divendres, 20 d’agost del 2010

Cap. IV de "A la presó" de TV3




Segurament ja els heu vist, quan els van emetre a l'octubre del 2009 o amb posterioritat. Torno a pujar el Capítol IV. La resta, es poden visualitzar a Televisió de Catalunya-Videos "A la presó".

Ara que ja es va apropant la data del curs a ISPC i les pràctiques, el videos prenen més significació pels que encara no en coneixem un centre penitenciari "in situ".

3 comentaris:

  1. CP BRIANS- 2: AGRESSIÓ A UN FUNCIONARI DEL MR1
    Posted: 20 Aug 2010 12:32 PM PDT
    Companys i companyes,

    Malauradament hem de lamentar una nova agressió dun intern cap a un company del nostre centre mentre estava de servei ahir al matí al MR1.

    El dia 19/08/10 a les 08:50 hores, al menjador del MR-1, un intern provocava una forta baralla amb un altre intern i va agredir seriosament amb un ganivet a un funcionari, a les dues cames, quan intercedia per evitar la baralla.

    Sortosament, el nostre company està bé, les lesions han estat ateses pels serveis mèdics del centre i per la mútua, però podríem haver hagut de lamentar, i molt, unes conseqüències molt més greus. El factor sort una vegada més ha estat de la nostra banda perquè el ganivet era de plàstic i perquè en les dues ocasions que el va agredir, va aconseguir ferir-lo a les cames. Però sobretot remarquem que, una vegada més, lactuació impecable del funcionari agredit i la professionalitat dels companys de servei al mòdul és el que eviten un mal major.

    Des dUGTPRESONS nestem farts, denunciem que la Direcció està més pendent de la campanya de màrketing per mostrar Brians-2 com el centre penitenciari amb menys aplicacions de règim tancat i menys incidents davant de la Secretaria , en comptes de garantir la seguretat de la plantilla. No tolerarem que el preu a pagar de la mala gestió del centre sigui la salut física i mental dels treballadors i treballadores del centre.

    QUE JA NHI HA PROU!!!!

    La Direcció podria haver evitat lagressió que ha patit el nostre company si shagués canviat de mòdul a lintern, fent cas als motivats informes disciplinaris dels funcionaris del mòdul i de lavaluació de lequip de tractament.

    Ara bé, tot i que segons la Direcció lintern no tenia perfil de psiquiatria, hem dinformar-vos que amb un funcionari ferit ara es veu que sí que el té, i sha fet efectiu el seu trasllat urgent al Departament de Salut Mental. El món al revés!!!

    Des del nostre Sindicat seguim denunciant aquesta manca de rigor regimental en el centre, que bloqueja una eficient intervenció tractamental, així com la manca de contundència davant certes conductes dels interns envers els treballadors i treballadores, que, unit a la manca endèmica de personal, desemboca en un malestar generalitzat de la plantilla.

    Demanem que la Direcció aposti per una línia dactuació de prevenció de situacions conflictives. I exigim que es posicioni clarament en aquesta situació i presenti la corresponent denúncia al jutjat perquè lagressor sigui condemnat. En qualsevol cas, nosaltres posem a disposició del company els nostres serveis jurídics per tal que aquest fet no quedi impune.

    Salut.

    Secció Sindical UGTPRESONS CP Brians-2



    Sant Esteve Sesrovires, 20 dagost de 2010

    ResponElimina
  2. SENYORS, PORTO 2 ANYS SEGUIN LES PAGINES D'UGT I DE CCOO, I N'ESTIC FART, PERÒ REALMENT FART DE SENTIR "jA NHI HA PROU".REPASEU ELS SEUS ESCRITS I O COMPROVAREU.LA UNICA PREOCUPACIÓ REAL TANT D'UN SINDICAT COM L'ALTRE(SON ELS KE JO CONEC A FONS) TAN AQUI COM EN D'ALTRES SECTORS ES PENDRE EL MAXIM POSIBLES DE DELEGATS DE L'UN A L'ALTRE.ELS TREBALLADORS SOM SECUNDARIS.VINC DE LA PRIVADA, I NO DUBTEN A PACTAR AMB L'EMPRESARI PER QUEDAR-SE AMB ELS DELEGATS A CANVI DE FER "SOROLL" EN LA SEVA EMPRESA, UNS INICIS UN TAN "MAFIOSOS".
    SENYORS D'UGT I CCOO "JA NHI HA PROU" NESTEM FARTS.

    ResponElimina
  3. UGT PRESONS, como siempre al igual ke CCOO CSIF...etc,etc,etc BLA,BLA,BLA.Animo a algun valiente ke funde un sindicato solo de prisiones de Catalunya e independiente de todos estos vividores.

    ResponElimina