelats a la plataforma, escàpules enrera, esquena recta, la expectació dels companys... he trobat deseguida una posició còmode... tenia ganes de tirar fort... és l'única prova que puc practicar desde la lesió... penso en els quàdriceps i els glutis, en estirar les cames, avançar la pelvis, l'objectiu és posar-me dreta, la mirada endavant, treure tot el geni... una mica més, més fort.... amb ràbia.

245 kg. 9 punts.

24 comentaris:

  1. Molt be¡¡ Felicitats¡¡¡¡

    Jo no es quant faig, perquè en el meu gimnàs no hi ha dinamòmetre. Però el meu entrenador em diu que ho faig perfecte que aquesta prova no tindré problemes.

    En la del circuit d'agilitat i barra és altre cantar ..... Ja vorem

    Una abraçada

    Marta

    ResponElimina
  2. Felicitats! en aquesta prova treuras un 10. solament et falten 5 punts i tens 3 proves per fer-los. no tornaré a deixar-te compadir en el tema de les proves físiques.

    Jordi

    ResponElimina
  3. Oléeeeeee...

    Si es que segur q el dia de les proves es transforma en un 10...

    Ja saps el que diuen: "quién la sigue..."

    Petonets recuperadors,

    Anna

    ResponElimina
  4. Amb una course navette normaleta i alguns segons a la barra ja passes, no et rallis

    Amador

    ResponElimina
  5. Bé, molt bé, EXCEL.LENT, però pensa que aquest any abans de tot aixó s'ha d'aprovar el temari.

    ResponElimina
  6. Això ella gairebé ja el té superat, després d'estar preparant-se dos anys.

    Mecahis ¡¡¡ No li treguis la il·lusió després de la marca assolida

    Marta

    ResponElimina
  7. HOLA A TODOS,

    ACABO DE LEER ESTA MAÑANA EN EL PERIODICO QUE EL SENADO AYER DECIDIO CELEBRAR SESIONES EN ENERO Y JULIO, SIN NECESIDAD DE REFORMAR LA CONSTITUCION, ES DECIR QUE AHORA LAS SESIONES NO SERAN DE FEBRERO-JUNIO Y SEPTIEMBTE-DICIMEBRE, SINO DE ENERO-JULIO Y SEPT.-DICIEMBRE. SERA POSIBLE PREGUNTA DE EXAMEN????

    SALUDOS

    OLGA

    ResponElimina
  8. No li trec la il.lusió, crec que amb els meus comentaris, sempre intento que toqui de peus a terra. I aixó vol dir sempre mantindre el toc d'alerta. Se que de vagades no li agraden els meus comentaris, perque no els publica,però estic segur que o la fan reflexionar o li donen un punt de ràbia que l'animen a superarse nomes per contradir-me. Es el meu objectiu per algu ke no conec pero valoro molt l'esforç fet fins ara, però de moment aparentment esteril. Estic veient molta gent preparantse (no es el seu cas)"exageradament les fisiques i no els hi servirà per ares de les opos, perque no hi arribaran. Dones mes importancia a l'apte del fisic que al 7 o 8 que necessitaran per aprobar aquesta convocatoria.

    ResponElimina
  9. UGT presons

    JU026: OPOSICIONS TÈCNICS ESPECIALISTES



    Fent-se evident que l’Administració no aprèn de les seves errades del passat recent, tot sembla indicar que busca aconseguir unes estadístiques de 4 de 4, és a dir, tornar a obrir, (després de Brians 2, Lledoners i Joves), un nou equipament penitenciari sense tenir resolt el procés selectiu que ha de proporcionar el gruix de la seva dotació de personal.



    Però, en un afany per superar-se, no en té prou amb l’escandalós retard en la convocatòria del procés selectiu, sinó que ara pretén introduir innovacions de darrera hora.



    Les “perles estrella” proposades són la introducció d’una entrevista (eliminada ja de l’esborrany de la convocatòria, que us adjuntem), psicotècnic per a tothom, proves físiques puntuables per a tothom, i de modificacions en la part específica del temari, amb un augment, a més, del nombre total de temes fins a 38. La resposta d’UGTPRESONS ha estat contundent: la capacitat dels opositors, (que porten molts mesos preparant-se esperant una convocatòria que no arriba mai), per suportar preses de pèl de l’Administració no és il·limitada. Quan teòricament falten poques setmanes per a l’inici de les proves, no es pot canviar el guió de la pel·lícula en aspectes tan fonamentals. Nosaltres creiem que les bases d’aquesta convocatòria no poden ser diferents de les darreres de la JU023. El que sí aplicarà l’Administració és un canvi d’ordre de les proves respecte del seguit a les darreres convocatòries, de manera que es començarà pels exercicis teòrics de la part general i específica, per seguir amb el psicotècnic i les proves físiques. La intenció inicial de l’Administració és la de no atorgar a cap col·lectiu l’exempció de la realització d’aquestes dues darreres proves.



    UGTPRESONS no està d’acord amb aquest plantejament i lluitarà per a què l’Administració canviï el plantejament.



    Sobre el calendari, ja gairebé preferiríem no donar informació, doncs els continus canvis creen encara més incertesa entre els futurs opositors, però com sabem que hi ha expectació us donem les darreres dades:

    *
    OFERTA TOTAL DE 470 PLACES
    *
    TRÀMITS D’APROVACIÓ A DIFERENTS INSTÀNCIES DURANT EL MES DE MARÇ.
    *
    CONVOCATÒRIA DEL PROCÉS SELECTIU AL DOGC EL 30 O 31 DE MARÇ.
    *
    PRIMERA PROVA LA SEGONA QUINZENA DE JUNY (PROBABLEMENT EL DIA 19).

    Ja falta menys!!!

    Petonets

    Anna

    ResponElimina
  10. Sembla ser que aquest any si que puntuaran les físiques. Aixó vol dir que si que te molta importància preparar-les. A més els interins també les haurien de fer ( segons el esborrany de la convocatòria, que no es ni molt menys definitiu ) , aixó ens dona mes oportunitats a la gent del carrer...

    ResponElimina
  11. Sempre puntuent, però l'unic barem que utilitzen es l'apte o no apte. No serveix la nota, fins ara, ni per la borsa d'interins ja que l'ordre es nota especific, nota general, i NOTA PSICOTECNIC, descartan la nota fisica. Suposo ke algú es sorprendrà, d'aixó ja que no ens donen nota del psico, però es la resposta que em van donar al DPT de JUSTICIA quan vaig preguntar sobre el funcionament de la borsa d'interins aquest any. Em van afegir que no donaven nota del psico perque era una prova "especial" i la nota se la guardaven ells.

    ResponElimina
  12. No pero sembla ser que aquest any sera:
    10 punts examen específic
    5 punts exàmen general
    5 punts proves físíques
    mes apte del psicotècnic

    Aixó es el que fica a l'esborrany d'UGT-Presons

    ResponElimina
  13. Si, i lany passat era 10 punts espec. 10 punts generals 15 punts fisiques i apte o no psico.

    ResponElimina
  14. Hola a tots/es. Treballo a UGT Presons i sóc preparador d´oposicions. Us puc assegurar, i he vist l´esborrany,que aquest any puntuen més les físiques que el temari. Així que ja podeu aparcar el llibres i comenceu a fer esport.

    Vicenç

    ResponElimina
  15. NO M'HO CREC,VICENÇ!!! DE TOTES MANERES COM A HOME MILLOR JA QUE AIXÓ, EVIDENTMENT, ES UNA MANERA DE QUE HI HAGI MENYS DONES, PERQUE LA SEVA NOTA MITJA A LES FISIQUES EN BASTANT INFERIOR QUE LAS DELS HOMES. A MÉS, JO TAMBÉ E VIST L'ESBORRANY I DIU" EL QUE APROVI LA FASE D'OPOSICIO FARE EL CURS SELECTIU". NOOOO!!! EL QUE APROVI I TINGUI NOTA!!! PER TANT, EVIDENTMENT, AQUEST ESBORRANY ESTÀ MAL REDACTAT.

    ResponElimina
  16. A veure qui la diu més grossa...

    Sembla que perdem el seny. Fins que no hi hagi convocatoria, tot son especulacions pures i dures.

    Jo continuaré estudiant i anant al gimnàs quan pugui per aconseguir l'apte... ni més ni menys...

    Si el Vicenç té raó, doncs no tindré plaça (segur), en cas contrari... tinc alguna possibilitat... com tots vosaltres.

    En fi, que menys especulacions i més feina.

    Salutacions,

    Anna

    ResponElimina
  17. Curiòs, acabo de trucar a ugt i m'asseguren el contrari, que només s'invertirà lordre de les proves, primer general, 2n específic, 3r psicotècnic (tothom) i 4rt i només apte o no apte les físiques i qui les tingui passades no cal.
    A veure si us aclareu...

    ResponElimina
  18. Curiós, he trucat a UGT i em comenten que només s'invertirà l'ordre de les proves respecte les altres opos: 1r general, 2n específic, 3r psicotècnic (tothom) i 4rt físiques (només apte o no apte) i qui les tingui ja passades no cal.
    A veure si us aclareu...

    ResponElimina
  19. Que vols dir amb això Vicenç?
    Aquesta convocatòria faran mitja les proves físiques amb els exàmens teòrics? Les físiques deixaran de ser apte o no apte? Per mi fantàstic, jeje
    gracies

    Makarenu

    ResponElimina
  20. Curiós, perquè a UGT m'asseguren que només s'invertirà l'ordre de les proves respecte a la ju023, o sigui, primer general (100 preguntes), 2n específic, 3r psicotècnic (tothom), i 4rt físiques (qui les tingui passades no cal i només apte o no apte).
    A veure si us aclareu...

    ResponElimina
  21. Està clar que el que volen és aconseguir que hi hagi menys dones funcionàries i una forma d'aconseguir-ho és posant la coses dificles en el fisic.

    Però d'ahi que ho aconsegueixin és un món.

    Sabeu quants inerins hi ha?? que es li llançarien com a boigs. (cosa normal)

    Jo crec que hem d'anar per passos i de moment el que tenim clar és que si no passes els examens no hi ha res que fer, la resta ja es veurà en el seu moment. No?

    Salutacions i Molts anims, que j'arribat el cap de setmana¡¡¡

    Marta

    ResponElimina
  22. Yo creo que le dais demasiadas vueltas. Si quieren hacer modificaciones, tendremos que tragar. Lo que esta claro es que si no es esta vez, en la próxima si habrá pruebas físicas serias y no esta simulación de 20 puntos sobre 40.

    En mi opinión hay que centrarse en estudiar lo que conocemos y luego improvisar con las nuevas reglas.

    No desespereissssssssssssss!!! :p

    ResponElimina
  23. Està bien, dejemos de darle vueltas però ¡¡¡ME PUEDES EXPLICAR DE DONDE SACAS ESE 20 DE 40?!!! Porque eran 15 de 40(37'5%) i para esta dicen 2 de 5(40%). A ver, creo que hay gente que se perdió BARRIO SESAMO, porque leen lo que no pone, ponen lo que no leen, interpretan tarde y mal y no saben leer "entre lineas".DE AHÍ ESTE DESORDEN. OS DIJE QUE SALIAN LAS OPOS A FINAL DE MARZO, LAS PLAZAS(165 erré de 5), Y AHORA OS DIGO KE NO PUNTUAN LAS FISICAS

    ResponElimina
  24. Crec que ets tu el que no saps llegir. A l'esborrany fica clarament 'proves físiques puntuables". Pero ningu diu que aixó sigui vinculant perque es un ESBORRANY. Jo per si un cas començare a correr cada dia...

    ResponElimina