dimarts, 14 de setembre del 2010

Obrint els ulls al triatló


Començo la setmana amb el curs de natació al CEM Ciutadella. Divendres treuré el cap per primer cop a un entrenament de Prat-Triatló. Una mini-esportista a un gran equip de triatló.

Dilluns 13: descans. Visita al traumatòleg.

Dimarts 14: Rutina A + classe de natació.
En enllestir la rutina li he demanat al tècnic de sala que em fes un crono de barra. Ha estat penós admetre el resultat: 16 segons i patint. Sense magnesia. La barra relliscava una cosa mala però què ràpid es perd la força que tant ha costat guanyar! La meva marca, fa just dos mesos, va arribar a 39,20".
Primera classe de natació. 3 alumnes. Ha passat el temps sense sentir-ho, 50' recordant tècnica de croll i esquena. La professora té anys d'experiència ensenyant, se li veu. Cal coordinació. La natació és pura repetició d'una bona tècnica. Ens diu: "és qüestió de moltes hores de pràctica". "No pateixi, això està fet", he pensat. "Núria, en un any, volaràs", m'ha dit en sortir de la piscina. Què poc costa quedar bé.

Dimecres 15: descans. Visita al podòleg.

Dijous 16: Fisioteràpia + 20' entrenament croll + 50' classe natació.
Primera sessió de fisioteràpia. El fisio comença preguntant molt: historial de salut, laboral, esportiu i de lesions. Dreta, en pantalons curts i sostenidors, examina el meu esquelet. A la llitera, els músculs i articulacions. Li demano que no llenci cap sentència sobre les meves (in)capacitats físiques per arribar a fer llargues distàncies o mantenir entrenaments d'intensitat. Aquesta setmana d'això, ja m'han omplert la bossa. Fem exercicis de mobilitat articular sobre la llitera. Diu que sense treballar la flexibilitat no es pot guanyar força i venen lesions. Parlem dels beneficis del ioga, del treball amb la musculatura interna de sostén. Deures: estiraments diaris (i molts) de bessons, isquios, soleos, glutis i quàdriceps. Res de córrer i res de bici.
Segona classe de natació i primera sessió a la piscina sense rampes! Cap ni una. He agafat deseguida un cert control de la respiració i la braçada però les cames van pel seu aire, no són meves. La professora es tira dels cabells. Mentre nado l'escolto cridar: "Núria, pica bé de cames" ,"Més ràpid" ,"Més fort" , "Cames juntes". Diu que dimarts farem altres exercicis de cames. Surto de l'aigua contenta pel treball fet. Una companya amb la cara somrient i feliç em diu: "Que bé que et sents després de fer exercici. Ens tornem a veure dimarts, oi?". Li somric. Una altra endorfinòmana es cou.

Divendres 17: 105' de pràctica de croll a la piscina!!. Mooolts llargs de 20 mts...
Tot sembla avui aplegar-se perque no pugui fer el primer entrenament amb l'equip i he d'emplaçar el bateig per la propera setmana.
Amb la intenció de practicar lo aprés a les classes de natació em fico a l'aigua de la piscina del gimnàs. Que les cames i els braços hagin de treballar a diferents ritmes, a la meva coordinació li sembla complicat de fer. A estones combino els llargs de croll amb esquena i exercicis de cames. Tot l'entrenament a un ritme constant, 3-4 llargs i uns 10-15 segons de recuperació. Quan ja porto una hora arriba un punt que se'm fa tant agradable i plaent la sessió que em sembla podria seguir nadant així durant hores. Decideixo continuar fins l'hora de tancar el gimnàs. M'alegra veure que cada dia que passa els metres de la piscina s'escurcen. Crec que m'esperen unes boniques agulletes per acompanyar-me el cap de setmana.
Dissabte: Descans.
Diumenge: Descans.

17 comentaris:

  1. Hola, esta pregunta es para algun compañero que trabaje en oficinas o conozca el tema de la flexibilidad horaria diaria, doblar turno,etc. Si lo puede explicar, gracias.

    ResponElimina
  2. DE LUNES A VIERNES HORARIO DE 8 A 15 SIN MAS... TIENES NARICES APROBAR ESTA OPO Y PEDIR OFICINAS......... SUERTE!! POR QUE VEO QUE ESTE AÑO VAN A ESTAR MUY DEMANDADAS ESTAS PLAZAS

    ResponElimina
  3. Si es que la por escènica pot ser tremenda!! Jajaja.

    Si algún dia aconsegueixo entrar, tinc molt clar que només escolliria oficines en cas de ser el "farolillo rojo" i no tenir cap més remei...

    En fi, que el de Serveis Penitenciaris es deu veure millor sentat on ni veus un intern.

    El que es clar, es que tothom serà lliure de fer i desfer amb la seva feina el que vulgui... o es que pugui!

    Abraçades,

    Anna

    NOTA: Núria, no sé com ho fas... 50' de natació?? Triatló?? Ets humana?? Jajaja.

    ResponElimina
  4. Lo que realmente está claro es que en este foro no se van a acabar los comentarios envenenados mientras haya una manzana prodrida.

    ResponElimina
  5. Referente a los comentarios envenenados, espero que sea por los nervios de la oposición (que motivos no faltan) , el de hacer comentarios despectivos o malsonantes, porque la gente pregunte dudas, y otros ya las saben porque son muy listos y ya nacen enseñados, como sea asi la personalidad de algunos ( nada solidarios) siempre criticando ,estamos "arreglados" conozco gente que trabaja dentro hace mucho tiempo, y como en todo en la vida hay gente de todos los colores,pero pensad que en esta profesión la solidaridad entre nosotros es básica, nos jugaremos mucho en todos los sentidos, y si ya empezamos así, no me imagino como será dentro,

    ResponElimina
  6. Hola Sort, apoyo tu comentario al 100%, pero pienso sinceramente que estaremos rodeados de buenos compañeros, hemos pasado varios filtros para estar donde estamos y los que quedan por pasar, así que confío en que el que no sepa ser compañero se quede en el camino.Por mi parte con los demás hasta el final.
    SUERTE

    ResponElimina
  7. Yo opino. Tú opinas. El opina.
    Nosotros opinamos. Vosotros opinais. Ellos opinan.

    Me he perdido por el camino. La gente tiene dudas, otra gente tiene opinión. Donde está el problema? YO no haría oficinas. TU puede que te guste oficinas. No puedo opinar?

    Si he ofendido, pues lo siento.

    Si he opinado, no.

    Anna.

    Núria, reina, que ja saps on trovar-me, que no vull crear conflictes enlloc, i menys a "casa" teva.
    No deixaré més comentaris.

    ResponElimina
  8. Anna,

    em sabria molt greu no rebre més comentaris teus. Sent jo la responsable del bloc et demano disculpes si les paraules d'algun lector t'han ofés. A tot arreu és colen persones amb la finalitat de provocar mala maror. Modero els comentaris però a vegades és difícil trobar la frontera entre la lliure opinió i la falta de consideració als altres. Crec però que la majoria dels comentaris, dubtes i preguntes mereixen la pena i per això el petit fòrum creat continua endavant.

    Espero trobar-te ben aviat.

    Una abraçada,

    Núria

    ResponElimina
  9. Nois i noies aquest bloc ha sigut i és molt important per tots els que estem en aquesta oposició, així que primer de tot donar-li la enhorabona a Núria per ell. En segon lloc m'agradaria dir que cadascu és lliure de posar el que vulgui opinió o informació sense ofendre a ningú i els que vulguin que la llegeixin i els que no que passin, però que no cal dir si et sembla bé el que pregunta o si ha comet una falta d'ortografia.
    Crec que aquí hauria d'haver-hi bon rotllo perquè tots volem el mateix i probablement seren companys.

    Ánims a tots i fora nervis que crec que és el que està passat.

    ResponElimina
  10. Anna soy sort , que mi comentario no iba por ti eh, sino el antecesor tuyo, "el de manda narices por pedir oficinas" y para algunos que critican cuando la gente pregunta algo,o tienen dudas, aunque sean mas o menos obvias o parecezcan una tonteria, estamos para ayudar y sumar ( y mas ha estas alturas), es lo que pienso yo, de todas maneras , te pido disculpas Nuria por si mi comentario tampoco ha ayudado, sorry.

    ResponElimina
  11. Sortiran demà les llistes com t'havien dit Nuria? Crec que no i dilluns tampoc.
    Quina desesperació!! El calendari diu "finals de Setembre" o sigui fins el 30 pot ser.

    ResponElimina
  12. Jo en primer lloc, és el meu primer missatge però vui dir Nuria que sóc seguidora d´aquest bloc i et felicito pel teu estil, els teus detalls i la teva sensibilitat, per altra banda, també m´agradaria donar ànims a la gent que espera i espero que ningú deixi d´escriure perquè el bloc serveix per resoldre dubtes, per somriure a vegades... i jo també penso que es tracta d´un mirall de la varietat ja sabeu "para gustos están los colores" I finalment per canviar de tema,vui llançar una pregunta i tirar endavant, sabeu com s´ha de fer la documentació que hem d´entregar, la fotocòpia confrontada del d.n.i, la declaració de no estar inhabilitat,la de no estar inclòs en cap dels supòsits d´incompabilitats...la "paparassa" vaja.Gràcies i vinga que ja queda poc.

    ResponElimina
  13. Hola 17:12, la fotocopia confrontada del DNI quiere decir que has de presentar el original a la vez que la fotocopia en en momento de la entrega de la documentación tambien tendrás que mostrar el original del título académico y respecto a los otros documentos publicarán un impreso que tendremos que rellenar; es como una declaración jurada.

    ResponElimina
  14. Hola 11,42 i 17:12...
    tots aquests papers que dieu, quan els hem de presentar?

    ResponElimina
  15. Hola, según pone en la convocatoria tenemos 20 días naturales despues de que te declaren apto en el reconocimiento médíco.

    ResponElimina
  16. Hola, per curiositat algú sap on podrie fer-se la revisió mèdica? On es va fer la darrera convocatòria? Gràcies.

    ResponElimina