diumenge, 17 d’octubre del 2010

Barcelona Triatló



Diumenge càlid i assolellat, perfecte per als 5000 triatletes que avui gaudiran la competició Garmin Barcelona Triatló. Molt d'hora al matí m'he creuat, en el trajecte a la feina, amb un participant damunt la seva Orbea. Els 35 millors triatletes han sortit a les 08:10h de la Platja Nova Mar Bella per recórrer els 1500 metres de la prova de natació en distància olímpica. Entre ells, Julio Cardo de l'equip Prat-Triatló, que es veurà competint al costat de triatletes professionals com Javier Gómez Noya, Marcel Zamora, Xavier Llobet i Anna Godoy. Que els resultats i l'experiència llueixin per a tots ells.

Edició a 18:16h. La Vanguardia: Gómez Noya se impone en el Garmin Barcelona Triatló i El triatleta Gómez Noya se proclama campeón del mundo.

18 comentaris:

  1. Hola Nuria,

    em dic jonatan i vaig trobar el teu blog buscant informació sobre l'oposició de tècnics d'especialistes penitenciaris. Et deixo aquest missatge perque m'agradaria tenir informació de primera mà d'una persona que s'ha preparat aquesta oposició com tu. Et deixo el meu e-mail per posar-nos en contacte, em faries un favor. jonathan.fc.bcn@gmail.com, Gràcies.

    PD: Enhorabona pel teu blog.

    ResponElimina
  2. Hola...bon dia soc en Pep de Lleida...trobo que els companys del primer torn a l'ISPC estan molt silenciosos i calladets...nomes sabem que es el que van fer el primer dia, i que tambe fan esport...pero poca cosa mes.
    Buscant per la red he trobat els comentaris d'un company mosso, que potser us poden donar una idea, encara que es clar, el tema dels mossos es totalment diferent...us deixo el link

    http://www.foropolicia.es/foros/para-preguntar-todas-las-dudas-del-ispc-entrad-aqui-t50111.html

    Suposo que a tots els que anem al segon torn, ens agradaria tenir alguna altra informacio adicional mes adecuada al cos de tecnics especialistes...gracies per endavant...

    Pep

    ResponElimina
  3. Des de l'entrada a ISPC ha quedat tot en calma.
    Sembla com si el compnays del primer torn haguessin fet pacte de silenci. Potser no els està permés parlar del que fan a dintre de la escola.

    I els del segon torn tenim ganes d'agafar-nos aquests tres mesos com un parentesi en la oposició, per relaxar-nos, disfrutar amb altres coses i descansar. No et pasa a tu?

    Gràcies per l'enllaç. Després a casa m'ho miro.

    Salutacions

    ResponElimina
  4. No penseu que aquesta setmana hauria de sortir un nou acord amb els resultats dels presentats a la segona revisió mèdica i el ranking definitiu per una major transparència? Algú sap alguna cosa?

    ResponElimina
  5. La veritat es que si em passa...el que estic fent es relaxar-me i entrenar moltissim, cosa que no habia pogut fer en els practicament 2 anys que porto preparant la oposició...però tampoc vull relaxar-me fins al punt d'oblidar-me del tema...per això llenço la pregunta....
    Realment jo també he pensat en un possible pacte de silenci, pero tampoc crec quen'hi hagi per tant...aqui podem escriure d'una forma mes o menys anònima i de fet tot es qüestio d'una mica de paciència, pero be...jo tinc curiositat, no se si et passa a tu Núria...però segur que la informació ens pot anar d'allo mes be...la por a lo desconegut no serà potser tant gran, no creus?

    salutacions

    Pep

    ResponElimina
  6. Doncs jo els entenc perfectament.

    Una sola indiscreció pot ser tremenda. A l'escola hi van a aprendre, no a parlar (ja no recordem la nostra estimada EGB... jajaja).

    Entenc que no vulguin explicar, en primer lloc pq no tenen pq fer-ho.

    En segon lloc pq la discreció també és present en la feina que es realitzarà més tard.

    No sé si m'he explicat, pero almenys ho he intentat.

    El pacte de silenci és lícit. És lògic.

    Abraçada,

    Anna

    ResponElimina
  7. Bona tarda, només comentar-vos que tinc un amic al primer torn i si tot va be el veig cada dissabte i comentem, aquest cap de setmana hem va dir que tot va anar molt be a Mollet, dos dies amb explicacions de el que es pot fer i el que no i també per ensenyar-los com funciona tot.
    No us preocupeu que ja explicaràn com va, ara és la primera setmana i tothom està molt concentrat en el tema i no tenen temps.
    Una qüestió he llegit en un foro que hi ha gent del 2on. torn que ja ha entregat la documentació, que en penseu? fariam ve de portar-la nosaltre o provocariam un colapse al C.D.?

    Salut!

    ResponElimina
  8. Evidenment, Anna, es totalment lícit,i a mes, lloable...però em pot mes la curiositat...bueno possiblement tingui rao l'anònim de les 16,46, que els hi donarem uns dies per tal es possin a lloc jejeje....en quant a la documentació, jo vaig fer la consulta per mail i m'ho van dir clarament, ja ens convocaran...salutacions a tots

    Pep

    ResponElimina
  9. Hola,
    Jo vaig al primer torn. La veritat és que moltissima gent al ser de poblacions llunyanes (la majoria de gent és de Lleida) vivim entre setmana aprop de l'escola (pisos de lloguer SENSE INTERNET). Jo per sort tinc tarja 3G i em puc conectar de tant en tant per mirar el correu. Al no tenir internet la gent no pot fer tants comentaris com abans. No hi ha cap pacte de silenci. La situació és la següent: la setmana passada presentacions i explicació d'instalacions, normes i curs. Aquesta setmana inici del curs i classe normal com és fa a l'institut. Es van seguint a classe unes presentacions en PowerPoint que fan servir els professors per explicar els dossiers que ens van donar el primer dia de classe de cada assignatura. De classes pràctiques nomes ne'm fet una i ha consistit en escoltar als formadors i mostra de mitjans coersitius (porres, manelles, cintes inmobilitazadores al llit, ....) Els professors ara per ara molt bé. Simpàtics i et responen qualsevol dubte que tinguis per petit que sigui. Tots els alumnes es veuen molt centrats i penso que la majoria va repassant per les tardes el que es va fent pels matins. Poc més. Et vas familiaritzant amb les instal·lacions (estem en barracons prefabricats força nous) i els companys. És com anar a l'institut però amb unes regles que es tenen que complir. No mobils a l'aula, no menjar ni beure a l'aula, ser puntuals, anar fen uniformat, bona actitudi i no anar amb uniforme fora de l'escola.

    ResponElimina
  10. Hola soc en Pep...moltissimes gracies a l'anònim de les 18,27...de fet es el que jo personalment volia saber...em deixa molt mes tranquil...moltes gracies

    Pep

    ResponElimina
  11. Bones,

    Moltes gràcies al company d´ahir 19 d´octubre a les 18:27.
    Ès d´agrair que ens en faci 5 cèntims del que estant fent i del que passa per "l´institut".
    Ningú, com els que esteu a dintre, podeu entendre la intranquilitat dels que estem a fora esperant. Ja hem patit prou! No us sembla?
    Gràcies de nou i sort!

    ResponElimina
  12. Per l'anonim de les 13:08 tinc una amiga, que va fer les mèdiques i li van dir que segurament la propera setmana sortiria els resultats, i gràcies per el comentari al anònim de les 18:27

    ResponElimina
  13. s'agraeixen molt aquestes explicacions de l'anònim 18:23.
    Esperarem ansiosos el cap de setmana, a que la resta de companys ens comentin la seva experiència (si volen clar...) Tenim ganes de saber moltes coses; que fan a les classes, si es complicat el temari, sobre l'esport que fan, sobre les pràctiques, com examinen...etc.

    Als del primer torn, us desitjo el millor i a tirar endavant!!!
    I als del 2on, espero coneixer-vos en persona al Gener!!!!! jejeje

    salutacions

    S;)

    ResponElimina
  14. Bones, algu del 2n torn pot confirmar si ha entregat o intentat entregar la documentació?

    ResponElimina
  15. Jo vaig trucar i em van dir que ja ens ho dirien. Ho sigui que penso que no ens ho agafaran els papers si els portem.
    Si algú del segon torn ho ha fet que ho digui sisplau.
    Gràcies.

    ResponElimina
  16. Jo sóc del 2n torn i no he entregat res. Llegint els acords entenc que es convoquen als del primer grup per entregar la documentació, i als del segon grup ja sens convocarà.

    Crec que està prou clar, però a banda tots els companys que han escrit al departament de justícia diuen que sisplau esperem al nostre torn. Si algú ja l´ha entregat i no ha tingut problema, o té alguna informació extra, sisplau digeu-ho.

    ResponElimina
  17. Yo me marcho fuera de España dos meses y llamé al Departamento de Justicia para preguntar qué hacía con la documentación. La chica me dijo que esperáramos la convocatoria, que nos darían 20 días para presentarla, pero que si preveía que iba a estar fuera, pues que la llevara, ya que había compañeros que habían llevado ya todos los papeles. Así que fui el viernes pasado y me la cogieron sin problema.

    Un saludo

    ResponElimina