divendres, 2 de juliol del 2010

De 0 a 10 punts, amb Festefort



Ahir vaig fer 34" a la barra i 259 kg al dinamòmetre.

Endavant!!!!


10 comentaris:

  1. Ostres Núria, veig que tu tampoc pots dormir. Jo estic desperta des de les 5.30h. i això que vaig anar a dormir tard!
    Molt bé això de les físiques! Jo la flexió de braços la porto molt bé però amb el dinamòmetre no hi ha maneres i això que tinc les cames bastant fortes. T'ha costat molt? tens algun "truquillo"?
    Uf! que surti ja! sóc incapaç de concentrar-me en res més.
    Fins aviat!

    ResponElimina
  2. bon dia, sort a tothom
    una cosa, a la gent que ha suspes no li corregeixen el psicotecnic?

    ResponElimina
  3. Nuria, reina meva... em passes algún 10??

    Felicitats!!!

    Anna

    ResponElimina
  4. Com ho has fet, Nuria? explican's una mica com ha sigut la teva evolució, quan de temps al dia li has dedicat, quans anys tens...
    Si passo el psico, no passaré les físiques, però m'agradaria conèixer què hauré de fer per a la pròxima! gràcies i molta sort! si hi ha algú que s'ho mereix, aquest/a ets tú sense dubte!

    ResponElimina
  5. Núria, la teva constància i esforç tindran els seus fruïts, fijo!!

    Ara esperem que no ens facin patir més i sortin el més aviat possible els resultats de la primera prova!!

    Sal.lutacions!

    ResponElimina
  6. Primer de tot enhorabona pel blog, per haver passat els teòrics i per la constància i esforç físic que has demostrat.
    Volia dir-vos que segons la SSPRJJ de Barcelona, segurament els resultats del psicotècnic i els teòrics no els tindrem fins el dilluns, el que sí que m'han assegurat es que AVUI NO SORTIRAN...
    Es molt decepcionant... Estar esperant cada dia per saber com evolucionarà o acabarà tot això i que el dia que et penses que tindras una resposta, et diguin que encara no!
    Aquest estat d'ansietat no ens marxarà per ara, al menys fins dilluns o dimarts o al pas que anem, el mes que ve!

    ResponElimina
  7. Vaja! Fins dilluns?? :-( La veritat que si! És una llàstima que no respectin les dates que van dir!! uff!! Ànims i paciència, companys!

    ResponElimina
  8. Una pregunta. Cuando pongan las notas, sale algún tipo de lista con las notas de todos o sólo tienes acceso a tu nota? Lo digo por empezar a calcular una posible nota de corte. Saludos.

    ResponElimina
  9. Jo vaig veure al grup de penitenciaries de google q surtiran demà, em sembla extrany q surtin un dissabte però potser...

    ResponElimina
  10. En un grup de google de serveis penitenciaris, concretament sobre la JU026, han dit que hi ha la possibilitat que també les publiquin demà. De fet, també és dia hàbil.

    No obstant, estic totalment d'acord amb l'anterior comentari. Inclús a part de ser "una llàstima" afegiria que és una absoluta irresponsabilitat no complir les dates.

    És curiós que l'Administració ens demani un perfil (segur que al psicotècnic hi ha una escala de responsabilitat en la feina o similar)que ja ella no compleix.

    ResponElimina