dissabte, 5 de juny del 2010

Sobre el límit d'edat per l'accés a les FFCCSE


Enllaç amb el "Anteproyecto de Ley Orgánica de Igualdad entre mujeres y hombres" que obligarà a eliminar el límit d'edat a les convocatòries d'accés als Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat:

Un retall de l´article de La Vanguardia: "La ley de igualdad de trato" de Dilluns 7 de juny:

"Esta ley, en la que trabaja el Ministerio de Igualdad, que dirige Bibiana Aído desde hace meses, está previsto que se presente el próximo mes. (...) Entre ellos, hay un colectivo especialmente interesado, aquel que espera la convocatoria de ofertas de empleo en las fuerzas de seguridad o en los bomberos u otros servicios de protección civil mientras mira cuánto les queda para cumplir 30 o 35 años. O es que todos los jóvenes de 22 años están mejor preparados físicamente que uno de 36?"

A Olga (de Festefort), si llegeixes això, ja podràs presentar-te a Guàrdia Civil com volies!

Article de El País del 29/5/2009: "Apagar fuegos a cualquier edad" On es recullen declaracions del Secretari General d'Interior Joan Boada afirmant la intenció del seu Departament de suprimir el límit d'edat a les noves convocatòries de Bombers de la Generalitat i Mossos d'Esquadra a partir del 2010.

Si la Llei no fos aprobada abans que aparegui la nova convocatòria a Mossos 2010, a la web http://www.discriminacionporedad.org/ es poden trobar eines per iniciar el recurs contra aquest fet discriminatori.

"Viejo a los 30 años" Un altre article sobre el mateix assumpte de La Vanguardia.

2 comentaris:

  1. Coi, ara només em falta que rebaixin l'alçada... jajajaja...

    Una abraçada,

    Anna

    ResponElimina
  2. sabeu si el nou acord de retallament de despeses farà que hi hagi menys places a les oposicions en general i a les de presons en particular?

    ResponElimina