dijous, 28 d’octubre del 2010

D'una cançó de nostàlgia



Deliberadament agafo el camí de retorn a casa que mesos enrere em portava a veure't. El carrer és ple a vessar de ciutat. Entre el formigueig de gent trobo els ulls blaus, els cabells foscos i el radiant atractiu de la teva presència. Respiro el benestar de sentir-te de nou al meu costat. Giro les espatlles en comprovar que ets transparent com una imatge de somni. I amb nostàlgia, et deixo marxar i allunyar-te.

9 comentaris:

  1. La gent que va a la bossa hauria de saber que en el moment que tornin els funcionaris que estan fent de formadors i s'incorporin els que han de fer el curs a Mollet, ells ja no tindran lloc de treball i s'acabaran els interinatges. Crec que aixó ho tinguin present sobretot aquells que ja tenen feina i l'han de deixar per agafar l'interinatge.

    ResponElimina
  2. Potser tinguis rao però cal dir que hi ha gent que va començar d'interintatge fa anys i encara estan treballant i amb molt poques vegades a l'atur, inclus cap vegada.
    No se sap depèn de moltes coses el que es clar que es millor això que res i si no tens treball imaginat. Un altre cosa es pel qui tingui una feina fixe i li agradi on esta treballant llavors seria arriscar-se. Ja se sap un funcionari interi no es un funcionari de carrera.

    ResponElimina
  3. Perdona però per donar una informació així, has de estar molt segur,perquè no es del tot cert,i no pots dir coses com s'acabaran els interinatges ( ja estàs a la borsa per posibles baixes)Tot dependrà del que entri a governar i la partida de diners que inverteixin al Dp Justicia, només donar ànims i sort als que aneu d'interins ( tot suma)
    l'esperança es l'últim que es perd,tot millorarà, pitjor no podem estar, ara toca anar amunt.

    ResponElimina
  4. Aish... m'ha encantat el post d'avui.

    Abraçada,

    Anna

    http://www.youtube.com/watch?v=S_RAiUxNjYc&feature=player_embedded

    ResponElimina
  5. A l'anònim de les 0:43.
    Si,pot passar de tot, i els que passarem a formar part de la borsa sabem la desgràcia que tenim de no tenim res segur ara per ara. Però, vols dir que cal que ens animis a que quan ens truquin no hi anem?
    Sembla que et sàpiga greu que hi hagi gent que pugui començar a treballar abans que acabi el procés selectiu, sembla que no vulguis que a la resta del mòn els hi vagi mitjanament bé.
    Potser si tots pensessim com tu, ja no ens hauriem presentat al primer exàmen.
    L'optimisme i l'esperança es l'últim que es perd.
    Salutacions.

    ResponElimina
  6. Hola a todos!!

    Me gustaría saber de los del primer turno, si os haran un examen final de todo el temario o será una evaluación continuada?

    ResponElimina
  7. Hola a tots/es,Soc en Jordi i vaig al segon torn, volia preguntar si els companys que estan en la mateixa situacio que jo, ja tenn pis o estan buscant, perque com no veig gaire moviment pel foro estava una mica extranyat.
    Jo tinc la possibilitat de quedarme el pis d'uns companys que estan ara al primer torn.A 5 mnuts de l'academia i per uns 250 euros al mes. 2 mesos.

    ResponElimina
  8. Yo tengo habitación en la residencia de la academia

    ResponElimina