dissabte, 16 d’abril del 2011

UGT Presons: nomenament parcial?

L'antic CP Joves, a la Trinitat.


Cert és que la situació econòmica obliga a uns plans d'austeritat gens favorables als opositors. Cert que el Govern va aprovar un Decret que limita la contractació de nous interins. Cert que encara està per resoldre el concurs de trasllats. Cert que s'ha aplaçat públicament la obertura del nou CP Puig de les Basses fins al 2012.

Des de la publicació de la convocatòria fins a dia d'avui, l'Administració ha seguit el calendari previst al llarg de tot el procés selectiu. Potser no m'ha arribat la notícia però diria que la Conselleria de Justícia no ha manifestat res en contra del nomenament de tots els aspirants aptes de la JU026 dins el plaç, com tots desitgem i esperem, al juny d'enguany.

Els sindicats disposen d'alguna informació més? Amb quina intenció envien un comunicat on plantegen  un "café para todos" com a solució? Com és que el sindicat majoritari de presons, sense cap declaració oficial de l'Administració desfavorable, ens sorprèn amb la proposa d'un nomenament parcial? No hi han places per tots, d'acord. Hi han interessos propis que els fan representar a uns en detriment d'altres? Com es pot defensar per part d'un sindicat deixar pendent de nomenament  a uns "futurs funcionaris" que han aprovat una oposició i superat un llarg i difícil procés selectiu?

L'enllaç amb el comunicat d'UGT Presons, aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada