dijous, 24 de juny del 2010

Als amics




"El veritable èxit és viure estimant sense mesura, rebent l'estimació dels qui aprecies. No oblidis això. Cap oposició ni prova mereix que amaguis el teu somriure".

Gràcies company Oscar pel missatge, les flors, les galetes i els ànims. Tots els que disfrutem de la teva amistat sabem com ets de gran i com t'estimem.

Els darrers dies he viscut en un ball d'emocions. I el que queda per passar encara! La tensió seria gairabé insufrible sense trobar-me envoltada dels millors companys de trajecte, el Toni i el Jordi. Sense els entrenaments. Sense la il·lusió, autèntic motor de la meva vida.

Gràcies també a la resta d'amics per l'interés que manisfesteu en els meus envolics... us tinc un xic abandonats però a partir d'ara prometo dedicar temps a recuperar el contacte.

A tots els lectors d'aquest humil bloc pel vostres missatges.

5 comentaris:

  1. Despres de 1 any i mig PER FIII!!!! et puc posar una cara.SEGUR KE ENS CONEIXEM A L'ACADEMIA, i sino com a interins.(amb permis del psico)

    ResponElimina
  2. Jajaja... sí, tinc una cara i un cos, aquest ha canviat força en aquest any i mig :)

    Tant de bó ens veiem a l'acadèmia a l'octubre.

    A patir fins divendres...

    ResponElimina
  3. Per fi et conec!! Farem les físiques al mateix grup i pel cognom que tenim gairebé un darrere l´altre. Et saludaré com si et conegués de tota la vida jajaja.

    Endavant!!

    Amador

    ResponElimina