divendres, 10 de juny del 2011

Actualitzat el calendari de la JU026

Imatge d'Entrecancelas

Amb data d'avui 10 de juny el Departament de Justícia ha actualitzat el calendari del procés selectiu de la JU026. El podeu consultar, aquí.

-21/06/2011. Resultats part pràctica del 2n. torn, puntuació definitva i convocatòria acte públic.
-27/06/2011 i 28/06/2011. Acte públic d'adjudicació de places.
-2ª quinzena juliol. Nomenament dels aspirants de la JU026.

Gràcies una vegada més als lectors per informar cada cop que hi ha alguna novetat. S'acosta la fi d'aquest llarg i esforçat procés selectiu. Tant de bó TOTS els companys del 2n. torn trobem el dia 21 el desitjat APTE de les pràctiques. Els propers dies a fer travesses... Quina plaça/lloc voldríeu ocupar?

25 comentaris:

  1. Sí però seguim tenint molts dubtes, a l´acte públic se suposa que anem tots i al nomenament quants?

    ResponElimina
  2. Volia donar-vos l'enhorabona a tots els aprovats que aviat començareu per fi en aquest món que tant a costat de conseguir, a mi no m'ha arribat la nota i em tinc que conformar amb el dia que obrin figueres en truquin per fer un interinatge, (que espero que sigui abans que sorti altra convocatoria per això de tenir algun punt), espero que continueu en aquest bloc per informar i donar anims als que hem de passar altra cop per tot això que és dur molt dur però segur que quan sigueu per fi nomenats i tingueu la vostra plaça habra valgut la pena.
    Molta sort a tots els 470 perquè el que arriba fins aqui, se l'ha currat i molt i també volia dir que és una feinada el que han fet amb el 10%, (jo m'he quedat a prop dintre dels 50 que van trucar) tenir-ho tot a la má, deixar el teu treball per fer un curs i després que no tinguin res, m'ha sabut molt greu però segur que al final els trucaran per fer de interins o almneys és el que deurien fer.

    ResponElimina
  3. Sembla que molt bones notícies. A més també surt la resolució definitiva del concurs de trasllats.
    Felicitats a tots, que sembla que això es normalitza una mica!
    Tinc ganes de veure a molts companys!
    Ah! sóc del primer torn, però començarem tots junts!


    http://ugtpresons.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1755

    ResponElimina
  4. publicado en el grupo del facebook:
    LA COMISSIÓ DE JUSTÍCIA DEL PARLAMENT APROVA LA PROPOSTA D'UGTPRESONS

    Fa uns dies us vàrem informar que UGTPRESONS havia elaborat una proposta de resolució que havia estat remesa a la Comissió de Justícia del Parlament de Catalunya per tal d’instar el Govern a l’obertura immediata del CP Puig de les Basses i al redimensionament de la resta de centres penitenciaris amb l’objectiu de garantir que cap opositor o interí quedi al carrer.

    Doncs bé, aquest matí, en una resolució sense precedents, la Comissió de Justícia del Parlament de Catalunya ha acordat per unanimitat, incloent el propi grup parlamentari de CiU, aprovar la proposta de resolució presentada per UGTPRESONS per la qual el Parlament de Catalunya, INSTA AL GOVERN DE LA GENERALITAT a:

    COBRIR LA TOTALITAT DE LES 470 PLACES DE LA JU026

    PRESERVAR ELS LLOCS DE TREBALL DEL PERSONAL INTERÍ

    DONAR LA MÀXIMA PRIORITAT A L’OBERTURA DEL CP PUIG DE LES BASSES

    REDIMENSIONAR EL PERSONAL DELS CENTRES ACTUALMENT EN FUNCIONAMENT PER FER FRONT A LA MASSIFICACIÓ DE LA POBLACIÓ RECLUSA


    Mai abans un Govern de la Generalitat havia rebut un mandat del Parlament en matèria penitenciària en els termes del que avui s’ha aprovat a la Comissió de Justícia. Ara no podran amagar-se ni justificar la no obertura de Puig de les Bases amb excuses.

    Podeu consultar el video de la Comissió de Justicia del Parlament

    ResponElimina
  5. http://www.parlament.cat/web/actualitat/canal-parlament/videos?p_cp1=963167&p_cp2=963217&p_cp3=6&p_cp22=

    ResponElimina
  6. Sabéis si los compañeros de oficinas cobran los complementos de PIPE Y PINHO????

    ResponElimina
  7. Jo també sóc un dels 50 que van trucar per fer el curs i que es va quedar a les portes de ser funcionari, algú te alguna novetat sobre si hi ha alguna possibilitat de que treballem a curt plaç??? (L'esperança és l'últim que es perd) Gràcies!!!

    ResponElimina
  8. A curt plaç no crec pero, paciencia, a mesura que vagin avançant des coses anireu baixant posicions a la borsa i tot arrivarà; de ben segur que arribareu a se interins amb punts y sereu els primers en escogir en la propera. Sort que si heu aprovat una vegada ho fareu una segona anims i ens veiem als patis. ESTUDIEU una mica al dia per no oblidar lo après y força quan convoquin. Anims que val la pena, ens veiem als patis.

    ResponElimina
  9. Segons el vostres calculs, kines creieu que seran les plaçes que primer triaran?????

    ResponElimina
  10. jo penso que dependrà molt del que triin l'engròs dels opositors de la part de Lleida..

    ResponElimina
  11. GSI, malgrat que siga al Puig de les Basses i la gent tinga un bon ranking,Lleida no s´oferirá i a Barcelona no es vol venir tots els dies, GAMV es sobretot de tard, no us estranyi que mes de un agafi oficines pel horari de matins abans que la tarda que et part la jornada.

    ResponElimina
  12. Les de GSI de qualsevol centre o si no aneu dient posició aprox. i preferencia i ens anirem fent calculs

    ResponElimina
  13. Com podem saber les plaçes de GAMV que seràn de matins?? Encara que sigui aproximadament, xq no crec que les 68, aprox, que hi han a Puig de les Bases siguin totes de tardes, no??? Tema 2 torns per tria de plaça. 27 de juny rànking del 1 al ??? i 28 juny del ??? al 470??? Però quins números??
    Gràcies

    ResponElimina
  14. Els que escollim Puig les Basses ens donaran interinatges per començar igual que la resta?Cobrirem places d'interins aprovats, interins cessats? Si estic a la posició 300 aprox. i escullo Puig les Basses i em donen un interinatge mentre no obren tindré la mateixa antiguitat que tots?

    ResponElimina
  15. les més demandades CPs Brians de qualsevol horari

    ResponElimina
  16. S'ha publicat una modificació de la convocatòria, mireu l'enllaç: https://www.gencat.cat/diari/5902/11159059.htm
    Segons això, faran un nomenament parcial no???
    No hi ha dret, no ens poden canviar les regles al final del partit!
    Maite

    ResponElimina
  17. RESOLUCIÓN JUS/1466/2011, de 8 de junio, por la que se modifica la Resolución JUS/913/2010, de 24 de marzo, por la que se hace pública la convocatoria del proceso selectivo para el acceso al cuerpo técnico de especialistas de la Generalidad de Cataluña, grupo servicios penitenciarios (núm. de registro de convocatoria JU026), publicada en el DOGC núm. 5599, de 31.3.2010. (Pág. 34431)

    ResponElimina
  18. http://www.gencat.cat/diari_c/5902/11159059.htm

    pues ya tienen su nombramiento parcial..ya que se curran un "decreto" ad hoc, podían decir qué pasará con los que no seran nombrados por su ilustrísima consejera..y yo digo: indignaos!

    ResponElimina
  19. http://www.gencat.cat/diari/5902/11159059.htm
    Aquí teneis un acceso directo de la resolución que modifica las bases de la convocatoria para hacer que en nombramiento parcial sea legal.

    ResponElimina
  20. ULTIMA HORA!!! publicat avui al DOGC, modificació convocatoria JU026: NO ES NOMENARAN ELS FUNCIONARIS DESTINATS A PUIG DE LES BASSES, fins que s'obri el centre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  21. Perfecte, ens ajornen el nomenament, més vacances!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    http://www.google.com/url?sa=D&q=https://www.gencat.cat/eadop/imatges/5902/11159059.pdf

    ResponElimina
  22. Jo no veig res diferent que fins ara, sempre s'ha dit que els de Puig de les Basses, NO es nomenaran. Una altra cosa es si pasaran a cobrir llocs d'interins com s'ha dit o no.

    ResponElimina
  23. Pero esto ya lo sabíamos que era así,no nos rasguemos las vestiduras,simplemente se comunica para poder realizar cualquier recurso sobre este tema.

    Pero todos a día de hoy sabíamos:

    1)que solo se nombraría a 350 plazas dentro de los centros existentes en Cataluña.

    2)Que las personas que tuvieran plaza elegida en Puig de les Basses, deberían esperar hasta una fecha, que en principio parece ser Abril,tal y como comento el sindicato U.G.T. hace unos días.

    3)Que todas estas personas serian incluidas en la bolsa de trabajo,en primer lugar ,para cubrir cualquier refuerzo,baja,etc...que se produzca en este intervalo de tiempo.

    Otra cosa es pensar y soy el primero,que esto no es normal.Es un proceso largo,que hemos tenido que esperar mucho,muchos de nosotros pasando infinidad de penurias,sobre todo económicas .
    Para que nos lo paguen de esta manera ,unos cuantos serán recompensados el resto a verlas venir.
    Incluso esto desvirtúa el proceso, por que la elección de plazas no sera la misma,ya que los intereses son muy diferentes.
    Bueno espero que todo esto acabe lo antes posible para todos,y tranquilos que todo llega y todo pasa.

    ResponElimina
  24. yo creo que esto no influirá en la elección de las plazas porque una cosa es que no tengas más narices que ir a Puigg de las Basses y otra muy distinta que realmente te interese esa plaza. Los que queremos ir a Figueras ya sea porque vivimos cerca ya sea porque las probabilidades de coger un GSI son mas altas no nos lo pensaremos por el echo de que no seamos nombrados ahora ya que al estar en la bolsa delante de todos las probabilidades de trabajar enseguida y hasta el nombramiento tambien son altas. Se de gente que se lo está pensando porque quieren ser nombrados ahora a toda costa pero lo que realmente me importa a mí es escoger la plaza que me interesa ahora.

    ResponElimina
  25. desde luego tendremos batallitas que contar ( y no de los patios ) cuando los opositores de la juxx nos pregunten por nuestra opo..
    y aún nos queda mucho a los 120!

    ResponElimina