dimarts, 19 de juliol del 2011

342 aspirants de la JU026 som, des d'avui, funcionaris de carrera del D. Justícia

_RESOLUCIÓ

22 comentaris:

  1. FELICITATS A LA NÚRIA I A LA RESTA!!!!

    ResponElimina
  2. Enhorabona a tots que per fi ho heu aconseguit, ha sigut un camí llarg però val la pena, algú sap quants interins al final han cessat, per saber si tenim alguna opció de ser interins els que hem aprovat però no hem aconseguit plaça.

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats als 324 companys que ja son funcionaris.....ja era hora!!!!! Apa nois a treballar.
    Jo estic darrera vosaltres, dels de Figueres, si em necessiteu com a reforç del curro al talego em crideu que estic a l'atur sense prestació jajaja , fins aviat.

    ResponElimina
  4. M'han confirmat que ja han cridat a alguns companys que tenen el destí a Puig les Basses, a algú li han confirmat a la DG o algun sindicat si tardaran gaires dies a cridar-nos a la totalitat???. Segons em van dir a Justícia fa uns dies a partir de demà s'aniran revisant les substitucions que s'estan fent i a mesura que es vagin prorrogant nosaltres serem qui cobrirem aquestes pròrrogues. Fa uns dies CCOO va treure un escrit sobre la comissió de seguiment on afirmaven hi havia 120 substitucions, aleshores entenc que nosaltres les anirem cobrint i per tant això no es pot allargar massa.
    Sort a tothom!!!!

    ResponElimina
  5. http://www.ugtpresons.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1781

    una altra llum d'esperança per als nàufrags!

    ResponElimina
  6. bon canvi de nom al blog..altres continuem "opositant", o això sembla..

    ResponElimina
  7. He trucat a DG per saber quan trucaran els de Figueres per fer substitucions i m'han dit que a partir de la propera setmana però que de moment tenen previst cridar a una cinquantena de substituts per començar a l'Agost.
    ¿Que passarà amb la resta?. Segons els sindicats actualment hi han uns 120 interins fent substitucions. També es deia a un diari que s’autoritzava al govern per contractar 89 interins de vigilància.......seguim amb el patiment.

    ResponElimina
  8. Porto dos dies intentant trucar a la DG per tal d'obtenir alguna informació sobre els que tenim la plaça a Puig les Basses (sóc de les últimes de la llista)i no hi ha manera de poder-hi contactar, o bé comunica o bé es talla la trucada. Algú té alguna informació?Per mi la necessitat de treballar a hores d'ara ja ha esdevingut una urgència.

    ResponElimina
  9. Ja han trucat entre 2 i 4 persones, no sé el núm. exacte de persones de Puig de les Basses per fer d´interins.

    ResponElimina
  10. Puig de les Bases no lliuteu perque s'obri?,ara que ja esteu tots treballant,els interins es igual,quin companyerisme.

    ResponElimina
  11. Soc el 27 de la nova borsa i m'han trucat per treballar a l'Agost. He pogut triar centre i servei. Així que penso que trucaran a més.

    ResponElimina
  12. Con saps que tens el 27, és a partir del 342? Moltes gràcies per molestar-te en posar la informació, dona ànims.

    ResponElimina
  13. A la persona de les 12:04. T'han donat una substitució per l'agost i prou o més llarga? Moltes gràcies per a la informació.

    ResponElimina
  14. Us contesto,
    si truqueu al carrer Aragó (a personal, Imma) us diuen el nº de ranking i el total de persones que han avisat.
    Jo he triat una substitució que sé que acabo al setembre, però el més normal és que no se sàpiga quan de temps estareu. Després passaré a ser l'ultim de la llista per poder donar feina a tots els que anem a Puig de les Basses.
    Sort a tothom.

    ResponElimina
  15. Una pregunta més:
    -Quant dius que quan acabis passaràs a ser l´últim de la llista suposo que deu ser de la llista dels que tenim destinació a Puig les Basses oi? És a dir, abans de donar-vos substitucions als que esteu treballant i les aneu finalitzant ens cridaran abans als de la cua de Puig les Basses? Esperem que això sigui molt aviat i una vegada hagume començat ja enganxem amb l'obertura de Figueres i no ens calgui estar a l'atur!! Tant de bo!

    ResponElimina
  16. hola, hi ha algu que hagi anat a buscar la roba aquets dies? hi ha existencies de sobres?gracies

    ResponElimina
  17. jo vaig anar dilluns pasat hi ha de sobres de roba.

    ResponElimina
  18. Algú em podría facilitar el telèfon al qual truqueu per saber quan ens trucaran als interins per cobrir les vacants disponibles? I per altra banda, hi ha gent que diu que han començat a trucar a interins i hi ha gent que diu que no. Algú ho sap del cert? Gràcies

    ResponElimina
  19. Ja us han avisat a tots els que aneu a Figueres per fer interinatges?sabeu si avisaràn a més?

    ResponElimina
  20. Algú sap si estan cridant a més gent de la JU026, durant aquesta setmana? Per quina posició del rànquing d'oposició s'està passant? Agraïria si algú té informació per tal de no trucar tant sovint a la DG.

    ResponElimina
  21. Han avisat de moment a la meitat dels que anem a Puig de les bases, o sigui a 60 mes o menys, això es el que m'han dit, per tant encara no poden avisar a interins, ojala treballesim tots, però, de moment per variar,falta esperar.

    ResponElimina
  22. A data d'avui a alguns centres estan treballant interins que no han aprovat la ju026

    ResponElimina