dimecres, 23 de novembre del 2011

Companys agredits en greus incidents al CP Joves




Segons la nota de premsa publicada pel sindicat UGT Presons: "La tarda del 22 de novembre de 2011 va tenir lloc al CP JOVES de la Roca del Vallés una greu agressió a un funcionari del Mòdul 4, mentre aquest complia amb la seva obligació a l’hora d’escorcollar una cel·la. L’intern va propinar DIVERSOS COPS DE PUNY a un dels funcionaris de servei sense adreçar paraula i va colpejar de forma repetida els funcionaris amb el pal d’una escombra per tal de desfer-se d’ells. (...) Aquella mateix tarda va tenir lloc al Mòdul 3 una baralla multitudinària entre interns de nacionalitat georgiana i un altre d’origen senegalès. El matí del 23 de novembre, un altre company va haver de ser assistit per la mútua ASEPEYO amb carácter d’urgència, després que un intern del Mòdul 3 va abalançar-se damunt d’ell i el va colpejar simplement per indicar-li al subjecte en qüestió de l’obligatorietat d’incorporar-se als recomptes a fi de verificar el seu bon estat de salut." UGT Presons: Agressió al CP Joves


Els meus millors desitjos per la ràpida recuperació dels funcionaris agredits. Una abraçada per tots els companys que lidien cada dia amb els interns del MR3, MR4 i DERT, i una especial per la guàrdia 5 i 6, excel·lents companys i mestres durant el periode de pràctiques d'aquesta aprenenta de Tècnic Especialista.

2 comentaris:

  1. Gracias por tu apoyo, lo que pasó no es ni más ni menos que la demostración que en nuestro trabajo a veces todo parece bonito y de color de rosa, que nos dan el sueldo por la cara...pero la realidad es otra, trabajamos en condiciones difíciles y esto se refleja en agresiones a compañeros. Un abrazo de la guardia 5 que te echa de menos.

    ResponElimina
  2. LA TRES TANBE, TOT I QMAI ET TOCA

    ResponElimina