divendres, 27 de maig del 2011

Quatre Camins a El Món a RAC1

CP Quatre Camins (La Roca del Vallès)

El 5 de novembre del 2010 el programa de ràdio 'El Món a RAC1' va emetre des del Centre Penitenciari Quatre Camins. El periodista Jordi Basté parlà amb un Cap de Serveis del centre, el Domingo, d'assumptes regimentals i del motí del 2004. Entrevista a una psicòloga del programa de desintoxicació del DAE, a interns que formen part del grup de teatre, que engeguen cada dia l'emissora de ràdio de la presó, que surten a treballar o a estudiar fora del centre. Ells mateixos expliquen als oients la rutina diària del règim ordinari, les seves reflexions sobre les experiències de vida anteriors a l'ingrés, les expectatives de futur que creuen tenir. Detallen les seves crítiques, positives i negatives, al sistema i als serveis penitenciaris.

L'enllaç amb l'arxiu d'àudio, aquí.

5 comentaris:

  1. LAMENTABLE, el comentari del blog OPOSITORAJU28, de la que esperem no sigui mai companya nostra, culpant-nos a la JU026, de que els interins no hagin set capaços de treure un trist 5, de que el senyor ARTUR MAS, s'hagi passat pel forro unes opos, i de que els sindicats no els hagin sabut defensar. RETEIXO: LA-MEN-TE-BLE, JU28, si aquesta es la teva visió de quelcom tan clar, espero no treballar mai amb tu.

    ResponElimina
  2. pero muy lamentable, cuando lo he leido me he quedado alucinado!!!!!Encima una persona que no tiene ni idea de nuestra situación

    ResponElimina
  3. Podeis hacer un "resumen" ya que lo han borrado.

    ResponElimina
  4. El comentario este de la ju28 lo han borrado o solo lo pueden leer solo sus amigos, podríais comentar un poco lo que se decía en ese post.

    ResponElimina
  5. No veis que mientras se discute, se distrae la atención del principal problema.

    Aquí el problema es que no se abre Puig de les Basses, y que es de ordago que tengan un centro penitenciario entregado, y lo tengan parado, ese es el problema, y su apertura es la solución.

    De verdad imaginaos un grupo de gente a los que se les apreta las tuercas de verdad, se acabarían matando entre ellos.

    ResponElimina