divendres, 30 de juliol del 2010

Resultats prova català


Gràcies, lector.

Ja han estat publicats els resultats de la prova de català a la web Gencat.cat. Ho podeu consultar a l'enllaç habitual. En el meu cas surto exempta desde bon començament. Habia presentat el certificat acreditant el nivell C de la Junta Permanent de Català al 2007, quan vaig fer un dels examen per Auxiliar Administratiu de la Generalitat provant la sort.

Un pas més endavant...

11 comentaris:

  1. Ja ha sortit tot solament faltes les llistes amb les posicions. Sortiran avui o tindrem que esperar com altres vegades? No se com sortiren si a la web del departament o solament al carrer aragó. Algú ho sap?

    ResponElimina
  2. A UGT Presons em van dir ahir que per protecció de dades el llistat no ho penjaran a la web. Es podrà consultar a la seu de la Secretaria, al carrer Aragó i li entreguen als sindicats. Per tant trucant-los ens podran facilitar aquesta informació, segurament dilluns.

    El primer que s'asabenti de que ha sortit que ens informi, sis plau.

    ResponElimina
  3. Aquesta llista provisional,ja inclou suspesos al catala i merits dels que son de fora Catalunya ( era l´unic que faltava), la proxima setmana trucant als Sindicats,es podra saber poc variara el numero de ranking, nomes quedaran les mediques.

    ResponElimina
  4. per qui pregutaba per la posicio amb 14.3,jo amb 14.35 man dit la 237.et segueixo amb molt diteres nuria,felicitarte per lespai dopinio que has coseguit crear,i que reflexa molts dels dubtes,temors,pensaments que tenim la gran majoria de gent.anims ,i bones vacances per tothom

    ResponElimina
  5. Jo he trucat a secretaria de justícia i han dit que fins septembre res de res de rànking...
    Com es pot saber abans hem vull anar trankil de vacances...
    Salutacions futurs companys.

    ResponElimina
  6. Como puedo saber mi posicion con un 13,5???

    ResponElimina
  7. Hola chicos!
    Una compañera hoy tenía un careo con el tribunal por el tema del psicológico. Yo no he podido presentarlo pero si que sería interesante que nos comentase un poquito como le ha ido.

    Gracias!

    ResponElimina
  8. Acaben de publicar a ugt la nota de tall provisional. Ha baixat una miqueta pero no molt. Enhorabona Nuria pel blog

    ResponElimina
  9. Bona tarda,
    Jo he estat aquest matí a la seu de UGT i m'han dit que els falten els mèrits dels que són de fora. Fins dilluns o dimarts no els tindran.
    Pel que se'n vol anar tranquil de vacances, els pots trucar 93 295 61 38 i et poden donar una orientació... Jo amb un 12.48 hores d'ara sóc el 485! espero poder entrar en els 517 que podran fer el curs selectiu.

    Núria, gràcies per crear aquest espai que m'ha servit per no defallir i seguir endavant.

    ResponElimina
  10. Vaig estar a Ugt el dilluns, a falta dels no aptes al catala i els merits de fora de Catalunya, amb un 14,44 estic el 226, he baixat mes de 60 plaçes respecte al ranking de les notes d'examen, que estaba el 159. Enhorabona a tots els que continuem el proces.
    Sergi

    ResponElimina