dimecres, 23 de juny del 2010

Segueixo jugant


Se'm dona la oportunitat de continuar bregant en aquesta guerra... Malgrat tot, la nota obtinguda (en cas de passar la resta de proves) em farà molt difícil obtindre una plaça: 6,57.
Ara toca païr la decepció. I·lusionar-se amb nous plans.

34 comentaris:

  1. Nuria no et preocupis perque encara no esta tot decidit. A mes, mira la part bona, si passes el psicotecnic i les fisiques, tens la possiblitat que et truquin per fer interinatge. Molta sort i molts d'ànims!!!!

    Damià

    ResponElimina
  2. Ánimo Núria¡ Un 6,57 en términos absolutos es casi un notable¡ Aquí lo que importa no son los valores absolutos, sino los relativos, así que tranquila que aún queda camino... A todos nos pareció más difícil de lo que esperábamos y hemos sacado menos nota de la esperada. No te preocupes, que mucha gente no llegará a tu nota. Suerte¡

    ResponElimina
  3. Ara no cal capficar-se, la nota tenim la ke tenim, a veure ke pasa amb el psico.Pensa ke nomès erem 3200, i amb el 10% son 517 plaçes.
    SORT A TOTS I TOTES, SI VA BÉ ENS VEIEM A L'ACADEMIA, SINO ALMENYS KE ENS CAIGUI DEL CEL
    UN INTERINATGE!!!!

    ResponElimina
  4. jo tinc un 6.74 esperava una nota millor pero que hi farem, la nota de tall de l'anterior convocatoria era de 6.2 per tant encara no esta tot dit, esperem que hi hagi sort i anims

    ResponElimina
  5. jo no seria tan pesimista.Tothom esperava un exàmen menys difícil, i aixó és una oposició, no un exàmen acadèmic. Em de veure quina nota ha tret la resta. Ara em preocuparia més de la subjectivitat del psicotècnic que de la nota de tall (crec que serà baixeta).

    ResponElimina
  6. Animat! L'any passat com diu el company va quedar un 6.2 o 6.3, amb més gent, un examen més assequible i examens separats. No crec que arribi al 6.5 aquest any.

    ResponElimina
  7. Hola Nuria, jo tinc exactament la mateixa nota que tu 6.57, em pensava que m' havia anat millor, pero bé no perdem l' esperança que encara podem fer alguna cosa, ja que com han dit anteriorment la nota de tall de la ju023 tampoc era tan alta, anims i com diuen mentre hi ha vida hi ha esperança

    ResponElimina
  8. Hola bones, jo tinc un 6 de la general i un 7.1 de l' especifica, pero tinc un dubte a efectes de la nota mitja els dos examens tenen el mateix valor o n' hi ha un amb mes valor que l' altre?
    espero la vostra resposta
    merci

    ResponElimina
  9. Hola¡ els dos tenen el mateix valor, es fa la mitja.

    ResponElimina
  10. MIRA NURIA, ESTE EXAMEN A SIDO ATIPICO Y NO NADA DIFICIL SI NO UN EXAMEN PARA LIMPIAR YO ESPERABA SACAR MEJOR NOTA ES UNA " PORQUERIA", NO TE PREOCUPES SEGURO K SI SOMOS APTOS PASAREMOS HAN IDO A PUTEAR LA GENTE PREPARADA NO A SACADO MAS DE UN 7,5 A 6,5 MAS O MENOS ESTO SE DEBE A K CASI TODAS LAS PREGUNTAS ERAN MUY CUESTIONABLES EN CUANTO A RESPUESTA, LA GENTE QUE LLEVA POCO TIEMPO Y ARRIESGO TIENE MAS NOTA, PERO QUEDAN PSICO, MEDICAS, CATALAN, Y LAS SUPER FISICAS......DE LOS QUE SE PRESENTARO SON MUY POCOS Y LOS K KEDAN MENOS ANIMO Y YA VERAS COMO SE SITUA LA NOTA DE CORTE BAJA.....
    EL AÑO PASADO FUE DE UN 6,2 EN SEMANAS DIFERENTES UN EXAMEN FACILISIMO DESDE MI PUNTO DE VISTA .....

    ResponElimina
  11. JA T`HAS RECUPERAT,NURIA?EM SEMBLA KE NO SERÀ TAN CATASTROFIC COM SEMBLAVA.

    ResponElimina
  12. Hola! Jo del primer un 7,5 i el 2n un 4,5. Si passo el psicotècnic creieu q hi ha alguna possibilitat de quedar-me a la borsa??
    Gràcies

    ResponElimina
  13. Nuria, la gent que es treballa els seus somnis no deuria de fracasar mai, i tu sembla que eres una de eixes.

    Ptx.

    ResponElimina
  14. Me parece que para continuar el proceso hay que aprobar el examen. Suspender el segundo ya te descarta para el resto de pruebas posteriores.

    Lo del 6,2 de la pasada oposición no es comparable a la actual. Muchos interinos y con mucho tiempo para tener méritos (Llevamos 2 años sin opos)

    ResponElimina
  15. Treure un 4,5 a l'especific significa estar eliminat. Les proves son "...de caràcter obligatori i eliminatori. Per superar la prova caldrà superar tots tres exercicis (general, específic i psicotecnic).."

    Gràcies Nuria pel teu Blog. Ens ha ajudat a mols, no nomès per seguir la convocatoria, sinó també a aprendre humanitat.

    Jo tinc un 5,9 de mitja. Pero encara tinc esperances de entrar en el tall. Nomès que es rebaixi mig punt la nota de tall de l'anterior ja pasaria :) i tal com va ser de complicat l'examen, tinc esperances :) (aixó que no es perdi may :))

    ánims, segur que ens veiem a l'academia :)

    ResponElimina
  16. Crec que s'han de passar tots 3 exercicis per tenir la possibilitat d'entrar d'interí, a més han dit que es molt possible que no agafin interins aquest any, per exemple a l'estiu deixaran fer hores extres a la gent que hi ha dins.

    ResponElimina
  17. CIERTO, LOS INTERINOS ACUMULAN PUNTOS, PERO ESTE AÑO SON LA MITAD DE LAS ANTERIORES CONVOCATORIAS CASI HAY MUY POCOS COMPARADOS CON OTROS AÑOS, LOS QUE ACUMULAN MUCHOS PUNTOS SON LOS QUE NO APRUEBAN NUNCA EL COMPETIDOR NO ES EL INTERINO ES LA GENTE COMUN, SUMALE EL PSICO QUE TIENEN QUE SER APTOS A CUERDATES NO LO TIENEN CONVALIDAD, ¿POR QUE? UNA SIMPLE RAZON LIMPIEZA DE PERSONAL, A LA A CADEMIA VAN 517 DE CARRERA 470 GENTE PRESENTADA 3200, GENTE QUE SE FUE EN EL 2º EXAMEN MUXA, GENTE K NO PASA EL PSICO +, CATALAN, FISICAS, MEDICAS (INDICE DE MASA CORPORAL + DROGAS)CAERA MUXA GENTE, TIEMPO AL TIEMPO......
    CONOZCO UNA PERSONA QUE TIENE UN 8 DE MEDIA Y UNA MASA CORPORAL DE 30 ESO PARA MI ES UN NO APTO, SI NO QUE ADELGACE COMO YO 20 KILOS PARA PASAR LAS MEDICAS ES MUY FACIL ESTUDIAR COMIENDO UN KENTUKI FRIE CHIKEN JEJEJE.... Y NO MOVER EL CULO DE LA SILLA... ESFUERZO MENTAL+FISICO...

    ResponElimina
  18. De 41 interinos la teoría la han pasado 7... 1 de cada 6, no digo más. Extrapolad eso al resto de la población, pero confiad que interino que pasa interino que está dentro, el mas tonto tiene 2 puntos, ya que el ultimo examen fué hace 2 años, es fácil que tengan 3 y pinco de los que entraron de interinos en la penultima.
    Lo de la masa corporal tienes que tener más de 35, que eso es estar muy muy muy pasado, no confieis que caigan muchos en las médicas.

    En el general y específico estaba la limpieza y realmente así ha sido, no creo que pasen más de 1000 personas los de teoría.

    ResponElimina
  19. También comentan por los sindicatos lo de las 1000 personas pasando el general, crucemos dedos para el psico.

    ResponElimina
  20. jo tinc un t6.5 de mitja i crec wue es posible obtenir plaça, ja que crec que la mitja de notes no ha sigut massa alta, a mes a les fisiques tambe caura algú en quan a la revisio medica crec que la pasara gairebe tothom, ja que qui tingui la massa corporal tan alta com s'ha dit anteriorment ja no pasara les fisiques, en quan a lo de les drogues crec que tothom que hagi consumit i veu que ha pasat la resta de proves s' en guardaran molt be de tornar a consumir fins que hagin pasat les mediques

    salutacions i sort

    ResponElimina
  21. Hola a tots! Per fi he trobat gent... no conec a ningú que s'hagi presentat. Jo he tret un 6.18 de mitja i m'esperava treure millor nota, la veritat és que estic força desanimada. Però veig que va ser difícil per a tothom. A més tinc una tendinitis al genoll, però ja trec un 10 a la flexió de braços... només em faltarien 5 punts al circuit o a la tracció general (pensant no hay dolor no hay dolor!). Uf! a veure el psicotècnic.
    Sort ;-)

    ResponElimina
  22. Si como comentan sólo unas 1000 personas han pasado el general, no pueden ir muy a saco en el psicológico porque se quedaran solos.

    Si ese número de los sindicatos es correcto, mínimo 1/2 tienen que pasar el psicológico para cubrir las plazas.

    Yo tengo un 6,125 y dudo que pase el psicológico porq no salí muy convencido, pero bueno a ver que nos depara la fortuna.

    ResponElimina
  23. Haurem d'esperar una setmana per sapiguer amb certesa si hem passat o no, encara no hi ha res dit... Ánims i paciència a tothom

    ResponElimina
  24. algú sap en que consisteixen les proves mediques exactament? et fan algun analisis?

    ResponElimina
  25. Hola, Jo he tret un 4,8 el general i un 7,5 al específic. El psicotècnic crec que em va anar bé, però es molt subjectiu. Amb un 4,8 ja estic fora ? Ho sabeu ? Encara que la mitja sigui més d'un 6. Gràcies

    ResponElimina
  26. Sip, con 4,8 se acaba la oposición. Saludos.

    ResponElimina
  27. Hola companys; crec que sóm molts els que estem a la mateixa situació; jo crec que estic sobre el 6,5 de mitja (no ho sé exacte xq les corretgides amb tipex les tinc duplicades a la meva copia jej); jo em preocuparia sobretot del psicotècnic xq agafen perfils segons mancances de les plantilles, x lo que un any poden buscar germanetes de la caritat i a l'any següent una manada de bordes...es una loteria!

    ResponElimina
  28. A mi lo que me extraña son los porcentajes de suspendidos de los que se habla y luego miras los post del blog y el 95% están aprobados, o todos estamos aquí o nos están engañando como a chinos.

    ResponElimina
  29. La gran majoria de la gent que suspèn no crec que estigui per la labor d'anar mirant forums o blogs... Aquesta es la resposta del xq els que escribim estem aprovats.

    ResponElimina
  30. Estem parlant per parlar, oficialment no ha surtit res. Es molt probable q la nota de tall d'aquesta convocatòria sigui baixa, però perque la de la JU023 va a ser d'un 6,2 i les proves eren més senzilles, no obstant cal esperar...
    No m'agrada gens q la gent es faci eco dels rumors perquè s'està jugant amb la il·lusió de molts opositors.
    Sisplau, publiqueu notícies contrastades!

    ResponElimina
  31. hola a tots! jo tinc un 6.32 de mitja i la veritat pensava que em kedava a les portes despres de fer l'examen general! despres de tant estudiar fa rábia no haver tret mes nota, sobretot quan veus que en el examens del 15 temes només es centraven basicament en 2! pero ja esta fet i ara queda esperar fins divendres a veure si tenim sort amb el psicotecnic, pk com buskin gent molt introvertida jo aj estic fora!

    ResponElimina
  32. No us desanimeu, si no ha pogut ser aquesta, segur que n'hi hauran més. I a tu Nuria, dir-te que si passes el psico, amb la nota que has tret estas dintre. No crec que la nota de tall passi del 6.

    ResponElimina
  33. Hola! si tu Núria estàs desanimada com he d'estar jo?
    He tret un 5,7 de mitja. Voleu dir que amb aquesta nota aniré a l'acadèmia?

    :-((

    ResponElimina
  34. com es pot saber si n'hi hauran mes de convocatòries?? perque no se segur... amb la crisi i tot no se si s'en repetiran... tinc una mica de cagueli...

    ResponElimina