dijous, 29 d’abril del 2010

50 dies per l'examen



Queden 50 dies per l'examen. La prioritat, un cop enllestides les obligacions laborals i d'intendència domèstica, és ESTUDIAR.
RENUNCIAR. Tot el temps que la nostra intel·ligència permeti s'ha de dedicar a l'estudi. Resten limitades (fins Sant Joan) la vida social i d'esbarjo.
Són 50 dies per acavar de memoritzar els 50 temes de Dret del temari. RECITAR. Mirant la paret o el sostre, davant els ulls sorpresos de la meva gossa o repasant amb l'amic Jordi.
Per RESOLDRE questionaris a dojo i veure quins forats de coneixements queden, per practicar la prova.
A desgrat hauré de CONCENTRAR els entrenaments per treure hores d'estudi. Si res imprevist no ho espatlla, l'apte a les físiques, és feina aconseguida.
Practicar Zazen. MEDITAR. Per higiene mental. Per esbandir els pensaments. Per concentració. Per recordar que malgrat tot, l'important a les nostres vides és alié a la oposició.

3 comentaris:

  1. De la part general... bé
    De la part específica... coi... no tant.

    Les teories de psicologia hem treuen de polleguera... ufffff... quin pal!!

    I això que n'hi ha que creuen que el temari es entretingut... jajajaja.

    Salut, i a estudiar molt!!

    Anna

    ResponElimina
  2. hola como lo llevais, una pregunta. Sabeis cuanto tiempo del primer examen a las físicas? no creo que haya mucho no?.
    ánimo a todos
    nuria3

    ResponElimina
  3. A mi la part de teories tb m´han ratllat sempre.Va haver-hi una temporada que li vaig agafar com una espècie de mania. Suposo que estan les teories tan resumides que queden reduides a una pseudoexplicació que hem de memoritzar juntament amb l´autor que, per cert, no el coneix ni el tato.

    Amador

    ResponElimina