dimecres, 15 de desembre del 2010

156 noves places per psicòlegs i juristes

Imatge del CP Puig de les Basses (Figueres)

Reprodueixo tall amb nota de premsa del Departament de Justícia del 9 de desembre anunciant noves places per personal de tractament, concretament per psicòlegs i juristes. Per llegir la notícia complerta, aquí.

"El Govern aprova la convocatòria de 156 places de l'àmbit funcional d'execució penal.
110 places corresponen al cos superior de psicologia i 46 a l’escala superior d’administració general amb titulació de dret.
El Govern ha aprovat l’oferta parcial d’ocupació pública de la Generalitat de 156 places de l’àmbit funcional d’execució penal. D’aquestes places, 110 pertanyen del cos de titulació superior de psicologia i les altres 46 a l’escala superior d’administració general del cos superior d’administració, que requereixen disposar de la titulació de dret. Les convocatòries d’aquesta oferta es publicaran en un termini màxim de tres mesos."

El temari per aquests Cossos del Grup A ha estat publicat pel Departament de Justícia, i el podeu consultar  en pdf aquí.

3 comentaris:

  1. hola!
    me gustaria presentarme a las plazas convocadas para psicologos. Alguien sabe de algun centro en el que preparen a alumnos para estas plazas o de algun preparador que se dedique a esto?
    gracias

    ResponElimina
  2. UGT Presons va obrir un curs de preparació. So t'interessa trobaràs més informació a la seva web. Sort

    ResponElimina
  3. hay muchos interinos ocupando estas plazas es una pena pq después de haber visto el borrador de la convocatoria se las van a quedar todas ellos ¬¬

    ResponElimina