dilluns, 13 de desembre del 2010

Els límits només hi són al nostre cap



L'escriptor Toni Ibañez torna a actualitzar el seu bloc, Entrellum. A la última entrada ens deixa veure i conèixer a l'Albert Casals, un xicot que porta a l'extrem la filosofia del "No hi ha límits". A ell li agrada parlar de "el Felicisme". És autor del llibre "Un món sobre rodes". Deixo unes poques lletres seves:

"En això consisteix precisament el felicisme: enfocar i viure la vida amb l’únic objectiu de ser permanentment feliç, alhora que fas feliços els altres. No es tracta en absolut de buscar una meta llunyana, ni de treballar durant vint anys per aconseguir una casa i un bon cotxe; es tracta de viure amb una actitud i una filosofia que ens permeti gaudir de la felicitat que s’amaga en cada instant, en cada segon, començant des d’ara mateix. I el millor de tot és que el secret per aconseguir-ho és terriblement senzill: la clau consisteix a fer sempre allò que realment volem fer."

Podeu llegir el text complert "Com veig el món" aquí. I es que sovint per fer realitat els nostres somnis només cal atrevir-se a viure'ls.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada