dissabte, 4 de setembre del 2010

Nova setmana d'entrenaments



Després de donar descans i atencions als genolls durant uns dies, reprenc els entrenaments, a veure com es comporten. Penso que l'origen de les molèsties pot trobar-se en una deficient tècnica de carrera i manca del desenvolupament muscular necessari per córrer.

L'esquena, els turmells, els genolls... Missatge pel meu cos: "No llençaré la tovallola. Superaré el repte d'aquest llarg període d'adaptació i em faré prou forta per entrenar com desitjo. Temps al temps. "

Dissabte 4: 14 km bici + escalfament + 40' carrera continua (Arc Triomf-Girona-Diagonal-Francesc Macià i tornada), FC mitjana 85% + recuperació + sessió d'estiraments segons taula de elatleta.com + 15' gel al genoll dret + dutxa + crema antiinflamatòria. I a descansar.

Diumenge 5: 30' eliptica + 60' piscina: 15' exercici cames + 15' exercici braços + 15' croll + 15' esquena. 2 x 20 mt + 10" recuperació. Les habituals enrampades a les fàscies plantars i bessons. Malgrat tot, m'ho passo be a l'aigua. Tant de bo comenci aviat el curs de natació, a entrenar amb l'equip i els entrenadors de Prat-Triatló.

Dilluns 6: 10' escalfament + 40' carrera carrera continua + 5' recuperació + estiraments + Circuit Trainning + Barra 2. El tramvia m'ha portat des de Ciutadella a St. Adrià per fer l'entrenament de carrera sobre l'herba de la riba del Besòs. La carrera ha estat molt agradable en aquest entorn. Llarga estona d'estiraments. De tornada, al gym del Parc per treballar força. Cames sense pes, només el moviment. Sessió de dominades assistides. Els genolls no fan net.

Dimarts 7: Descans (les obligacions domèstiques obliguen)

Dimecres 8: 10' escalfament + 40' carrera continua (avui al Parc Ciutadella-Pg Joan de Borbó) 176 FC mitja + 5' recuperació. Sessió estiraments. Circuit training. De nou, sense pes a tren inferior. Moltes màquines al nou gym... sort que el tècnic de sala és amable o s'avoreix força + classe de Ioga. La professora no és el Ciro del Club Turó. Hauria de deixar de córrer durant un temps (de nou) i dedicar-me de moment a la natació i tren superior. Veurem què diu el trauma divendres dels genolls.

Dijous 9: Sortida bici. Via Besós. 20 + 20 km. Els isquios es van acostumant al seient de la bici. Se'm fa curta l'anada. M'agrada molt fer els entrenaments amb la bici. Tinc que comprar-me un casc de millor qualitat i unes ulleres.

Divendres 10: Circuit Trainning Fitness + Barra 1. Amb la visita al traumatòleg no hi ha temps de més. S'ha acavat el córrer per uns dies (o setmanes). Lesió al cartílag del genoll dret. Lleu inflamació del tendó rotulià. Dilluns radiografia i nova visita al trauma.

Dissabte 11: Sessió de ciclisme indoor+ 60' de natació. Vaig mirant bicis de carretera. Quin plaer quan m'he deixat caure al llit!

Diumenge 12: Descans. Visita al I Triatlò de la Dona de Barcelona.

3 comentaris:

  1. Hola Nuria,
    Ayer se celebró en valencia una edición de la Valencia Triatlón. En www.superdeporte.es/polideportivo puedes ver el artículo y las fotos de la competición.
    Espero verte el año que viene (bueno un poco antes, ahora el mes que viene).

    Saludos. Isidro.

    ResponElimina
  2. Hola Isidro,

    Gràcies per fer-m'ho saber. Enhorabona als valencians per la celebració del I Triatló de València. Un entorn per la competició magnífic.
    He vist la galeria d'imatges amb els ulls ben oberts.

    En quant a la meva participació a la propera edició... m'encantaria!!! Tinc molt camí a recórrer abans de pendre part en una competició. Tot arribarà.

    Ens veiem a Mollet, i tant!

    ResponElimina
  3. hola Nuria!! se ve que te estás tomando en serio los entrenos, pero ten cuidado con la carrera que los impactos no te ayudarán a la inflamación de la rodilla (y menos 40 min. al 85% eso es intensidad alta). Aunque te sepa mal si encuentras a faltar correr (eso es fenomenal por lo que cuentas de como estabas hace tan solo un año) debes reprimirte y aguantarte para recuperarte antes, además tienes recursos sobrados si puedes ir a un gym practicando natación, elíptica, musculación ...Adelante y cuando antes te recuperes antes correrás otra vez. Y nunca dejar de lado el trabajo de flexi, te lo dice un tronco!!
    juan

    ResponElimina