dijous, 8 de juliol del 2010

APTE A LES FÍSIQUES!!!!!


Noves marques aconseguides al CAR: 359 kg al dinamòmetre + 36,87" a la barra...

MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTS PER LES SALUTACIONS QUE EM VAU DEDICAR DIJOUS AL CAR, PELS VOSTRES MISSATGES DE FELICITACIÓ.

EM FEU MOLT CONTENTA!!!

38 comentaris:

  1. Felicitatsssss!!!! l'esforç te recompensa !!!! quan han durat?



    Damià

    ResponElimina
  2. ENHORABONA!!

    Quant de temps han durat les proves físiques d'avui? Fins quina hora heu estat al CAR aprox.? Han estat sencilles?

    Gràcies!

    ResponElimina
  3. Enhorabona, he seguit el teu blog, encara que mai he escrit, jo he vaig quedar a la primera prova, però m´alegro que després de tant esforç, ja ho tens a les mans, petons i espero que en les próximes sigui jo tmb una afortunada.

    ResponElimina
  4. enhorabona nuria¡¡¡¡¡¡
    t'ho has currat, t'ho mereixes
    ivan

    ResponElimina
  5. Hola!
    Sóc la que no es volia presentar a les físiques, ja que estava a anys llum d'aprovar-les, també coneguda com aspirant E39!
    Al final hi he anat... he tret un 13... snif snif snif... contenta per haver fet record i amb molta ràbia pels 2 puntets que m'han faltat...
    Voldria fer uns comentaris d'avui:
    1. Núria, crec que t'he vist! Bé, segur que eres tu!
    2. Abans d'entrar al CAR, quan ens esperàvem a l'entrada, un noi comentava a uns altres el meu post anterior de que no sabia si presentar-me o no. Doncs estava asseguda just davant teu... i m'han xiulat les orelles! ¬¬
    3. M'han robat una piloteta de magnesi que he deixat un moment al terra per fer la prova del dinamòmetre! Com és la gent eh... és que no es pot confiar ni amb els futurs funcionaris de presons!
    4. Felicitats a tots els aptes!

    ResponElimina
  6. Por cierto a la autora del blog he pasado de saludarla y darle las gracias, por no darle el coñazo y ser plasta.

    Ahora, una vez pasado todo GRACIAS

    ResponElimina
  7. enhorabuena Nuria, y a todos los demás, me alegro un montón, yo también he pasado pero todavia me queda el catalán.

    ResponElimina
  8. Hola! donçs jo sóc la que et va saludar tan punt et va veure com si et conegués de tota la vida jajaja quina cara vas posar, devies pensar qui és aquesta boja?!... es que a vegades sóc una mica impulsiva. Quins nervis vaig passar! gràcies perquè, en algun moment d'histèria, tu i altres del grup em vau donar ànims.
    Jo també les he passat!! Espero que ens veiem a la academia. Una abraçada!

    ResponElimina
  9. Enhorabona, maca!
    segueixo el teu blog, i m´ha set d´ajuda durant el procés. I me n´alegro molt de que tot el teu esforç doni els seus fruits.
    Endavant, sort!

    ResponElimina
  10. Enhorabona Núria... de tot cor.

    Jo he quedat a les portes: 14 punts.

    Aquesta no era la meva convocatoria... la propera igual ho és.

    Una abraçada,

    Anna

    ResponElimina
  11. ENHORABONA a tots aquells que continueu el procés de selecció! Jo em vaig quedar al psicotècnic, espero que tingueu més sort que jo i aconseguiu la plaça que us mereixeu per tot l'esforç que heu realitzat.
    Jo ho tornaré a la pròxima, espero que tots aquells que estiguin com jo també ho facin, no ens podem rendir així com així.
    Molta sort a tots, i a per totes!

    Laurak

    ResponElimina
  12. Enhorabona a tots! Quina creieu què serà la nota de tall? Amb un 6 pelat hi ha possibilitats? Si més no segur que d'interí si, no? Tinc entés que no agafen a gent de llistes. Salutacions

    ResponElimina
  13. Hola a tots!! Em sap molt malament per l´Anna que s´ha quedat a les físiques, segur que a la propera ho aconsegueix. Enhorabona Núria per les marques aconseguides! Pel que fa a la nota de tall, em fa l´efecte que serà de 6,5 mínim i 6,8 màxim.

    Amador

    ResponElimina
  14. Anna,

    em sap molt greu, llàstima per 1 punt nomès... mira-ho per la part bona, tot el procés ha estat una experiència segur molt positiva per tu i et servirà i molt per la propera convocatòria. Prepara't be les físiques per l'any següent. I si necessites quelcom ja saps on trobar-me.

    ;)

    Una abraçada

    ResponElimina
  15. Amador,

    m'espantes amb aquestes previsions. Has vist les llistes? Jo aniré dilluns.

    Núria

    ResponElimina
  16. Ara mateix, a falta dels merits, la posició 470 es la nota 12,39.

    Jo tinc un 11,64

    Salutacions

    ResponElimina
  17. Para los que podeis ir a ver las notas, fijaros a ver que nota tiene el número 500 :)

    Para tener una idea aproximada de donde quedará el corte.

    gracias
    3.14

    ResponElimina
  18. Vaja, així amb un 13,24 em veig més fora que dintre.

    :(

    ResponElimina
  19. 500= 12,22

    No entenc el cálcul que fas...

    ResponElimina
  20. Algú més ha anat a mirar les llistes i pot dir quin ordre i nota té??

    Jo aniré dilluns i ja us explico.

    ResponElimina
  21. Nuria, que si diuen que "la posició 470 es la nota 12,39."

    jo no patiria amb un 13.24

    Tingues en compte que la majoria que presentin mérits tindran bones notes y que a l'escola no van 470 si no 470 + 10% que son 517.

    faltan per descomptar els que no han superat les físiques, els que cauran als idiomes y algú a les médiques. Es a dir, que tens marge :)

    no et preocupis :)

    fins yo, amb un 11.80 tinc esperances (aixó que no falti)

    salutacions
    3.14

    ResponElimina
  22. 3.14,

    Merci pel missatge d'ànim però jo ho veig molt i molt just entrar amb plaça si les coses van així.

    Quants interins amb mèrits veuran un 10-11 o 12 pujar per sobre de la nostra nota?

    Ay, quin patiment fins al final...

    ResponElimina
  23. Nuria si hacemos la cuenta de la vieja y cada 0.17 decimas hay 30 posiciones (470=12.39 y 500=12.22) entre tu nota 13.24 y 12.22 hay por lo menos 180 personas :) Tantos con meritos suficientes para pasarte y que están por esa zona no pueden haber :)

    ResponElimina
  24. Yo fuí y por encima de 7.1 hay unos 190...

    ResponElimina
  25. Os pongo un resumen de posiciones
    1- 18,50
    100- 14,99
    200.- 14,05
    250- 13,70
    300- 13,42
    350- 13,07
    400- 12,77
    450- 12,49
    500- 12,22
    550- 11,93
    600- 11,61
    650- 11,32
    773- 10,15

    yo estaria muy tranquilo Núria

    ResponElimina
  26. Ja he vist diverses vegades que algú aplica el 10% adicional a 470. Vull aclarir que les places ofertades són 426 de torn lliure i 2 per promoció interna. Les 470 ja són amb el 10% adicional. 44 aspirants quedaran, un cop passada l´acadèmia, en espectativa de nomenament. Us aconsello que per calcular el tall el feu contant 426, que són els que segur que tindran plaça. I em reafirmo que després dels mèrits serà entre el 6,5-6,8.

    Amador

    ResponElimina
  27. Totalmente deacuerdo con amador respecto a lo del 10% adicional.

    Respecto a lo de la nota de corte entre 6,5 y 6,8, pues será bajo el supuesto que muchos interinos hayan quedado por debajo de esta nota y al sumar aumenten la nota de corte por abajo.

    Alguien tiene idea de que posibilidades tenemos de trabajar el resto que no entremos a las plazas, ni vayamos a la academia, y en el supuesto que nos llamen, si pueden tardar mucho.

    Por ahí me han dicho que hasta febrero ni de coña, que es cuando abriran Figueres.

    ResponElimina
  28. Sense entrar en polémica.

    la convocatoria diu:

    "relatiu a l'oferta d'ocupació pública parcial de l'Administració de la Generalitat per a l'any 2010 de 428 places, més 42 places addicionals, que suposen un 10%, per a l'accés al cos tècnic d'especialistes del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, grup serveis penitenciaris"

    Efectivamente son 470 plazas en las que están incluidas las siguientes "s'inclouen 8 places per al torn de promoció interna i 34 places per al torn lliure, per als aspirants que, un cop superats tots els requisits del procés selectiu, no hagin obtingut plaça. Aquests aspirants estaran en situació d'expectativa de nomenament i només seran nomenats funcionaris amb ocasió de vacant."

    pero, como decia más arriba, a la academia no envian 470 si no que envian a 517 como dice más abajo: "El nombre d'aspirants convocats per realitzar aquesta prova (la médica) es determinarà mitjançant la diferència entre el nombre total de places previstes per realitzar el curs selectiu (517) i el nombre d'aspirants del torn de promoció interna, aptes fins aquest moment, atès que es troben exempts de realitzar-la." Esto quiere decir que "envian" un 10% más a la escuela de las plazas que tiene previstas. 470 + 10% = 517.

    y pongo "envian" entre comillas, porque en realidad hay gente que está EXENTA de ir. como los de promoción interna que comenta el párrafo de arriba o, Supongo, que opositores que ya pasaron por la escuela, la aprobaron, pero no consiguieron plaza de funcionario y estubieron como interinos.

    Esto último es suposición gratuita mía :)

    Así que SÍ, el número de funcionarios que despues de todo el proceso(incluido curso selectivo y prácticas)serán nominados son 426. Pero que a la escuela (que para muchos ya nos seria un regalo del cielo) 517 incluidos en esos 517 lo exentos (no?)

    De todas maneras es especular por especular. Que en algo hay que matar los nervios y, porque no, dar un poquito de esperanzas a quien tiene notas bajas :)

    De lo que tengo dudas ( a ver si alguien me lo aclara ) es si las notas de la academia sirven para hacer media o solo es "apto" o "no apto"

    saludos
    3.14

    ResponElimina
  29. Segons el resum de posicions que m'heu fet arribar, l'ordre que em correspon per 13,24 és el 325. Si nomenaran a 426 aspirants, creieu que un cop s'afegeixin els mèrits podria baixar més de 100 llocs?

    ResponElimina
  30. Jo no crec que pugui haver mes de 100 interins aprovats (a veure si algú pot confirmar quants n'hi ha, pero no eren gaires). I has de tenir en comnpte que alguns interins als exàmens han tret millor nota que tú (aquests ja no son competència teva i és igual si milloren la nota).

    Jo seria optimista.

    ResponElimina
  31. claro nuria, ten en cuenta que hay gente, al menos yo, con nota superior (un 15) que tiene que pasar el catalán, y claro, es muy dificil. Aprovechando ¿alguien puede orientarme sobre el examen de catalán? ¿teneis alguno de convocatorias anteriores? Gracias.

    ResponElimina
  32. A falta dels resultats de les físiques, prova català i valoració mèrits, tinc la posició 328.

    Algú pot dir-nos el número d'interins que van passar els teòrics?

    ResponElimina
  33. Alguien que haya hecho un examen de nivel B en otra opo, puede poner que piden...

    No sé... Una carta, un ejercicio de acentuación, de pronoms febles, etc...

    Ya hice el de nivel C, y superé, el año pasado y era como he dicho en el anterior parrafo, alguien puede decir si es similar.

    ResponElimina
  34. Un chico, Xavi, ha copiado la información que he colgado de las posiciones en la lista y la ha pegado en el foro de UGT.

    Xavi, a mi no me importa, que hayas colgado la información, esta información está sacada de otro sindicato, y cualquier sindicato la tiene, te lo digo por qué si no la han colgado los administradores del foro es por qué no lo estiman oportuno.

    Ten cuidado, por qué a un compañero del grupo de penitenciarios de google, le han cortado el paso al foro por publicar información, similar, en otra fase de la opo, sin dar ningún tipo de explicación, información que en principio no perjudicaba en nada al sindicato.

    Saludos.

    ResponElimina
  35. muchísimas gracias al compañero que me ha explicado lo del examen de catalán, es muy loable que en una competición la gente se moleste en ayudar a sus adversarios, ya lo viví en el CAR y veo que es la tónica general entre los opositores de esta convocatoria, solo por eso ya os mereceis lo mejor. Saludos.

    ResponElimina
  36. Pues agradeceria que lo explicaras aquí, lo del examen de catalán, por qué a mi no me contesta nadie

    ResponElimina
  37. Felicitats a tots!

    Jo tinc de passar el català. Algú que l´hagi passat en altres convocatòries em podria ajudar? Què demanen? A la convocatòria ho expliquen molt malament. Gràcies.

    ResponElimina