divendres, 30 de juliol del 2010

30/07: Nou Acord del Tribunal JU026


Una imatge de la construcció del nou Centre Penitenciari Puig de les Basses a Figueres, en principi on un bon nombre dels nous Tècnics Penitenciaris de la JU026 aniran (anirem?) destinats.

Segons notícia rebuda d'UGT Presons per correu aquesta tarda:

JU026: ACORD TRIBUNAL. RESULTATS 3a PROVA I MÈRITS PROVISIONALS.
"En relació amb la convocatòria de procés selectiu per a l'accés al cos tècnic d'especialistes de la Generalitat de Catalunya, grup serveis penitenciaris (núm. de registre de convocatoria JU026), el Tribunal Qualificador ha acordat:
Primer.
Fer públics els resultats del primer exercici de la 3a prova (coneixements de llengua castellana) realitzat pels aspirants en data 23.07.2010 al Centre dEstudis Jurídics i Formació Especialitzada de Barcelona, i declarar els 6 opositors convocats i presentats com a APTES.
Segon.
Fer públics els resultats del segon exercici de la 3a prova (coneixements de llengua catalana) realitzat pels aspirants en data 23.07.2010 al Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada de Barcelona, i declarar 41 opositors com a APTES i 7 NO APTES.
Tercer.
Fer pública la valoració provisional dels mèrits obtinguda pels aspirants en la fase de concurs. Els aspirants disposaran d'un termini de deu dies a comptar de l'endemà de la publicació d'aquest acord per presentar les al·legacions que considerin necessàries."

3 comentaris: