diumenge, 26 de setembre del 2010

Què ofereix l'Administració als Tècnics Penitenciaris?



Segons la mateixa Administració de la Generalitat de Catalunya a la seva web, en ocasió de la convocatòria JU023:

"Ser funcionari de l'Administració penitenciària catalana. Fes-te professional penitenciari. Contribueix amb la teva aportació a treballar per la reinserció i la cohesió social.T'oferim formar part d'una institució pública amb una doble funció social. D'una banda, la reeducació i reinserció de les persones privades de llibertat. I, de l'altra, contribuir a la construcció d'una societat més justa, solidària i segura. Tindràs, doncs, l'oportunitat de ser professional d'un servei públic que vetlla per la cohesió social, l'estat del benestar i la seguretat.
Condicions laborals. Treballant de tècnic d'especialistes de serveis penitenciaris aconseguiràs:
- una feina estable
- bona retribució econòmica (2396,31 euros bruts mensuals per al personal del cos tècnic d'especialistes àmbit d'interior i 1926.52 euros bruts mensuals per al personal de l'àmbit d'administració/oficines)
- una formació remunerada (adquiriràs la condició de funcionari en pràctiques amb una retribució de 718.14 euros bruts mensuals)
- jornada setmanal de 37’5 hores, amb horaris que permeten conciliar la vida laboral i la familiar
- òptimes condicions de seguretat
- grans possibilitats de promoció professional, atès els plans expansius dels serveis penitenciaris de Catalunya per al període 2007-2010 en què s’obriran 8 noves presons.
Formació continua. Un cop ja ets funcionari dels serveis penitenciaris de la Generalitat, tindràs dret a un procés formatiu continu a càrrec de l’Administració, a través d’un programa de 40 hores anuals, dins l’horari laboral, que duu a terme el Centre d’Estudis Jurídics I Formació Especialitzada (CEJFE), que depèn del Departament de Justícia de la Generalitat."

Programa 2010 de Formació Social i Criminològica per a professionals de la Secretaria de Serveis Penitenciaris, Rehabilitació i Justicia Juvenil impartits al Centre d' Estudis Jurídics i Formació Especialitzada del Departament de Justícia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada