dilluns, 27 de juny del 2011

Les vacans per demà



Un company ha enviat un comentari a la darrera entrada on afirma que les places vacants per demà a les 9h seran:

QUATRE CAMINS: 19 GAMP, 49 GAMV, 5 GO
PUIG DE LES BASSES: 19 GAMP, 65 GAMV, 57 GSI
JOVES: 9 GAMP, 3 GO
BRIANS2: 6 GAMP, 2 GO
BRIANS1: 5 GAMP, 5 GO

Moltes gràcies i molta sort a tu també.

UGT Presons ha publicat les mateixes xifres de vacants per demà.

27 comentaris:

  1. Han explicat què passarà amb els que agafem Puig les Basses? Previsió de començar a treballar?

    ResponElimina
  2. He estat aquest matí al CEJFE d'acompanyant. El Director General de Serveis Penitenciaris, Sr. Ramon Parés, ha dit que la obertura de Puig de les Basses està prevista per l'abril-maig 2012.

    :(

    ResponElimina
  3. La Model s'ha fos... però encara queden places relativament properes, potser hi ha sort i alguns no hem de marxar i a més trebllar aviat!

    ResponElimina
  4. Algú sap exactament quants interins cessaran, bé menys o menys.

    ResponElimina
  5. Jo ho preguntat i lo que m´han dit es que passem els primers de la borsa, que Puig de les Basses s´obrirà aproximadament al Maig i la de Tarragona al 2013, o sigui que futurs opositors no us desanimeu, no han especificat si serà al primer semestre o al segon del 2013, però ja teniu una data. També han dit que la de Tarragona serà possiblement la darrera presó que obrin.

    ResponElimina
  6. núria, gracias por todo este tiempo compartido a través de tu blog..los que vamos para figueres te mantendremos informados de lo que aún nos falta por pasar..suerte y buen servicio a partir del 20 de julio!

    ResponElimina
  7. UGT ha publicat el resum de la comissió de seguiment, parla de que es farà una pròrroga pressupostària per tal de mantenir les 120 substitucions que s'estan fent actualment. Algú sap si les podrem cobrir els que anem a Puig les Basses bé es refereixen a que prorrogaran el contracte als substituts i nosaltres continuarem sense treballar? Ugt parla demanar de recolocar els interins cessats però en cap moment parla dels que tenim destí a Figueres. Algú en sap fer alguna interpretació millor?

    ResponElimina
  8. esto pinta muy mal..es tan frustrante tener aprobada la opo y no poder trabajar..

    ResponElimina
  9. Segons la normativa "els aspirants en expectativa de nomenament tenim preferència en la prestació de serveis de caràcter temporal".Els interins que no han aprovat estan fent prestacions de serveis de caràcter temporal, aleshores no tenim preferència nosaltres???Com podem fer valdre els nostres drets?Algú sap si s'ha tirat algun recurs endavant?Qui ens pot donar informació clara sobre la possibilitat d'entrar a treballar el més aviat possible? Es cobriran les places dels interins aprovats? Com podem haver aprovat una oposició i no saver quan començarem a treballar? Això és desesperant.

    ResponElimina
  10. Bé, acabat tot per fi m'agradaria felicitar a tothom. Mai no hagués pensat que costés tant acabar una oposició i tot el procés.
    Esperem ara els "funcionaris de carrera" que hem d'anar a Puig les Basses, no ser els grans oblidats de l'administració. De moment ningú diu res, s'ha dividit la gent perqué no hi hagués tan soroll, els sindicats callats i nosaltres amb un nomenament a mitges i sense veure ni un duro ni antigüetat ni trienis, ni consolidació de grau fins l'any que ve, etc, etc...
    Confiem que aquest govern que em consta que està intentant fer bé les coses pugui arreglar la situació i tots poguem "TREBALLAR COM ENS MEREIXEM I ENS HEM GUANYAT AVIAT".
    Sempre havia immaginat que quan acabaria tot i seria funcionari sentiria una alegria immensa, i no és així. Crec que seria just que tots sentíssim aquesta alegria pel què hem treballat i esforçat.

    Repeteixo l'enhorabona a tothom!!!

    ResponElimina
  11. Buenas,

    el tema de ropa de verano: nos dieron aquella nota para pasar durante julio a buscarla, pero va dirigido a los que empiezan a trabajar ya o va dirigido a todos (los de puig incluidos)? Alguien lo preguntó?

    ResponElimina
  12. Bon dia, jo soc un dels de Figueres. A mi no em van donar res per agafar roba.
    Proposo estar pendents (desprès del dia 20Juliol) i exigir el compliment del Decret que ens dona prioritat de treballar davant la borsa de treball. No pot haver-hi cap interí treballant davant nosaltres !!! NO APROVATS JU026 SENSE TREBALL !!!!!.......estigueu atents i denunciem si escau.

    ResponElimina
  13. A todos, pero la ropa les empezará a llegar a partir del 15 de Julio.

    ResponElimina
  14. Jo proposo el següent:
    Tots aquells que poguem quedem i ens presentem a la DG el 21 o 22 de juliol i demanem per la nostra situació. Si som 120 millor que 100 i si som 80 millor que 60....

    ResponElimina
  15. hoy he ido a por la ropa, bueno el ticket, y de paso he ido ha preguntar al corte ingles y me han dicho que la ropa la tendran quizás el quince pero que tienen ke colocarla y eso, asi que la empezarán a dar en teoria el mismo dia quince pero que se les puede alargar hasta el 18.


    saludos!!!k

    ResponElimina
  16. Gracias Kevin por tu información jejeje C*

    ResponElimina
  17. Bé així hem de passar tots, encara que no treballem fins que obrin figueres, a recollir el ticket i pel corte ingles millor passar a partir del 18, no?

    ResponElimina
  18. Hola! Els que no aneu a Figueres, començareu a treballar el dia 20 de Juliol o més tard?

    ResponElimina
  19. Jo començare el 1 d'agost!!

    ResponElimina
  20. Hola!
    Busquem compañs de pis per viure a granollers i treballar a 4 c!
    Si algu l'interesa em fico en contacte amb ell!!
    Saluts!

    ResponElimina
  21. Jo també començaré mes tard l´1 Agost!

    ResponElimina
  22. Segns m'han dit a la DG fins els de Figueres no entrarem a formar part de la BORSA de treball fins el dia 20, fins aleshores la resta d'interins ens van passant a davant per cobrir substitucions.

    ResponElimina
  23. Hola a tots! Dels que aneu a Quatre Camins, ja us han trucat per dir-vos el torn que teniu? Jo vaig trucar divendres passat i em van dir que a partir de dilluns anirien trucant un per un.Algú de vosaltres va a Quatre Camins? Quin torn us agradaria més?

    ResponElimina
  24. pero el dia 1 d'agost on comenceu?fent substitucions , vacants?

    ResponElimina
  25. http://www.ugtpresons.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1770

    ResponElimina
  26. Ens nomenen el 19 però com tenim un mes per pendre possesió hi ha qui no s´incorporarà fins mes tard. Jo vaig a quatre camins però a oficines així que el torn ja m´el se, em varen dir que em trucaríen.

    ResponElimina