diumenge, 5 de juny del 2011

L'enhorabona als nous Ayudantes de IIPP

Insignia del Cuerpo de Instituciones Penitenciarias


Llegeixo a El blog de Pablo Muro, interessant bloc d'actualitat penitenciària, que el passat 25 de maig van ser nomenats funcionaris de carrera del Cuerpo de Ayudantes de Instituciones Penitenciarias, els aspirants de la OEP del 2009. Convocatòria de la qual vaig formar part, almenys fins la segona prova. L'enhorabona a tots els nous funcionaris de presons del cos de l'Estat. No oblido les dues visites a la Complutense, el suport desinteressat del company Àngel de Las Palmas. Compartir les prèvies a l'examen amb ells em va ajudar a compendre el rigor necessari per aprovar unes oposicions. Tant de bó el treball fet al periode de pràctiques sigui beneït pel Tribunal i ens arribi aviat, també a nosaltres, el desitjat nomenament.

10 comentaris:

  1. los compañeros de la estatal hicieron el examen a finales de octubre, nosotros en junio..ellos ya estan nombrados y nosostros aún en el filo de la angustia que no termina..

    ResponElimina
  2. Els nou nomenats van ser convocats als juny del 2009. Els exàmens foren al setembre/octubre del mateix any. Les pràctiques a IIPP són 1 any.

    "El filo de la angustia que no termina"... molt bona frase. Ja falta poc.

    ;)

    ResponElimina
  3. Doncs te raó, però que pensi que per als suspesos ja va acabar fa dies...

    ResponElimina
  4. Estem a Catalunya,no ho sabeu,tota Espanya ens perjudica.A seguir esperant,a pagar autopistes, a ser solidaris amb la resta d'Espanya,etc,a pringar.Es el que hi ha,la única solució és Catalunya lliure,un estat català sense espanyols tocant els cullons,visca Catalunya lliure,visca els funcionàris de presons catalans.

    ResponElimina
  5. visca el bombero torero!

    ResponElimina
  6. Sembla que la previsió més optimista seria aquesta:

    -Triar plaça al juliol i
    -Treballar ja es veurà

    Això és el que diuen al Departament

    ResponElimina
  7. algu em pot dit si els cursos que organitza ugt per al personal de nova incorporació compten per a punts o nomes conta un cop estiguis nomenat?

    ResponElimina
  8. El que faltava.... parlant de politica aquí!!!! si us plau... res de política o ho espatllarem...

    ResponElimina
  9. Segons el que van dir els sindicats la Consellera va confirmar que la primera quinzena de juliol es resolia el procés de la JU026. És difícil creure la informació que aquests donen, però de moment és la única que disposem. D'altra banda sí que és veritat que els interins estan agafant les vacances al juny i per aquest motiu estan agafant gent de la borsa de treball.Esperem que la primera quinzena de juliol poguem triar plaça TOTS i a partir del 15 incorporar-nos, a la DG només diuen que no ens poden donar dates. Ara bé, és indignant que com a mínim no tinguem un calendari oficial que confirmi o desmenteixi els rumors. Potser cal fer-nos sentir!!! Com ens poden fer esperar un mes a saber si hem aprovat???

    ResponElimina
  10. Pues sí, y es una injusticia, al primer grupo nos dieron la nota enseguida, no es justo lo que se hace con los compañeros del segundo turno de prácticas.

    ResponElimina