dimecres, 17 d’agost del 2011

Sobre la Instrucció del concurs horari anual

Espai entre cancel·les al Departament d'Ingressos de Quatre Camins

Avui he trobat la Instrucció número 2/2008 de la Secretaria de Serveis Penitenciaris, Rehabilitació i Justicia Juvenil, sobre l’aplicació de l’acord del grup de treball penitenciari sobre assignació d’horaris i serveis al personal dels cossos de serveis penitenciaris assignats a determinats llocs de treball dels àmbits administratiu i de vigilància dels centres penitenciaris:

Al punt dos "Procediment" indica: "Un cop l’any es farà un oferiment dels horaris i serveis pendents d’assignació i dels que estiguin assignats provisionalment. L’oferiment haurà d’incloure la previsió de vacants derivades dels procediments de provisió de llocs de treball que es resolguin de forma immediatament  posterior" i "En aquest oferiment també s’inclouran els horaris i serveis assignats alsllocs de treball reservats als funcionaris de carrera, que no s’hagin ocupat pel seu titular durant un període mínim de sis mesos. Aquesta assignació tindrà caràcter provisional.".

Al 2.1 Ordre i criteris d'assignació d'horaris i serveis: "En primer lloc s’assignaran horaris i serveis als funcionaris dels grups B, C i D que prestin serveis amb destinació definitiva al centre. L’assignació serà realitzada tenint en compte l’antiguitat total reconeguda en serveis penitenciaris. En cas d’empat, es farà servir l’antiguitat en el mateix centre per desempatar. Si persistís l’empat tindrà preferència el personal de més edat."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada