diumenge, 9 d’octubre del 2011

De vacances... a Paris

5 comentaris:

  1. http://www.elperiodico.com/es/noticias/sociedad/ramon-pares-podemos-mantener-mas-presos-tener-nuevas-carceles-1180219

    ResponElimina
  2. Acabo de llegir la notícia del link del primer company. Jo m'estic preparant per les properes opos.

    Bueno, ànims als companys que van aprovar la ju026 i que encara no estan treballant!

    ResponElimina
  3. Ho tens fotut amb tants interins cesats, la majoria amb la tira d'anys treballats que es fotaran d'hosties per la seva última oportunitat d'entra-hi. Tots es prepararan a conciència perquè no els torni a passar el mateix que a la JU026 que anaven confiats que l'exàmen fós igual de fàcil com a totes les anteriors opos.

    Jorge

    ResponElimina
  4. No entiendo esos rumores que dicen que nos tocarán PIPE i PINHO, ¿es que no saben que la gente tiene hipotecas, préstamos e hijos que educar? me parecece muy injusto todo lo que se comenta, tengo la esperanza de que solo sean rumores malintencionados.

    ResponElimina
  5. Perque no ens toquin el PiPE ni el PINHO ni res, s'ha de lliutar perque tot el que es produeixi en aquest pais quedi a casa no ens robin més,ja n'hi ha prou de tanta indiscriminació a Espanya.Us agradaria que pel sol fet de ser d'una regió d'Espanya es cobrés diferent dins el mateix cos?oi,que NO,doncs a lliutar perque tot lo català sigui per Catalunya.No hi ha cap altre sortida que l'independència.El 20N es decidirà,si ens enfonsem o reflotem.Sort i desprès no ens queixem si no fem un vot útil.

    ResponElimina