dijous, 23 de setembre del 2010

La JU026 es torna a moure


Gràcies als lectors pels missatges que heu enviat informant de les novetats publicades aquest matí per UGT. A partir de la propera setmana sembla que veurem avançar el procés de la convocatòria!

"Segons informacions rebudes, la prova mèdica es realitzarà els propers dies 1, 2, 4, 5 i 6 d'octubre. Cada aspirant realitzarà totes les proves (analítiques, reconeixements, etc.) en un mateix dia. No es farà psicotècnic.

La convocatòria no es farà fins el proper 29 o 30 de setembre i, per tant, insistim en la necessitat de què esteu pendents de les informacions.

UGTPRESONS us donarà tota la informació de manera immediata."

3 comentaris:

  1. Hola Núria! Primer et felicito pel bloc, has aconseguit que molts dels opositors, per no dir tots, de la JU026 tinguem un lloc on poder compartir i quasi sempre aclarir les nostres "paranoies col.lectives".
    Només comentar que ahir vaig trucar a UGT i com s'ha comentat ja en d'altres ocasions van confirmar-me que el curs a Mollet és farà en dos torns, un a l'octubre i l'altre al gener. Segons ells això ja ho sabien des-de el principi!, no sé, hi han moments en la vida que et dona la impressió d'estar molt "empanat", almenys jo no ho sabia, però tot hi això perquè aquest ocultisme? No poden fer les coses d'una forma més senzilla, igual que els Mossos, des-de el juliol que saben: qui i quan aniran a l'acadèmia i fins i tot saben el que hi faran amb tota claredat. Inicialment dona la sensació que l'Administració va curta de diners però ara fent el curs en dos torns, la veritat no ho entenc, doble cost amb el lloguer de Mollet i doble cost amb professorat.
    Que es deixin de punyetes ja i que facin la feina, al ritme que porten ens agafaran les eleccions canviaran el Govern i tornarem a tenir una nova política d'actuació!
    Queda poc per fer un altres pas, però aquesta incertesa desespera!, que pensin una mica amb els que tenim boques per alimentar, llocs de treball on t'interessa deixar-los amb una mica d'elegància donat que mai se sap, be en definitiva demanar a l'Administració que actuï donant exemple no a "tranques i barranques".

    Salut!!!

    ResponElimina
  2. Sóc afiliada d'UGT, i MAI, MAI, MAI, m'han dit que l'acadèmia seria en 2 torns, SEMPRE,SEMPRE, SEMPRE, m'han dit que començavem l'acadèmia el 14 d'octubre.Com e llegit per a qui, falta d'informació del Dpt. de Justicia, i falta d'informació dels sindicats.Fins ara creia que aquest, eren els ke ens defensaven i ens donaven la info, de tot alló que la Generalitat, no aclareix, però "para muestra, un botón".Més "tonta" sóc jo perquè aixó ja m'ho havien advertit, però no m'ho vaig creure.Dono total suport, a qui vulgui crear un sindicat independent, de serveis penitenciaris.

    ResponElimina
  3. Se sabia que seria en 2 turnos, pero dijeron que el segundo era para interinos.No se que es peor si la "desinformación" o la "mala información".No hay nadie capaz de hacerlo bien? Si no podemos confiar en el Departament, i tampoco en los sindicatos, tendriamos que preguntarnos, hacia donde vamos con estos representantes, tanto politicos, como sindicales.Tal vez, tal vez, tengan algo de razón aquellos que los acusan de ser solo "uno".

    ResponElimina