divendres, 4 de febrer del 2011

Selecció i prioritats



Sec amb el desig d'escriure estona i seguit. Són les novetats viscudes que empenyen en manifestar-se. Esborro, edito i reescric sense ensortir-me. Hi són embussades les  paraules. El cervell ha escollit treballar només al servei de dues prioritats: la escola i el teu record.

22 comentaris:

  1. hola Nuria,
    si tens un moment mirat a la web d UGT presons el article: el primer "arturazo" es confirma
    http://www.ugtpresons.com/modules.php?
    name=News&file=article&sid=1677
    m'ha deixat una mica desinflada
    salutacions,
    Ana

    ResponElimina
  2. Vull dir ke no m'agrada gens la secció de "Rumors" ke hi ha en un altre blog de presons. Si jo escrivis, tot el ke m'han explicat d'aquest "company" ke fa el blog, ja us aseguro ke el tancaba, però fulminantment.

    ResponElimina
  3. Fas molt be, ja que si tu escriguesis el que t'han explicat d'aquest "company" t'estaries ficant a la mateixa altura de la seccio de rumorologia que no t'agrada gens.
    Jo soc usuari de tots dos blocs, i ambdos m'han ajudat força en aquest proces, no entenc la teva actitud.

    ResponElimina
  4. Hola, algu sap com acabarem els 47 del 10 % adicional que estem a l'academia ? si no volen interins i nomes son 470 places que ens cardaran a l'atur ? Espero que algu ens dongui alguna bona noticia.

    ResponElimina
  5. Pot ser que hi hagi suspesos al curs i a les pràctiques i obtingueu plaça. Els que no estareu al principi de la borsa de la ju026. Sort.

    ResponElimina
  6. ¿Como os va en la escuela a los del segundo turno?
    Animos.

    ResponElimina
  7. No creo que este tema sea un rumor porque esta en boca de todos los que estan haciendo practicas,parece que el tema del nombramiento se retrasa.
    Alguien sabe si hay un plazo legal desde que se aprueba la opo hasta que te nombran?,se supone que deberiamos estar contentos por haber llegado hasta aqui y estamos todos muy nerviosos,muchos hemos dejado trabajo y familia lejos y no me parece normal que jueguen asi con nosotros,retrasan la apertura de Girona,no van a nombrar interinos y los sindicatos como siempre de brazos cruzados.No se si lo sabeis,pero en la nacional(yo vengo de alli),han echado a interinos que llevabamos 5 años currando y por aqui parece que van a hacer lo mismo.

    ResponElimina
  8. Hola, aquest any estic preparant-me les oposicions per al cos d'ajudants, també tenia pensat presentar-me a Catalunya (com no) però el nou govern afirma que no van a sortir a concurs mes places de funcionaris (excepte Les que ja estan de mossos...)

    Com veieu la situació?
    No es cert que va a o obrir dos presons mes?
    No es necessari mes personal?
    Que faran?
    tirar de borsa d'interins?

    Moltes gracies, per les respostes.

    ResponElimina
  9. Anims que ja queda poc!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  10. Queda poquet poquet, si tot va be, ja podem fer pinya amb els del primer tort i mobilitzar-nos com be diuen els que desde dintre donen consells, que es aixo d´estar fins l´any proxim o a saber quan a l´atur, aixo qui el tingui, buscant feina tal i com esta tot, cesse inmediat dels interins sense plaça ja portin 1 o 10 anys a la casa, dels sindicats no se si confiar, pero la nostra força pot fer molt.........

    ResponElimina
  11. Vosaltres opositeu per unes places que estan a la convocatoria, que tenen que veure els interins?,a més com a molt, entrareu a la borsa d'interins,que va per dies treballats,i mai podreu pasar per davant d'un que porti deu anys.Això us heu de queixar a aquells que han tret unnes oposicions sense tndre calers.-España es grande,a gastar.

    ResponElimina
  12. Completament d'acord amb l'anònim de les 11:39, el mal no és l'interí; és l'Administració.
    Hem de tenir en compte, pero, que es més comode assenyalar-los a ells.
    Total... no tenen plaça!

    ResponElimina
  13. Bona nit Nuria,
    si tens un minut fes un cop d'ull a les dues darreres noticies del web d'UGT http://www.ugtpresons.com/
    no tiene desperdicio,
    ànims
    Ana

    ResponElimina
  14. Hola a todos, si alguien hace las prácticas en Barcelona, alquilo habitación, precio (360€ gastos incluidos). Si hay alguien interesado, estoy en el aula 6. ¡Suerte para la semana que viene!

    ResponElimina
  15. Igual a mi me interessa, ya te vendré por la aula y hablamos, ok?

    ResponElimina
  16. Funcionari de carrera: ha superat proces selectiu i han estat nomenats per l´organ competent.
    AH! ara ho entenc nomes tinc dret a queixarme de les plaçes que ocupem els INTERINS :presten serveis amb caracter transitori i ocupen una plaça reservada a un funcionari de carrera. Quan l´administracio vulgui nomenar-nos,llavors ja ho fare, el que no tinc clar es si pasare o no per sobre del que porta 10 anys, que ni tant sols ha perdut el temps en presentar-se a la opo ......venga hombre.

    ResponElimina
  17. Que no eu triat plaça per les practiques????????

    ResponElimina
  18. No ho entenc ! Segurament quedaré fora del sistema havent aprovat una oposició, i amb una mica de sort també havent aprovat a la acadèmia " això espero ". Estic més enllà de la posició 470 i sóc conscient que a la convocatòria ho posa, però fins ara ( Formadors, professionals del Centre Estudis Jurídics ) deien que fins a la posició 517 aniríem a fer les pràctiques en Centres. Avui alhora de repartir les places, i quan ja no quedava quasi ningú han reafirmat el que posa a la convocatòria, només 470 a fer pràctiques. Per que fer-nos fer el " panolis " ? Tampoc no entenc com haver aprovat la oposició anirem darrera de la borsa de treball de tots els interins, entenc que ells tenen molta experiència, però no em sembla just per a nosaltres ! En quina situació quedarem ? pot ser que ens donin per aprovada la part de la acadèmia sense anar a fer practiques ? El que també em causa molt neguit és que ningú no sap mai res, i els dies han anat passant i apa ara a buscar al riu !
    Sort a tothom !

    ResponElimina
  19. Núria!
    Ha estat un plaer compartir alguns moments a Mollet amb tú, em sembla que durant tot el procés has fet el que calia i, durant aquest temps, calia estar en silenci... però ara... torna!! M'agrada molt aquest espai per compartir experiències i opinions i crec que farà falta per poder soportar l'espera.
    Un petó ben fort,
    Maite

    ResponElimina
  20. Com va el dia després? sembla raro després d'aquest dos mesos tan intensos...Ara a esperar a fer les pràctiques i deu dira. Això si sempre i quan aprovem esperem que si.
    una altre cosa, per la gent que hi va estar ahir al fashion si algú va agafar una xaqueta que doni senyals per aqui si us plau, jo he tornat la que vaig agafar pero error que era igual gairebé que la meva. Jo ja li he tornada al noi que era de l'academia. Bueno a veure si hi ha sort ens veiem aviat.

    ResponElimina
  21. Ja han sortit les plantilles de correcció del segon torn.
    Molta sort a tots, us la mereixeu.

    http://www20.gencat.cat/portal/site/Justicia/menuitem.cc15117be9e6a1b6bd6b6410b0c0e1a0/?vgnextoid=19fde8fe86773110VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextchannel=19fde8fe86773110VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextfmt=default

    !ò.ó!

    ResponElimina
  22. las plantillas ya etán colgadas.

    ResponElimina