dimarts, 21 de juny del 2011

La fi del procés selectiu



La que subscriu aquest bloc ha rebut el vist-i-plau definitiu per treballar com a Tècnic Penitenciari, l'APTE a les pràctiques. L'enhorabona als companys del segon torn, TOTS aprovats!. Ens veiem dimarts 28 a les 9h, amb el tercer torn, a l'acte de proposta de nomenament de funcionaris i adjudicació de places.

15 comentaris:

  1. Bufffff !!!!! quin patiment. Ja era hora, felicitats a tots i especialment als companys del 2º torn. Tots aptes !!!!!!!!
    Ara toca triar plaça i pregar per començar a treballar el mes aviat posible ......on sigui.

    ResponElimina
  2. Sisi on sigui! Però aviat... això no s'aguanta fins que obrin el Puig, sap greu dir-ho però és així...

    ResponElimina
  3. Algú té una informació certa sobre què passarà als que no ens nomenin?No ens poden posar a llista i anar esperant fins que ens cridin! I els companys interins que no han aprovat? Ells sí que tindran feina oi? Cal fer-nos sentir! No us sembla un bon moment en l'acte de tria de places?No ens podem quedar esperant a veure què passarà, almenys jo no m'ho puc permetre.

    ResponElimina
  4. No ens poden trucar fins que es faci el nomenament, un cop es faci el nomenament tenint en compte la quantitat d´interins que n´hi ha i la quantitat de baixes estic segura que ens cridaran, i no penso que triguin gaire, o sigui a l´agost ja tenim que estar fent interinatges. Jo tampoc m´ho puc permetre.

    ResponElimina
  5. Crec que es la primera vegada que uns opositors que han superat tot el procés es troben que no poden treballar perquè el centre de treball no es obert. També tenim un decret mai utilitzat que diu que serem els primers de la borsa de treball. Entenc que a partir del nomenament no pot haver-hi opositors de la JU026 parats i interins treballant. Això si amb tots els respectes i desitjant que obrin Figueres per poder treballar tots. Estic equivocat???

    ResponElimina
  6. Si us fixeu i heu contat, les places ofertades que no són figueres ni girona són 334 places.
    Llavors no entenc pq. s'ha dit sempre 350, si al final només es nomenaran 334 persones?
    Hi han 136 companys que no es nomenaran fins ves a saber quant?
    Es tot plegat molt injust.

    ResponElimina
  7. No pot ser que hi hagi diferències legals per a treballadors de l'administració, a educació , a sanitat...la gent que aprova oposicions entra al lloc dels interins, ocupin aquests plaça vacant o no. Per què a justícia no? Valdria la pena tenir assessorament legal en aquest punt,els sindicats venen el que més els interessa a ells.D'altra banda l'acord de govern de 24 maig diu que els de la ju026 cobrirem places que fins ara ocupava personal temporal.Potser el dia 28 ens donen alguna explicació en cas contrari cal assessorar-nos.

    ResponElimina
  8. Al anonimo de las 22:59 si sumas bien veras que son 342 plazas sin Figueres y Girona y no 334.De un total a elegir de 484 y no 470.

    ResponElimina
  9. Las 8 de Girona son para el centro actual!!!Por lo tanto os nombrarian igual ke a los demas, lo único que cuando cierren el centro os enviarian a Puig de les basses. Eso nos dijeron en el cursillo de UGT!!!

    ResponElimina
  10. No os equivoqueis, las plazas de CP Girona si que cuentan; allí se necesitan 8 GSI que serán trasladados a Puigg de les Basses cuando abra porque éste cerrará junto con la actual carcel de Figueras en la cual no hay ninguna vacante.
    Otra cosa es el Centre Obert de Girona que será la que es ahora la prisión de Figueras y que quien este destinado aquí no será nombrado ahora porque lógicamente no está en funcionamiento, serán nombrados junto con los de Puig de les Basses.
    Osea que, los 8 GSI del CP GIRONA que ahora se necesitan sí que SERÁN NOMBRADOS siempre que los que los elijan estén dentro de esos 350.
    pero que yo sepa del Centre Obert Girona no han ofertado ninguna plaza como tampoco en el Centre Obert 1 de Barcelona, no lo confundais con CP Girona que es la actual carcel de Girona.
    Perdón por el lio pero yo lo entiendo así y así es como me lo explicaron a mí en UGT.

    ResponElimina
  11. Les de Girona també s'han de sumar, ja que els que ocupin aquestes places seran nomenats ja i començaran a treballar, sabent que quan obrin Figueres els hi traslladaran.

    ResponElimina
  12. Son 334 por muchas sumas que haga pq. los 8 de girona tampoco se sombran.

    ResponElimina
  13. Bé gent, ja ens volen tocar la pera. Llegir enllaç:

    http://www.elpunt.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/427910-la-preso-no-obrira-si-no-esta-fet-lenllac-de-lap-7.html

    ResponElimina
  14. Si no està acabada la presó de Figueres, no és el nostre problema.
    Si entre els polítics dels diferents colors s'han rebentat de mala manera els diners públics, no és el nostre problema.
    Si aquesta oposició ha estat una acumulació d'improvitzacions, no és el nostre problema.
    No és el nostre problema però n'estem pagant les conseqüències i les pagarem durant molt i molt de temps.
    Nosaltres hem fet tot el que ens han demanat i ells no han complert. Amb els que anem a Puig de les Basses sempre hi haurà un greuge comparatiu; l'antiguitat mai serà la mateixa. Amb tot el que això comporta. A part que si no s'ha obert el 2011 tampoc tenim cap garantia ni una que sigui el 2012 ni el 2013!!!
    Felicitats a tothom que ha superat tot el procés, i ànims als que no! Esperit positiu sempre! Tot i que amb el personal que remena les cireres...

    ResponElimina
  15. Esto es lo que queda:

    QUATRE CAMINS: 19 GAMP, 49 GAMV, 5 GO
    PUIG DE LES BASSES: 19 GAMP, 65 GAMV, 57 GSI
    JOVES: 9 GAMP, 3 GO
    BRIANS2: 6 GAMP, 2 GO
    BRIANS1: 5 GAMP, 5 GO

    Suerte mañana a todos!!!!!!

    ResponElimina