dimecres, 6 d’octubre del 2010

Proper calendari de la JU026



UGT Presons publica nota, segons comisió de seguiment d'ahir 5-10-2010 entre l'Administració i els sindicats, amb el proper calendari de la JU026 pel que fa als dos torns del curs selectiu i període de pràctiques i previsió de dades de la celabració del nomenament.

TÈCNICS ESPECIALISTES (JU026)
14.10.2010 a 21.12.2010 = Primer torn del curs selectiu a l’ISP.
13.01.2011 a 16.03.2011 = Pràctiques a centres primer torn.
13.01.2011 a 16.03.2011 = Segon torn del curs selectiu a l’ISP.
17.03.2011 a 19.05.2011 = Pràctiques a centres segon torn.
Primera quinzena de juny de 2011= Acte públic de tria de plaça i nomenament al DOGC.


21 comentaris:

  1. Penso que el calendari és com sempre amb la variació que aquest any n'hi han dos torns i per això es farà una miqueta més llarg.
    El periode que va de les pràctiques del primer torn al juny podem estar a l'atur, que t'agafin d'interí o a les feines que fem ara, com és el meu cas.
    En el pitjor dels casos si no s'ha cotitzat suficient pots estar totalment ociós però sense cobrar de l'atur, pero amb la certesa que en dos mesos comences a treballar, així que la situació no és gens complicada ni extraordinaria.

    El que sí que no tinc tant clar és el tema de l'acadèmia ja que he d'anar a recollir la roba el dia 14/10, però també se suposa que començo a la dita acadèmia aquest mateix dia, així que el primer dia ja faré campana, cosa que no és gens recomanable per poder passar el curs.
    Suposo que no serà cap problema, doncs podem presentar el paper de recollida que ens han donat, però no estaria de més que des del departament donessin les instruccions a seguir en aquests casos.

    Un altre dubte és també referent al tema de la roba i és que no sé si ja la hem de portar posada a Mollet.

    Ah! també us pregunto com teniu intenció d'anar a Mollet:
    -Cotxe o tren cada dia o
    -Lloguer u Hotel a Mollet

    Jo en principi vaig sol al cotxe i espero trobar algú de Lleida per economitzar i no sé si m'hauré de quedar algun dia ni com.

    Salutacions a tots!

    ResponElimina
  2. hola...soc en Pep, tambe de Lleida...tinc entes que no es massa bo anar-hi amb la roba posada, aixo m'han dit alguns companys que ja hi han estat. Jo que tu aniria primer a l'academia i demanaria permis per anar-hi, o be hi aniria a la tarda, pensa que hi haura companys sense roba encara....Jo mateix, encara no se si vaig al primer o al segon ja que estic per alli on tallan i ni tant sols tinc el ticket de la roba.
    En quant a lo del cotxe lo que la majoria de gent fa es llogar un piset entre tres o quatre; tampoc es recomanable anar i venir cada dia...son força kms i a l'academia has d'estar ull viu...pensa que ens segueixen examinant...no pots baixar mai la guardia.
    Jo en el meu cas tinc una petita autocaravana i crec que em quedare tota la setmana per alli aparcat...ja veurem. Pensa que de Lleida hi ha bastanta gent i segur que trovas algu per compartir pis...Be, dons...molta sort

    ResponElimina
  3. Ara resulta que diuen que a l´academia també s´ha d´anar per la tarda perquè si multipliquem les hores de 8:30 a 14h surt un contracte parcial 27, 5 hores, però a veure si hem d´anar alguna tarda es que no ho poden dir, tant difícil és? De veritat la gent que s´ha de traslladar, la que té nens etc. etc. ho han de saber tot dos dies abans?Aquesta vegada s´han passat amb els terminis, just, just, no crec que torni a passar perquè és massa, algú sap realment com anira l´horari? Paciència i informació és la recepta zzzz

    ResponElimina
  4. Hola, jo sóc de Girona i estic d´acord amb en Pep de Lleida, és millor quedar-nos allà i estar tranquils. Jo estic buscant lloc en pis compartit. Aquest cap de setmana m´acostaré a veure què trobo. Si sabeu quelcom ...
    Sort a tots!

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies Pep,

    Ho tindré en compte i prendré les decisions una vegada a l'acadèmia el dia 14 i es clar que no aniré amb la roba el primer dia, ja ens ho diran.

    En quant al viatge, jo tampoc tinc massa ganes de fer tants km i miraré alternatives. Suposo que el 14 i 15 amb el cotxe i a partir de la setmana següent el que millor s'adapti, que suposo que será trobar algun lloc per dormir.

    ResponElimina
  6. Porque preguntais tantas cosas sobre el horario????

    Acaso no lo han puesto ya en la página del Departament de Justicia????

    LO PONE BIÉN CLARO:
    Horari
    De 8.30 a 14.00 hores

    No hace falta que lo preguntesi mas!!!!!!!

    ResponElimina
  7. Si és que el nèixer ensenyat és una meravella!!! L'Anonim de les 14:43 és un privilegiat, que suposo que o ja és funcionari, o a l'academia ja és apte abans d'entrar-hi! Tant extrany és que abans d'entrar a qualsevol lloc que no conèixes tinguis patiments i dubtes?

    Bé... no ho entenc... però sempre he cregut que és millor callar i semblar ruc, que parlar i demostrar que ho ets!

    Núria, molta força... et falta conèixer el punt d'equilibri just entre la ment i el cos... quan el tinguis, m'avises!! El meu cos és incapaç de seguir-me!!

    Petons i abraçades.

    Anna.

    ResponElimina
  8. Soc de nou en Pep...sobre l'horari, si em permeteu, se que altres JU0... dos o tres tardas a la setmana es feien mitjans coercitius, si a la nostra ho faran...no ho se pero m'hi faig a la idea d'anar-hi alguna tarda...no obstant segur que el primer dia ens ho diran.

    salutacions
    Pep

    ResponElimina
  9. Hola a tots!!!

    Algú sap quan sortiran els resultats de les proves mèdiques? I quans han pogut ser no aptes o no presentats?

    Sort a tots!!!!!

    ResponElimina
  10. Todo y que os ponga horario de mañana en la página de justicia, en la ju023 los que tenían horario de mañana también tenían que ir algunas tardes (alternas) para llegar a las casi 40 horas de contrato.
    Un saludo.

    ResponElimina
  11. és veritat que a la pàgina del dept. justícia posa de 8.30 h a 14.00 h, però a la fulla que ens han donat als que ja hem lliurat la documentació requerida, posa que serem funcionaris en pràctiques a jornada complerta de 37.5 hores setmanals. a veure com quadra això amb l'horari abans esmentat?

    ResponElimina
  12. Estoy de acuerdo contigo, no entiendo tantas elocubraciones de si tambien es por la tarde... en GENCAT lo pone bien claro de 8:30 a 14:00. En caso contrario no entiendo a que juegan con nosotros...
    Enhorabuena por este estupendo blog.

    ResponElimina
  13. Hola Anna,
    Yo no he nacido enseñado. Simplemente intento no preocuparme más de la cuenta.
    Que tengas suerte.

    P.D.: Ahhhh, ni soy funcionario, ni apto antes de entrar a la academia. Todavía me queda mucho camino

    ResponElimina
  14. Pregunta al anonimo de las 18,10:
    ¿dices que ya has entregado la documentacion requerida?, tenia entendido que aun no se sabe cuando se ha de entregar.
    Te agradezco si me lo puedes aclarar, (bueno a ti o a quien sea).
    Saludos

    ResponElimina
  15. La documentació que s'està entregant ara són les dades bancàries per l'ingrés de la nómina.

    ResponElimina
  16. llavors...la gent que està entregant la documentació ja és apte??

    ResponElimina
  17. creo que están entregando documentación los del primer turno, a los que les dieron las pautas a seguir y lo que llevar; los del segundo turno hasta nuevo aviso no hemos de hacer ni entregar nada.

    ResponElimina
  18. gracias guille, la verdad es que no saber me pone nerviosa...espero verte en el segundo turno!

    ResponElimina
  19. JU026: RESULTATS PROVA MÈDICA
    Enviat el Divendres, 8 d'octubre del 2010 (19:03:55) per equip-web


    OPOSICIONS

    Segons informacions rebudes, avui dia 8 d'octubre s'ha reunit el tribunal qualicador del procés selectiu JU026. En aquesta reunió s'ha cordat el següent:

    - Aprovar el llistat d'aptes/no aptes corresponent a la quarta prova (revisió mèdica). S'haurien declarat un total d'11 aspirants no aptes, 1 no presentat i 2 aptes condicionats al resultat d'alguna altra prova mèdica que han de realitzar.

    - Es convoquen 12 nous aspirants a realitzar la revisió mèdica el proper dia 15 d'octubre, per tal de completar el total de 517 aspirants.

    - Es convoquen 241 aspirants per a l'inici del primer torn del curs selectiu a l'ISP el proper 14 d'octubre.

    Els llistats corresponents es faran públics el proper dilluns dia 11.



    Salutacions.
    http://www.ugtpresons.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1625

    ResponElimina
  20. buenas a todos. enhorabuena a los aptos y suerte para la proxima a los no aptos. no desistais, todo esfuerzo tiene su recompensa. por cierto soy de olesa de montserrat y estoy en el segundo turno, busco gente cerca para quedar y hacer elucubraciones sobre como ira la cosa, si es posible para ir juntos a mollet y asi ahorrar en gasolina que no esta el horno para bollos. cualquier interesado/a mi e-mail es carlosmartasergi@hotmail.com

    ResponElimina
  21. solo decir que es una faena lo del calendario. entre otras cosas por no pensar en la gente, supongo que todos tendremos una economia no demasiado bollante por lo que el hecho de entrar en la academia esta muy bien pero eso de hacer 2 meses de academia luego dos mas de practicas para posteriormente estarte de brazos cruzados hasta ser nombrados.....es una faena, y mas si eres del primer turno (no es mi caso) que te tienen 3 meses a pan y agua....y por supuesto esto añadir si eres de fuera de catalunya, tienes hipoteca, hijos que alimentar, etc....y luego van y sacan una ley de conciliacion familiar, eso lo tendrian que mirar un poquillo...a no ser que en ese periodo de letargo te contarten como interino, si alguien sabe algo por favor nos lo haga saber, gracias de antemano

    ResponElimina