dilluns, 15 de juny del 2009

Convocatòria IIPP 2009: 1123 places


Els companys que preparen les oposicions al Cuerpo de Ayudantes de Instituciones Penitenciarias del Ministerio del Interior ja tenen nova convocatòria, publicada al BOE el 5 de juny amb 1123 places de torn lliure. Es proveiran mitjançant oposició, pel sistema general d' accés lliure (la nota final és la obtinguda únicament al exàmens, no sumen punts els mesos treballats com a interí). El procés selectiu és diferent però a la vegada força semblant al nostre a Catalunya. Les proves consisteixen en 4 psicotècnics/tests aptitudinals (apte/no apte) + examen tipus test de 125 preguntes (53 temes) + resolució per escrit (amb 5 preguntes i respostes tipus test) de 8 casos pràctics + revisió mèdica + període de formació + període de pràctiques. No tenen proves físiques!!! Els exàmens es faran a Madrid i a Las Palmas de Gran Canària.
Deixo enllaç on es pot consultar resum de llocs de feina, horaris i retribucions a oposicionesayudantes
Si algú està interessat, el plaç per presentar instàncies acaba el 23 de juny. A l'Agrupació de Personal Penitenciari de CCOO ofereixen informació a genepresons@ccoo.cat A UGT Presons a l'adreça fspresons@catalunya.ugt.org
Gràcies Ángel pel teu amable correu. Company, una salutació.

2 comentaris:

  1. Hola,
    jo també estic estudiant per opositar per Tècnic Penitenciari. Ho estic fent en una acadèmia, i a mi m'han assegurat que a l'octubre ha de sortir la convocatòria per a pressons catalanes. Tú tens alguna dada de que aixó sigui cert??
    He mirat també l'enllaç que has possat de la convocatòria de l'Estat Espanyol, el temari és força diferent oi??? He estat mirant exàmens i psicotècnics i m'ho ha assemblat (sobretot els psicotècnics).
    Si vols escriu-re'm fes-ho a neobrooklyn@hotmail.com.
    Per cert, em dic Ricard.

    ResponElimina
  2. Salutacions al Foro, estem esperant que surti la nova convocatoria 2010 per a tècnics especialistes en serveis penitenciaris... A veure si surt aviat i s'acaba aquest suplici de l'espera. A estudiar força!!!

    ResponElimina