dijous, 15 de desembre del 2011

Som uns privilegiats




"Yo no nací funcionaria. Después de acabar la carrera, estuve trabajando más de 10 años en la empresa privada. Soy una “privilegiada”, porque después de estudiar unas oposiciones durante dos años, prepararme unas pruebas físicas y pasar en la academia unos meses (sin poder ver a mis hijos cada día)…., soy funcionaria. Trabajo 37 h. y media a la semana a más de 100 k. de mi casa, hago 6 viaje en coche, me pago la gasolina y la comida el día que doblo o hago noche. En 4 años sólo he faltado 3 días por enfermedad. Trabajar en prisiones, con una media de 130 presos, contando sólo con uno o máximo dos compañeros, donde las agresiones entre internos y/o hacia nosotros, autolesiones, sobredosis, enfermedades, patologías mentales son el pan de cada día… no es un cuento de hadas. Intento hacer mi trabajo con responsabilidad y eficacia, igual que hacia en la empresa privada. Si yo me alegraba cuando hace unos años a mis amigos (no funcionarios) les iban tan bien las cosas (en la época de vacas gordas), por qué ahora soy yo la que tiene que pagar las consecuencias de la mala gestión política y encima ser la diana de todas las críticas?"


Privilegiada és una companya que signa aquest comentari a La Vanguardia d'avui dijous 15 de decembre a la notícia: Miles de funcionarios se concentran en la Plaça Sant Jaume contra los despidos. Aqui.

12 comentaris:

  1. La solució per no retallar el sou a ningú es troba aquí:
    http://joseluisregojo.blogspot.com/2011/11/los-paraisos-fiscales-el-agujero-negro.html

    ResponElimina
  2. M´agradaria saber si és possible, si hi ha cap advocat que va fer la ju026 i estigui al cas de les novetats que hi han hagut a nivell de lleis, si fos tan amable de fer una repassada. Moltes gràcies.

    ResponElimina
  3. A l´atri ja ha sortit la concreció de les mesures, impressionant com aquesta vegada l´administració sí que han tingut temps,això ha sortit el divendres, les negociacions no han servit per res, feu una ullada, de fet els agents polítics feia temps que parlàven d´això,ho donaven per fet, és a dir, no hi ha hagut cap voluntat de canviar cap ítem. Quina vergonya!Només esperem que parin de fer "retocs" perquè això de ser temporal res de res, això serà estructural, amb l´excepció de la bona vida dels alts càrregs que com ja sabeu és per sempre. És trist que ataquin a la classe mitja i que facin creure a la gent que no treballa o que no són funcionaris que tenim que col.laborar com si fos una sol.lució única...En definitiva, pel que volen ja corren ja,

    ResponElimina
  4. al presupost de la generalitat no sembla que es vagi a obrir puig de les basses.Algú sap alguna cosa més de rumors que així ho afirmen?

    ResponElimina
  5. Són certs els rumors que hi hauràn parades als centres simultaniament?Que obrin les cel.les el Sr.Mas i l'Homs,ja que van de sobrats i ells si que són privilegiats,alhora que estàn enfonsant el país,nomès se'm d'apretar el cinturó aquí.Una economia tira endavant amb el consum i ells fan agafar por perque la gent no consumeixi i enfonsi tot el país,justament el contrari que es tindria de fer.Obrint dos centres penitenciaris donarien feina apart de tots nosaltres,a gent de la zona, forneries, transportistes,hotels,pensions,restaurants,etc.
    Mai havia anat tant malament el país amb aquest govern d'incompetents,pitjor no es podria fer.Al final quité més drets són els delinqüents,pensió complerta i els 300.000 que d'aquí a poc no tindràn cap prestació?,quina vergonya el Sr.Mas,pobret nomès cobra 140.000 euros a l'any,quina llàstima que hem fa,cobra la meitat que la mitjana del país,jejejje.,això és solidaritat.

    ResponElimina
  6. Vergonya em fan alguns companys de la JU026, que a l'escola se'ls omplia la boca sobre la feina, el companyerisme...etc.etc.etc. i actuen sense cap mirament als companys, són egoistes, s'estimen mes està 5 minuts mes a la cafeteria que ajudar en els recompte o en els escorcolls, o fent els relleus. Sincerament dels 7 companys que tinc tracte habitual, 4 ja sent podrien anar cap a casa que son uns caradures. Que fa 4 dies estaven a l'atur pregant a deu per una feina, i ara no son capaços ni de fer un relleu al bunker a l'hora que toca.

    ResponElimina
  7. Que n’és tot d’estrany: N’hi ha que aproven l’acadèmia i ara es veu que no s’ho meriexen i altres que els suspenen i a fora donen un cop de mà als amics quan més ho necessiten, donant-ho tot d'ells i sense demanar res a canvi. Això SI és COMPANYERISME! N'hi ha que, al seu lloc i per molt amic que aquell fos, respondria: Cuantos dias trabajaré y... cuanto cobraré?

    Bon any nou a tots el companys

    ResponElimina
  8. A veure anònim de les 11:52 a la JU026 van anar 517 persones a l´academia, i de veritat lo teu és mala sort que de 7, 4 no facin la feina, sincerament entre tanta gent sempre hi ha de tot, l´únic que et puc dir, es que no podem generalitzar i ja sé que has dit alguns, però crec que són casos puntuals, de totes maneres també penso que el cap d´unitat ha d´intervenir i posar ordre en el teu cas.

    ResponElimina
  9. Completament d'acord amb l'anònim de les 09:09, no crec que s'hagi de generalitzar, a tot arreu n'hi ha de tot...D'altra banda, vull recordar que encara queden 120 funcionaris sense nomenar i n'hi ha que encara no han treballat ni un sol dia!

    ResponElimina
  10. No ha arrivat ja al 470 les substitucions? Qué fort...Tant de bo passi de llarg el 470.
    Algú sap en quin núm. amb les renúncies s´ha quedat el nomenament? Tot són misteris en aquesta llarga oposició...

    ResponElimina
  11. Esta muy bien el blog, no lo conocía hasta ahora, me pasaré más a menudo a leerlo. Aprovecho para felicitarte el 2012, un saludo!!

    ResponElimina
  12. Doncs jo estic completament d'acord amb l'anònim de les 11:52. Si de 7 companys que té, 4 no son capaços de fer un relleu, es la HOSTIA!! I estem parlant d'un cas. I els altres que no devem ni de saber! PER FAVOR, diu 4 de 7. Sabeu quina percentatge significa? L'anònim de les 9:09 parla de 517 quan realment son 400 els que treballem. Cal que fem percentatges ara? I recordem que tb hi havia interins (que se suposa que si han aprovat és xq els caps n'estaven contents) Cal tornar a fer percentatges? xq el nombre va baixant i el % de caradures pujant.

    I no és l'únic cas perque n'hi ha més i molts ho sabem.

    A l'anònim de les 11:52: ÀNIMS QUE JA CAURAN PEL SEU PRÒPI PES (és l'únic que et puc dir xq tots sabem que mai cauran, coses de la funció pública!).

    ResponElimina