divendres, 15 de juliol del 2011

La Consellera visita Puig de les Basses




Llegeixo a la última edició de La Vanguardia Digital que la Consellera de Justícia, la Sra. Pilar Fernández Bozal, va visitar ahir les instal·lacions del CP Figueres i del nou CP Puig de les Basses. A la compareixença ha confirmat la obertura del nou centre al 2012 i afirmat que a mitjans del proper any la presó estarà a ple rendiment. Segons s'explica a la notícia, aquesta setmana s'han instal·lat els equipaments de la cuina i el mobiliari d'oficina. L'enllaç amb LVD, aquí.

També aquí, la nota de premsa sobre la visita de la Consellera a les instal·lacions penitenciàries de Figueres i de justícia a Girona, a la web del Departament. "El nou Centre Penitenciari de Puig de les Basses allotjarà una població reclusa d’entre 750 i 1.000 interns. Disposarà de set mòduls residencials per a homes amb 64 cel·les dobles cadascun; un mòdul per a dones amb 32 cel·les dobles, que donaran cabuda a 64 internes; un altre per a joves amb la mateixa capacitat (32 cel·les i 64 interns); un departament especial amb 38 cel·les; una unitat d’ingressos amb 24 cel·les, i una infermeria amb 46 cel·les. La superfície construïda de l’establiment és de 61.000 metres quadrats i la inversió ha estat de 109 milions d’euros."

Una salutació per tots els companys de la JU026 que queden a la espera de nomenament per treballar al nou CP Puig de les Basses, provisionalment a l'atur o fent d'altres feines.

6 comentaris:

  1. Sincerament esperem que no masses dies a l'atur, segons la normativa tenim preferència per cobrir substitucions (cal tenir en compte que no es cobreixen vacants)davant els companys que les estan cobrint actualment.

    ResponElimina
  2. Vinc de recollir la roba, avui hi ha totes les talles i els nois de la botiga diuen que el dilluns pot ser estressant i els poden faltar talles.
    Salut!

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies per avisar-nos.

    He sortit corrent de casa i JA TINC TOT L'UNIFORME D'ESTIU!!!

    :D

    ResponElimina
  4. Si el dia 1 d´agost no comencen a trucar als de Puig de les Basses, hem de fer soroll perquè això econòmicament no s´aguanta, en fi hem d´esperar una mica més.Molta sort Núria i companys que per fi treballeu el dia 20, us ho heu guanyat.Ànims per la resta.

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies! El poder optar a una plaça per començar al juliol va ser un últim cop de sort inesperat.

    Tots ho tenim molt ben guanyat. Ha estat un camí llarg i feixuc. L'ajornament de la obertura de P. Basses ha sigut un revés per bona part de la JU026, soposant problemes econòmics a tots els que heu d'esperar el nomenament. Tant de bó la llista de la borsa de treball es comenci a moure ben aviat. Sis plau, aneu informant-nos si us criden.

    Bona sort i salut!

    ResponElimina
  6. Ei com van les talles de la roba.ho pregunto per que hi vaig dema dimecres,i per no anar en valde. gracies companys...!!

    ResponElimina