divendres, 12 de març del 2010

Setmana 1: inici de la cursa



Divendres 12: Tema 5 del T. General. Les institucions polítiques de la Generalitat: 1) El President. 2) El Govern. 3) El Parlament. 4) El Síndic de Greuges. 5) La Sindicatura de Comptes. 6) El Consell de Garanties Estatutàries. 7) El Consell de l'Audiovisual de Catalunya.
Dissabte 13: Tema 6 del T. General. L'Organització administrativa de la Generalitat. L' administració territorial: òrgans centrals i perifèrics. L'administració no territorial: administració institucional (organismes autònoms i empreses públiques) i administració corporativa (col·legis oficials, cambres, etc)
Diumenge 14: Començo de nou els temes de Dret Administratiu. Tema 7 del T. General. L' Administració Pública. L'acte administratiu. Eficàcia. Silenci. Invalidesa dels actes. El procediment administratiu. Uff...
Dilluns 15: Segueixo amb el Tema 7 del General. El Dret Administratiu s'ha de conèixer bé. El tenes 7, 8 i 9 van suposar el 30% de la nota a la JU023. M'enduc els apunts mentre trec al parc a la gossa, a la sala d'espera del podòleg repaso el tema 7... acabarem malats de temari.
Dimarts 16: Tema 8. Els recursos administratius. El recurs contenciós-administratiu. La responsabilitat de les administracions públiques.
Dimecres 17: Tema 9. Contractació administrativa. Procediment, adjudicació i formalització. Tipus de contractes.
Dijous 18: Tema 10 i Tema 11. Enllesteixo el D. Administratiu i començo Funció Pública.

3 comentaris:

  1. Despres de gairebé 2 anys de blog i opos, puc deduir de les teves paraules que fins ara no as estudiat el Dret Administratiu?

    ResponElimina
  2. Suposo que la Núria considera el Dret Administratiu un pal... com molts de nosaltres.

    I Núria... fes el favor d'estudiar!! Jeje.

    Anna

    ResponElimina