dijous, 14 d’abril del 2011

Del nomenament de la JU026



Sembla ser que ens arriben bones notícies pels aspirants a Tècnics Penitenciaris de la Convocatòria JU026. Un amic m'ha trucat per dir-me que aquest matí, a TV3, Josep Cuní ha entrevistat a la Consellera de Justícia. A la entrevista, la Sra. Pilar Fernández Bozal ha afirmat que el nomenament es farà segons estava previst, just quan acabem les pràctiques el segon torn al procés selectiu. En breu es podran escoltar aquestes esperades paraules a la web de TV3 A la carta. No baixem la guàrdia, hem de continuar esforçant-nos a cada servei, aprendre dels companys veterans i comandaments i treballar el millor possible per superar les pràctiques. Bona feina a tots!!

Nota a divendres, 17 d'abril:

Podeu escoltar i veure la entrevista sencera al següent enllaç: aquí.

11 comentaris:

  1. Sí bueno, tampoco es para echar cohetes, yo lo he visto y dice : suposo que es nomenaran quan acabi el procés...Como tiene un tono un poco neutro, imagino que será su manera de hablar, pero lo de supongo, a estas alturas ya podría afirmarlo.Lo de siempre a esperar y a rezar...nada nuevo

    ResponElimina
  2. una llum clara! esperem que es mantenga..

    ResponElimina
  3. Tengo que decir que he visto el video y a mí no me da ninguna confianza, el momento en el que habla del tema es en el minuto 28 y si observais como se lleva la mano a la voca justo cuando habla del nombramiento... me da a entender que es una mentira para salir del paso. No contesta con confiaza, como justo en el momento anterior cuando dice que no ha destruido ningún puesto de trabajo; claro como no somos funcionarios porque aún no nos han nombrado... pero sí es cierto que le falta seguridad cuando dice que nos nombrarán. En fín cada uno lo puede interpretar como quiera pero las palabras se las lleva el viento con una facilidad que flipas. Es mi opinión y si no que no nos hubieran formado en el tema de lenguaje no verbal, interpretacion de los gestos habilidades comunicativas bla bla bla para tenernos en casita rompiéndonos el coco y sin trabajo y sin poder hacer las prácicas, (todo mi apoyo a los del 10%)

    ResponElimina
  4. Extament la consellera ha dit "suposo que es nomenaran..."
    jo normalment crec el que diu la gent. però tambe normalment no crec el que diuen els politics.
    Fran

    ResponElimina
  5. Açó es tercermondista,una mica de vergonya s´ils plau que vostè també ha segut opositora, li agradaria trobar-se en la nostra situació.

    ResponElimina
  6. UGT ha emès un comunicat on diu que s'està intentant que es nomeni una part de la JU026. I els altres? Segons sembla a llistes d'interitnatges.Això no coinciedix amb el què ha dit la consellera. Sembla que els sindicats tenen més afany per protegir els interins que pel nomenament de la JU26. Com s'enten que estiguin treballant a dia d'avui més de 500 interins i només nomenin una part de la JU026?

    ResponElimina
  7. Quan tú preparaves les opos, els interins ja treballaven.
    No crec que sigui una lluita de futurs funcionaris contra interins, i jo no veig el problema que teniu contra ells.
    Ells han fet i fan la seva feina, i no veig on sorgeix la incompatibilitat.
    Crec que el problema és l'Administració, sencillament; ni interins ni sindicats.
    Van convocar i ara tenen que nomenar. El futur dels interins no crec que sigui competència dels que us tenen que nomenar, sino de la mateixa Administració que no us nomena.
    A més, encara a dia d'avui, jo no he vist publicat enlloc que no sereu nomenats.
    Penseu que és i ha estat un procés molt llarg, i que encara no s'han acabat les pràctiques. No desespereu fins que vegeu que és necessari, ni culpeu a altres dels vostre problemes.
    Ho sento... pero algú ho havia de dir!!

    Abraçada,

    Anna

    ResponElimina
  8. Una part no es pot nomenar, es varen convocar 470 places i cal nomenar 470, NO UNA PART.

    ResponElimina
  9. Es inexplicable que defiendan a los interinos y nosotros estemos parados, y sin fecha de nombramiento.. Esta claro que los interinos llevan años trabajando. Y que quieres que te diga, parece que nos olvidamos que ellos lo tenian más facil que la gente que ha entrado de la calle. Fijate que no me dan nada de pena, conozco algunos que ni abrieron un libro para el examen de la opo..

    ResponElimina
  10. Segons els apunts de "Gestió en l'âmbit de l'administració" de l'acadèmia de Mollet:
    INTERÍ:
    -o ocupa un lloc previst a la RLT (relacio llocs de treball)que en aquell moment no ocupa un funcionari
    -o ocupa un lloc reservat a un funcionari que té una incidència
    -o ocupa un lloc no previst en la RLT per un període màxim de 6 mesos.

    Jo no em poso contra els interins, pero cadascú ha de lluitar pel que és seu o creu que es mereix. Hem passat una opo, estem fent unes pràctiques...i després hem d'anar-nos'en cap a casa mentres els interins continuen treballant?? Nosaltres haurem passat tot un procés, serem funcionaris a l'espera de nomenament, però funcionaris al cap i a la fi.
    Els interins només tenen avantatges: si treuen un 5 a l'examen se'ls hi sumen 0.15 punts x mes treballat, no han de fer les pràctiques i continuaran treballant. Però i els interins que han suspès? els interins que ni s'han presentat a l'exàmen? són més funcionaris que els que hem aprovat?
    Els sindicats...com poden defensar un nomenament parcial i que la resta de futurs funcionaris es quedin a casa? I els interins?? Ells que es quedin al seu lloc de treball "provisional" perque s'ho mereixen més...no ho entenc. Evidentment m'agradaria que hi hagués feina per tots, que ningú acabés a l'atur, però tots tenim família, hipoteques i tots hem d'intentar tirar endavant. He lluitat per aconseguir una posició millor que la que tenia i ara m'he de quedar esperant i que algú que ni s'ha esforçat en presentar-se a un examen continui treballant en un lloc de treball pel que m'han preparat?? Em sap greu, pero no ho entenc.
    Vull dir-te Anna que jo no estic en contra dels interins, és lògic que ells demanin per si mateixos, pero nosaltres hem de fer el mateix per nosaltres, creus que a ells els hi fem llàstima? Què ells lluitaran per nosaltres?
    Cadascú lluita per si mateix.
    És evident que no és culpa seva que l'Administració no s'aclari, però si ho ha de pagar algú no crec que siguem els 470 opositors que em estudiat i ens hem preparat per poder treballar.
    Si tot va bé i pasem les pràctiques entrarem a treballar al Departament de Justicia...és just això que ens està passant? És just no saber quin serà el nostre futur més inmediat? És just que estiguin treballant interins, que per definició és personal eventual, mentres nosaltres estem al carrer?
    A part d'això, en algún lloc posa que els nous funcionaris haguem d'ocupar places de nova creació? Quantes places hi ha ocupades per interins? I nosaltres, formats i preparats a l'acadèmia no estem preparats per cobrir baixes? Si no hi ha places vacants pels 470, a cobrir baixes si fa falta, però que no ens falti la feina.
    Només demano el que crec que ens pertoca, el que és nostre i ens hem guanyat...un interí sap, de bon començament que la plaça que ocupa no es "seva". Que s'ha acomodat? que porta molts anys? Que no tenia temps per estudiar? Les coses a la vida costen molt, s'han de guanyar...i els que hem aprovat la opo hem lluitat, mereixem els que ens pertoca.
    Està clar que no ens hem de precipitar, el calendari s'està complint. Anem pas per pas. La incertesa ens posa nerviosos però hem d'esperar a que arribi el juny, que és quan se suposa que hi haurà el nomenament. Però primer s'ha de resoldre el concurs de trasllats...
    Esperem que tot surti bé i algú ens pugui donar respostes abans de l'estiu, ja que moltes famílies estem pendents del procés.

    ResponElimina
  11. Completament d'acord amb els comentaris.Sóc interí,nomès ens ataqueu a nosaltres.Qui va convocar la oposició de 470 places sense haver-hi calers?Perque no escriviu contra el PSC and company,que gastaven el que no tenien?.
    Si fossiu empresaris qui us interesaria que hi hagués a la vostra empresa,treballador amb movilitat(interins)o sense(funcionàris de carrera),amb experiència(interins)o sense(funcionàris de carrera del carrer).
    Ja ens heu deixat clar que sou superiors els de la JU026 a tots els interins,molta més inteligència, més preparació amb conflictes greus,etc.Suposo que quan treballeu i sigueu funcionàris de presons, defensareu abans a un caco que a un interí.Endavant sou els millors.Aneu creant dos tipus de funcionàris de presons,els de carrera i els interins,endavant,cadascú a lliutar pel seus interessos.

    ResponElimina