diumenge, 18 de juliol del 2010

Corre, Núria



Corre Núria com a tú t'agradava, ritme suau i llarga estona. Corre i escapa de la pena que sents avui. Corre Núria, no arribaran les abraçades que somies. Corre i oblida a l'home que estimes. Corre per deixar la tristesa enrera. Corre Núria i digues adéu.


5 comentaris:

  1. Hi ha cops que per molt que corris no t'allunyes d'alló que no vols veure.
    La millor manera d'allunyar-se es enfrontar els fets, assumir-los i continuar endavant.
    Ànims, abraçades i serenitat. De tot cor.
    Anna

    ResponElimina
  2. Hola Nuria, no ens coneixem, però em presento. Sóc en Franc, i fa un parell de mesos que et llegeixo a la ombra. Ja s'ha acabat, surto de l'armari jeje. El primer es el primer: MOLTES FELICITATS. No siguis tristona que ben segur que ja ets funcionaria. La teva "penitencia" particular ha donat els seus fruits. T'ho mereixes. I si et falta cap abraçada aquí tens la meva i un peto...muaccccc. Què qui sóc jo?..ningú. En Franc, 50 anys, pare de família nombrosa, aturat, tres hipotecas, preparant l'oposició fa ara tres mesos, aprovat per sota teu, pregant arribar a la nota de tall i seguint-te. També sóc castellano-parlant i també m'agrada Triana. Anim!!!

    ResponElimina
  3. Hola buenas.
    Alguien sabe algo de los recursos por el psicotècnico? El blog que había de un compañero ya no existe.

    Saludos.

    ResponElimina
  4. Hola¡
    el blog ya no existe pero los recursos están puestos y esperamos respuesta.

    ResponElimina
  5. Enhorabona a tots els opositors que continuen en aquesta recta cap a la final. Soc un company vostre que us espera veure a tots a l'acadèmia. Us dono una informació que he llegit avui de CCOO:
    Oposició JU026: el dimarts 20 de juliol es reuneix el tribunal per confeccionar el llistat dels que han superat la 2a prova (proves físiques). A hores d'ara només us podem informar de manera provisional que 35 persones no l’han superada i 10 més no es van presentar. Recordar-vos que el curs començarà a l'octubre per a aquells que han de fer-ho sencer, i que els que han de fer solament la part teòrica ho faran a partir del gener de l'any vinent, de forma que les seves places siguin cobertes per els de pràctiques.

    Felicitats Nuria pel Blog. Ens ajuda a tots a estar en contacte i ben informats.

    ResponElimina