divendres, 17 de juny del 2011

Nomenament parcial per la JU026


Una vista del Centre Penitenciari Puig de les Basses

"RESOLUCIÓ
JUS/1466/2011, de 8 de juny, per la qual es modifica la Resolució JUS/913/2010, de 24 de març, per la qual es fa pública la convocatòria del procés selectiu per a l'accés al cos tècnic d'especialistes de la Generalitat de Catalunya, grup serveis penitenciaris (núm. de registre de convocatòria JU026), publicada al DOGC núm. 5599, de 31.3.2010.

El Govern de la Generalitat de Catalunya, en data 24 de maig de 2011, ha acordat suspendre la incorporació de personal extern als centres penitenciaris de Puig de les Basses i Obert de Girona fins al moment en què aquests equipaments puguin iniciar la seva activitat, determinant alhora les actuacions a realitzar als efectes que aquesta suspensió generi el mínim impacte possible als participants en el procés selectiu per a l'accés al cos tècnic d'especialistes de la Generalitat de Catalunya, grup serveis penitenciaris (núm. de registre de convocatòria JU026), de manera que es puguin nomenar almenys aquells funcionaris de nou ingrés a qui s'adjudiqui plaça vacant i pressupostada existent als centres penitenciaris de Catalunya, amb exclusió de les de Puig de les Basses i Obert de Girona."

L'enllaç amb el text complert de la Resolució publicada al DOGC d'avui 17/06, aquí. 

5 comentaris:

  1. Ara sí, cal fer alguna cosa si els 470 no entrem a treballar!!!.Tot i això jo encara tinc confiança que els que no sortim nomenats ens adjudicaran interinatges fins al 470.Caldrà cobrir places d'interins aprovats,d'interins cessats (no presentació a opos...).

    ResponElimina
  2. A veure lo normal seria que a l´agost ens truquessin per fer interinatges fins que obrin d´una vegada Puig de les Basses, jo penso que així ho faran, alhora, JA ÉS HORA, de que treguin el llistat definitiu de llocs disponibles. També seria del tot necessari que ens facin una revisió urgent mental, a veure com estem, per ordre de ranking i tot això, vaja ens falta també el ranking, bueno és igual que utilitzin el de les proves mèdiques, mateixos centres, no sé penso que ho han de preveure això, han de treure una resolució, perquè ens mirin el cap i desprès que ens arreglin, això sí que entri a la seguretat social.

    ResponElimina
  3. El Gobierno aprueba un reglamento en el que mantener a un funcionario desocupado o ordenarle tareas inútiles será considerado mobbing o acoso laboral,esto me recuerda a lo que pretenden hacer con nuestra oposición.

    ResponElimina
  4. E estat llegint diversos blogs i face sobre tot aixó de les manifestacions de funcionaris de presons, i desprès de llegir-los tot arribo a 2 conclussions: tots són interins, NO funcionaris de carrera, i en bastants d'aquest llocs fa un tufo a "fatxa", inaguantable.

    ResponElimina
  5. Es verdad esto del reglamento, lo he leído en el foro de ACAIP, en noticias.

    ResponElimina