dijous, 17 de març del 2011

Examen teòric a l'ISPC aprovat!!!!

C.P. Joves (Mòdul d'Ingressos)

Corregida la plantilla de l'exàmen teòric d'ahir: 7,75. Ara esperar a demà o dilluns per veure el desitjat vist-i-plau definitiu de la Escola, l'Apte.

Olé!!!

7 comentaris:

  1. Molta sort a les practiques!!! jo les acavo d'acabar i et puc dir que es increible el poder aplicar tot el que hem estudiat. Molta sort i ens veiem al juny ( s'ha de ser positiu! )

    ResponElimina
  2. Pels que heu acabat les practiques,la meva pregunta es, amb una excedencia a la feina fins al Desembre, podre cobrar l´atur quan acabi les practiques?

    ResponElimina
  3. Algú sap quan actualitzen el "ranquing" que és el mateix d´abans de les proves mèdiques d´octubre?

    ResponElimina
  4. En cas d'excedència, no hi ha dret d'atur, sino de reincorporació. Tindries que enviar carta de reincorporació 15 dies abans de tornar a la feina.
    Has estat al "loro" i has fet el que jo hagués fet: Bendita excedencia!

    ResponElimina
  5. Es pot cobrar l'atur si estàs d'excedencia i fins la finalització de la mateixa.

    ResponElimina
  6. El meu patiment es aquest, fins desembre, cobro o no ? perque abans no put demanar tornar a la feina despres tinc clar que tal i con van les coses a reincorporar-se.Gracies

    ResponElimina
  7. Enhorabona a tu i a tots el que heu aprovats. Confio que no tancaras el teu blog y podrem seguir en contacte tant els que heu aprovat com el que ho tindren que tornar a intentar, quan es passa tan malament en una oposició ajuda molt estar en contacte amb altres persones en la mateixa situació o que ja estan dintre i et donen ánims.
    Gràcies per tot aquest temps i continua.

    ResponElimina