divendres, 5 de novembre del 2010

Demà visita oberta al CP Puig de les Basses



Si els nostres companys del primer torn a la escola, dimecres van tenir ocasió de visitar un centre penitenciari,  els candidats al segon torn també tindrem oportunitat de fer-ho en la mateixa setmana. Sí, ha arribat el moment de conèixer el futur centre de treball d'alguns dels aspirants a Tècnics Penitenciaris de la present convocatòria. Demà qui pugui i vulgui visitar el Centre Penitenciari Puig de les Basses està convidat per l'Ajuntament de Figueres a les 10h a una visita institucional oberta al públic per les instal·lacions (les obres no estan finalitzades del tot).

La Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Figueres m'ha contestat aquest mati a un correu això: "Si, que demà es fa una jornada de portes obertes a la presó del Puig de les Basses, l'horari és 10.00h a 1400h. El Departament de justicia és qui ho organitza. El Tel del departament és: 93 316 41 00"

Edició a les 14:11h. Un lector ens envia aquesta informació, assabenteu-vos bé si algú pensa anar-hi perque  sembla contradir el que indiquen des de l'Ajuntament de Figueres: "Des del Dept. de Justicia m´han informat que demà es farà una visita d´obres pert part de la Consellera i a nivell institucional. No serà fins al Desembre quan es faci la jornada de portes obertes i surti publicat a tota la premsa escrita."

Edició a les 20:14h. He trobat aquesta notícia publicada el 13 d'octubre d'enguany, al Diari de Girona , sobre els actuals i futurs accessos al CP Puig de les Basses, situat entre els termes municipals de Figueres i Llers. "Descarten un dels accessos a la presó".

20 comentaris:

  1. Hola a tots/es

    Des del Dept. de Justicia m´han informat que demà es farà una visita d´obres pert part de la Consellera i a nivell institucional.No serà fins al Desembre quan es faci la jornada de portes obertes i surti publicat a tota la premsa escrita.

    Salutacions

    ResponElimina
  2. Gràcies.

    Copio el missatge a la entrada perque es vegi millor.

    ResponElimina
  3. Núria jo sóc de Figueres, aquest matí he trucat a l´Ajuntament i m´han confirmat que es pot visitar de 10 a 14h. Penso que ens quedarem amb un pam de nassos...

    ResponElimina
  4. Hola,

    T'han dit per telèfon el mateix que a mi per correu.

    Ja ens explicaràs...

    Per cert, queda lluny de la població el Puig de les Basses. Necessitarem cotxe els que anem a treballar allà o es pot anar caminant/bici?

    Salutacions

    ResponElimina
  5. Jo sóc de Figueres i també he trucat aquest matí a l'Ajuntament de Figueres, m'han passat amb el departament d'Alcaldia i m'han confirmat que hi pot anar quí vulgui dintre d'aquest horari.
    No deixa d'ésser una mica estrany que cap diari local se n'hagi fet ressó.
    Per anar-hi a treballar desde Figueres, el que jo no sé és per on tindrà l'accés, si és per la carretera de Llers hi ha uns 3 kms desde Figueres, l'únic inconvenient és haver de travessar el barri gitano que és igual que el Bronx de Nova York.

    Carles

    ResponElimina
  6. L'accés serà per la n-II a l'alçada d'hostalets de llers. A uns tres o quatre kms al nord de Figueres està el CP. Ens hi veurem demà Carles soc en Marc. Digam alguna cosa i quedem que en Salva i en Berto també vindran.

    ResponElimina
  7. hola nuria, en gencat si vas al Departament de Justícia hay colgado un post sobre el futuro CP Mas d'Enric en Tarragona.
    Si se cumplen los plazos para el primer semestre del 2012 ya estará abierto.
    Para mí genial, más cerquita de casa.

    ResponElimina
  8. Creo que pillar plaza para tarragona sera dificil, ya que sustituye al otro centro de tarragona y las plazas que queden saltaran rapido a los funcionarios de la zona que se encuentren en figueres por concurso interno.
    Es como Tarrega aun no han comenzado a construirla y ya esta llena de funcionarios de la provincia de lleida que estan desperdigados por brianes,quatre camins,modelos,etc...
    Espero equivocarme en los dos casos por los que somos de la zona.
    Un saludo

    ResponElimina
  9. en el diari de Girona de hoy hay un articulo sobre el CP de les Basses.

    ResponElimina
  10. Publicitat al bloc Núria? encara no ets funcionària i ja fas el primer ralet!!

    ResponElimina
  11. Hola heu llegit les opinions dels lectors del diari de Girona...UPPSSSSS.
    Es d'entendre.

    ResponElimina
  12. Podeu dir-me com es miren aquestes opinions al diari de Girona, sóc molt negat amb l´ordinador.

    ResponElimina
  13. Bon dia,

    Les opinions estan sota l'article.

    http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/11/07/justicia-preveu-que-al-febrer-entrin-primers-reclusos-preso-figueres/443825.html

    ResponElimina
  14. Moltes gràcies Núria per l´adreça del Diari de Girona.

    Entenc perfectament els lectors i crec que expresen el descontent general devant la situació que s´està visquent i veure aquesta macro-despesa.

    Jo vaig anar dissabte a la visita de la nova pressó. M´imagino que buida no te res a veure amb la sensació que donarà un cop plena. Però la vaig trobar "fredíssima" i no de fred. És cert que te pabelló, piscina, saló d´actes...
    No sóc jo ningú per jutjar als nous inquilins però no vull oblidar en cap moment que son persones.

    Una abrassada Núria.

    ResponElimina
  15. A veure els 50 que han trucat per fer el minicurset i la revisió metge, a veure si us enrolleu una miqueta i ens expliqueu alguna cosa sobre el que us van dir i explicar. Esteu molt calladets.

    Carles

    ResponElimina
  16. Hola Carles, els hi van dir que la borsa començava aquest dilluns, que minim t'avisan per un mes, ( no et fan cobrir 10 dies per exemple) i ho fan per ordre de puntuació (ranquing), quan trias destí si pots, no saps el temps que cobriras ni el lloc de feina, fins que no hi vagis al centre, es a dir, pots triar el centre, però no saps el temps que cobriras la baixa o el reforç.

    Àngel

    ResponElimina
  17. Hola Carles,

    El segon dia del curset va ser brutal, ens hi va donar la xarla el subdirector general de centres i gestió penitenciaria, tot un veterà, està al sector desde el 1973, Carabanchel, Las Palmas, Trinitat, Quatre Camins, va coneixer la llei d´ammistia de presos polítics i els diferents motins durant els 80, no va haver-hi powerpoint perque no li calia, no ens va deixar sortir fins acavar els dos exercicis escrits, dos comunicats de fets, i corregir varis d´ells a veu, a la sortida nom i cognoms i tots entregats,....el que he dit una experiencia brutal, ho puc confirmar, encara queden funcionaris públics.

    Jordi

    ResponElimina
  18. Merci Àngel, tot i que jo encara estic molt enrera, tota informació és bona.

    Carles

    ResponElimina
  19. Merci Jordi, veig que aquest home deu seu un profesional, tractar amb gent que sent la feina sempre va bé pels que començarem.

    Carles.

    ResponElimina