dimecres, 24 de març del 2010

Setmana 10: més bici, piscina i fitness

El meu peu no té pressa per començar de nou a còrrer i saltar i la planificació que m'envia l'entrenador torna a ser a mida del que permet treballar la recuperació del lligament: més bici, més el·líptica, més piscina, més exercicis de rehabilitació. Amb nova rutina de fitness.

Dilluns 22: exercicis mobilitat esquena + 40' el·líptica + exercicis rehabilitació + estiraments bessons i generals.
Dimarts 23: No goso interrompre el bon ritme d'estudi i li faig el salt a l'entrenament d'avui, un fet que no deixa de sorpendre'm. A hores d'ara, entre estudiar els 49 temes que ens entren a l'examen i entrenar, la raó inclina la balança cap a l'estudi. Els músculs estan adolorits de les hores asseguda i m'escapo de casa a oxigenar cos i ment, Passeig de Sant Joan amunt.
Dimecres 24: 5 km de bici + exercicis mobilitat esquena + 40' bici suau (nivell 4-5) + farleck 2 (en el·líptica) + rutina A + estiraments + 5 km bici.
És el primer dia amb les plantilles. Deseguida trobo més estabilitat al caminar. També algunes molèsties. De nou agafo la bici per cubrir els trajectes dins Barcelona. Han estat tres mesos sense pedalejar. Pel camí no deixo de pensar que una desafortunada caiguda m'allunyaria definitivament de les proves i circulo amb molta precaució. Parlant amb la recepcionista del poliesportiu comprovo que la diferència entre un bon gimnàs i un sense pena ni glòria no la dona només la qualitat de les instal·lacions sino també la deficient o eficient atenció al client que ofereixen. M'alegra compartir un entrenament més amb el grup de Festefort. Desitjo molta sort als que dissabte fan l'examen teòric a Mossos.
Dijous 25: Al matí: 200 mt croll + 200 mts esquena + exercicis rehabilitació a piscina + 2x10' aquarunning. Per la tarda: 5 km bici + posició i tirades dinamòmetre + 15' el·líptica (nivell 8-12) + rutina C + estiraments + 5 km bici.
Per aconseguir 10 punts a l'exercici de tracció cames es necessiten 259 kg. La meva millor marca: 245 kg, el 9 de març. Tinc present que el dinamòmetre serà l'exercici decisori per l'apte a les físiques. Entro al gimnàs amb ganes de donar-me un bany d'esperança. L'entrenador s'ofereix per treballar plegats la millora de la posició i la tècnica de tracció. I així ho fem. Surten 228 kg. Porto dos mesos sense treballar la força de les cames. A partir d'ara aquesta xifra anirà amunt. Van faltar només 31 kg pels 10 punts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada